STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

55cem55

2005 yılında düştüğümüzde 1 hafta kimseyle konusmamıs odama kapanmıstım ve yapayalnızdım benim gibi bu ızdırabı paylaşan kımsede yoktu..yıl 2012 resmi olarak olmasada küme düştük ama nedense o yıllardaki gibi hislerim yok belki matematiksel olarak kesin olarak düşmediğimizden belkide küme düşme bu sene olmayacağından hala ama hala ümitliyim...anlayacağınız kötü serzenişlerde bulunmayıp sene sonundaki kararları sonuclanana kadar umutlarım devam ediyor...

şunuda söylemek isterimki 2005 yılında biz küme düşmemeye oynarken ki futbolcuların sahadaki çırpınışlarıyla şimdikiler kıyaslanamaz dahi buradaki herkes bilirki o sevilmeyen adnan dahi hermaç sonu aglayarak sahayı terkeder serkan hakeme saldırır celil sahanın ortasına kendını atar kalkmazlardı..şimdi ise sanki normal bir maç gibi ruhsuzluk zirvede sanki hiçbişey yokmuş gibi forma değiştirmeler sahada takımı şehiri sahiplenen adam yok...bize samsunlu samsunsporlu futbolcu lazım en azından bundan sonraki politika buna yönelik olmalı...

furkan5534

Alıntı yapılan: 55cem55 - 19 March 2012, 02:09:39
2005 yılında düştüğümüzde 1 hafta kimseyle konusmamıs odama kapanmıstım ve yapayalnızdım benim gibi bu ızdırabı paylaşan kımsede yoktu..yıl 2012 resmi olarak olmasada küme düştük ama nedense o yıllardaki gibi hislerim yok belki matematiksel olarak kesin olarak düşmediğimizden belkide küme düşme bu sene olmayacağından hala ama hala ümitliyim...anlayacağınız kötü serzenişlerde bulunmayıp sene sonundaki kararları sonuclanana kadar umutlarım devam ediyor...

şunuda söylemek isterimki 2005 yılında biz küme düşmemeye oynarken ki futbolcuların sahadaki çırpınışlarıyla şimdikiler kıyaslanamaz dahi buradaki herkes bilirki o sevilmeyen adnan dahi hermaç sonu aglayarak sahayı terkeder serkan hakeme saldırır celil sahanın ortasına kendını atar kalkmazlardı..şimdi ise sanki normal bir maç gibi ruhsuzluk zirvede sanki hiçbişey yokmuş gibi forma değiştirmeler sahada takımı şehiri sahiplenen adam yok...bize samsunlu samsunsporlu futbolcu lazım en azından bundan sonraki politika buna yönelik olmalı...

dediğine katılıyorum.belkide kabul etmesekte petkoviçin yaptıklarıyla içimizde düşme hissi oluşturdu zamanında.bende 3 hafta kalmasına ragmen hala umıtlıyım bısıler olur bısıler cıkar.futbolcular açısından bısı solemek ıstemıyorum hersey ortada zaten yoruma bıle gerek yok.ama puan sılme cıkarda kumede kalırsak konya kasımpasa buca çok baş ağrıtır.onlar hala pesınde.bızım zamanımızda cıktı bunlar dıyıp duruyor

samsunluhakan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 19 March 2012, 02:18:09
dediğine katılıyorum.belkide kabul etmesekte petkoviçin yaptıklarıyla içimizde düşme hissi oluşturdu zamanında.bende 3 hafta kalmasına ragmen hala umıtlıyım bısıler olur bısıler cıkar.futbolcular açısından bısı solemek ıstemıyorum hersey ortada zaten yoruma bıle gerek yok.ama puan sılme cıkarda kumede kalırsak konya kasımpasa buca çok baş ağrıtır.onlar hala pesınde.bızım zamanımızda cıktı bunlar dıyıp duruyor

kasımpaşa ve konya 2.si bu sene çıkacak zaten bucayada bir çözüm bulsalar 22 takım oluyor zaten

Lusage

Nutkum tutuldu. Nefesim kesildi..

Ne diyelim. Sen halen dimdik ayaktasın ya buna da şükür Samsunspor'um.. Yine Çıkarız Elbet..

Theofanis Gekas

hiç uyuyamadım,bu sene film şeridi gibi aktı gözümün önünden,kalbimde bir ağrı var dünden beri,korkudan uyuyamadım bişey olcak diye,bazen düşünüyorum bir takım için değer mi bunlara diye lakin vazgeçmenin mümkünü yok.ama elimde olsa Samsunsporla hiç tanışmamayı yeğlerdim galiba  :(

SametYılmaz55

bir gram uyumadım dünden beri.birazdan işe gidecem uykusuz bir şekilde.akşam sekizde derse gidecem .:.:. .:.:. .:.:. bizim gözümüze uyku girmezken bizi bu hale sokanlar mışıl mışıl uyuyordur bu saatte.adaletin bu mu dünya :'( :'(

teksaslı avukat

Tribünleri futboldan anlayan, taraftarı mert ve babayiğit olan, dördüzler rezilliğine tarihi boyunca başkaldıran Samsunsporum'un düşmesi, 2004'te Bursasporum'un düşmesi gibi kahretti beni. Bursasporlular olarak her zaman dediğimiz gibi, bir gün güler elbet şehrine ihanet etmeyenler. Samsunsporum bu kara günleri de atlatacaktır, arkasında bunca inanmış taraftarı varken bu kara günler geçicidir.

özkan

55erhan55

bankasyadan çıktığımız zamandan itibaren yapılan hatalar bizi bu noktaya getirdi transfer yanlışı,hoca seçiminde yanlış ve istikrarsızlık ama herşeye rağmen böyle taraftarı olan bi takımın bu ligde kalması gerekirdi olmadı inşallah seneye iyi bir yapılanma ile aynı hataları tekrarlamassak gene çıkarız süper lige SAMSUNSPOR ' um saolsun.

cgr

Kendime hala gelemedim... Uykusuzluk, yol yorgunluğu, açlık vs. bunları kenara geçtim... Ya arkadaş bu nasıl bi ruhsuzluk ? Bu nasıl bi beceriksizlik ? Aklım almıyo böyle bir şeyi...

Sanmayın ki size güveniyoruz,çok beğeniyoruz, seviyoruz...

Biz orda sadece ARMA için vardık...

hala kızı

Allah'ını seven bu takım 3 te 3 yapacak desin rakiplerimizin zorlu takımlarla maçı var yahu ınanın

özkan

Hatalar olduğuna inanmıyorum,yapılanların tuzak olduğunu düşünüyorum.

G.birliğinden gelen galibin adamı yardımcı hoca,
Ahmet şahin,
Adnan sezgin,
Adnana bağımlı hale getirilmiş bir petkoviç,
Metrocu yöneticiler,
Kazım başkanın tarvzan çevresi tarafından gaza getirilmeleri,
Şirinler başta olmak üzere bütün trübünlere oynanan sözde 6222 oyunları ve baskıları,
Galip öztürkün anlamsız haber gazetesi ilanıyla olası kötü durumda tek suçlunun bu kadar kumpasa rağmen kazım yılmaz olarak göstermeye çalışması,
Travzonlu vekillerin seçim döneminde istediklerini almış olmaları sebebi ile ve zaten bizi satacakları gün gibi belli iken samsunsporu bu alanda yalnız bırakmaları,
Falan filan diye gider bu liste..

Sonuç olarak ak koyunu kara koyunu artık şu vekillere güvenmememiz gerektiğini galip öztürkün ne olduğunu herkez öğrenmiştir herhalde.Düşelim önemli değil,şehir olarak arlanarak geri gelelim bu daha önemli kurumsallaşma adına.

İçimizdeki abdestsizlerden kurtulursak,kılınan namaz daha bir makbul olacaktır.

ismail

bir haftadır niye sessizsin diyor arkadaşlar.bugu
n okula da gıtmedim.pis pis sırıtıyo çömlekçi çocukları al_sana

target_t.t.b

her şer de bir hayır vardır demek istiyorum önceikle.1)geçen sezon bu ligte neler olduğunu ilk defa belgelerle gördük alçakca ilişkileri şerefsizlikleri 2)içimizdeki irlandalıların yüzlerini gördük.kişisel kavgalar uğruna bir şehrin,takımın nasıl harcandığını.3)siyasileri gördük.Daha öncede bildiğimiz bazı gerçeklerin nasıl gün yüzüne çıktığını.ben en azından kendi adıma şunu söylim.ahd olsun şu şehirde kökeni ne olursa olsun ama gerçekten samsun için çaba harcamayan,gerçekten yüreğinde samsunspor sevgisi taşımayan adayların olduğu bir partiye kesinlikle oy vemeyeceğim.aldana aldana bu ayrımı yapmayı öğrendik zaten.kimin ne olduğunu biliyoruz bizim şehrimiz çok büyük değil herkes herkesi bilir.4)bence en önemlisi her sıkıntıdan daha güçlenerek çıktık.aslolan sezonluk başarılar değil camianın büyümesi asaletini duruşunu koruması ise mesele biz zaten bu konuda her gün daha çok büyüyoruz.daha çok bilinçleniyoruz.bizim tribünümüzün futbol bilgisi ve kültürü Türkiye standartlarının çok daha üstünde bunun farkındayız zaten.Genç ve bilinçli bir taraftar profilimiz var ve bu gençler kısa bir süre sonra bu şehirde söz sahibi olacaklar.asıl istediğimiz tabloyu işte o zamanlar göreceğiz.Samsunspor kulübü futbol takımı başarısız olabilir ama Samsunspor camiası hedeflerine yaklaşmaktadır.DÜŞTÜYSEK KALKARIZ DAHA ÖLMEDİK YA!

sadece55

Alıntı yapılan: özkan - 19 March 2012, 11:11:04
Hatalar olduğuna inanmıyorum,yapılanların tuzak olduğunu düşünüyorum.

G.birliğinden gelen galibin adamı yardımcı hoca,
Ahmet şahin,
Adnan sezgin,
Adnana bağımlı hale getirilmiş bir petkoviç,
Metrocu yöneticiler,
Kazım başkanın tarvzan çevresi tarafından gaza getirilmeleri,
Şirinler başta olmak üzere bütün trübünlere oynanan sözde 6222 oyunları ve baskıları,
Galip öztürkün anlamsız haber gazetesi ilanıyla olası kötü durumda tek suçlunun bu kadar kumpasa rağmen kazım yılmaz olarak göstermeye çalışması,
Travzonlu vekillerin seçim döneminde istediklerini almış olmaları sebebi ile ve zaten bizi satacakları gün gibi belli iken samsunsporu bu alanda yalnız bırakmaları,
Falan filan diye gider bu liste..

Sonuç olarak ak koyunu kara koyunu artık şu vekillere güvenmememiz gerektiğini galip öztürkün ne olduğunu herkez öğrenmiştir herhalde.Düşelim önemli değil,şehir olarak arlanarak geri gelelim bu daha önemli kurumsallaşma adına.

İçimizdeki abdestsizlerden kurtulursak,kılınan namaz daha bir makbul olacaktır.

Ne yapsın Elin Trabzonlusu biz birlik olamadıktan sonra...Biz birbirimizi arkadan vurmaya devam edelim daha çok gülerler bize