19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

saim55

Bence bu bir taktik olabilir. Bilerek takımın morali bozuk imajı vererek Kayseri'de bambaşka bir takım ortaya çıkaracak heralde. Murat'ın böyle bir demeç verip verememe ihtimalini bilmiyorum ama Mesut Hoca bu işe, böyle bir röportaja hayatta izin vermez normal şartlarda.

Shane_Falco

Umudunuz kalmadıysa bu hafta içi takımın kampta ne işi vardı.Kesinlikle yanlış anlaşılmış yada art niyeti olan bir haber.Murat bank asyada 3 yıl bu takımla birlikte çok şeyler yaşadı.Taraftarın süper ligi ne kadar istediğini en iyi bilenlerden.Sahada yeteneği kısıtlı bile olsa terinin son damlasına kadar savaşacak adamların başında geliyor.

Böyle bir açıklamanın gerçek olduğuna inanmıyorum.Eğer ki doğru ise zaten eminim ki Mesut hoca yarın oynatmayacaktır kendisini.Mesut hocanın inancı olmayan adamlarla işi olmaz...

Kaya

17 March 2012, 20:49:07 #1277 Son düzenlenme: 17 March 2012, 20:57:17 Kaya
     Böyle saçma sapan cümleleri halısahaya çıkarken millet birbirine söylemez..Böyle habercilik mi olur..Birinci paragraf ile ikinci paragraf arasındaki anlam bütünlüğüne aykırı anlatımı görmüşsünüzdür.Öldü,bitti ile başlayıp yine de bir kıpırdanma var yaşayabilir gibi saçma bir şekilde sonuçlandırılmış..

Haberin içinde ''Hiçbir futbolcunun düşen takımın oyuncusu olmak istemeyeceğini kaydeden Murat'' cümlesine yerel gazetenin birinde bu hafta içi tanık olduk.Bunun dışındaki söylemlerle ilgili eminim ki yalanlama gelecektir.Gelmez ise de zaten böyle takım kaptanı olmaz olsun deriz..

isa55

tek kelimeyle "uydurma" diyorum.
söylediği takdirde sokağa çıkamayacağını biliyordur.

55(tuncay)55

hangi profesyonel bir futbolcu böyle büyük bir açıklama yapmış ki bu şehrin çocugun takımın kaptanı böyle bir açıklama yapsın bence taktik olarak düsünüyorum

Turuncu

Herşeye rağmen benim taraftarım kayseriye gidip orda şov planlayacak , benim futbolcum ve bu takımın kaptanı umudumuz yok diyecek.Formanın içindeki ruhsuzlara değil Armaya sevdalıyız biz ...

Emin Kaptan , Kral S.Aykut , Cenk işler, İmparator Celil adamın dibisiniz.

isa55

KAPTAN MURAT'TAN HABERE YALANLAMA GELDİ
Samsunspor'un takım kaptanı Murat Yıldırım, bugün bazı gazete ve internet haber sitelerinde kendi ağzından yapılan haberleri yalanladı. Kendisiyle telefonda görüşen gazeteciye "Umudumuz kalmadı.. Çok iyi bir takım değiliz" şeklinde bir açıklamada bulunmadığını belirten Kaptan Murat Yıldırım, "Böyle bir ortamda değil ben, her hangi bir futbolcu arkadaşımızın gazeteye böyle bir açıklamada bulunması mümkün değil. Benim gazeteciye söylediğim, "Süper Lig'de son maçımıza kadar savaşacağız" şeklindeydi.

Benim ağzımdan söylemediğim kelimelerle haber yapılmasını art niyetli bir davranış olarak görüyorum. Gazeteye tekzip davası açacağız" dedi. Kaptan Murat Yıldırım, Samsunspor'un Süper Lig'de kalması için tüm arkadaşlarıyla birlikte tek yürek olduklarını da söyledi.

Bu arada Samsunspor Yönetimi, takım kaptanı Murat Yıldırım'ın ağzından yapılan yalan haberler konusunda hem gazeteye hem de haberi yapan kişi hakkında hukuki süreç başlattı.

ugurozkan

@ isa55 yayınladığınız haberin kaynağı nedir?

ChucKeR

işin aslı murat böyle düşünse bile bunu dillendirebilecek cesarette ve kapasitede bir insan değil bana kalırsa. iyi bir insandır, sever sayarım o ayrı mesele tabi.

Uğur Yıldız

tahmin ettiğim gibi oldu murat bence yeteneği olmasada yüreğiyle oynuyo son maçları düşünmezsek

Kaya

Twitter da haberi yapan beyfendiye!!

@sedathardal Şu haberde http://www.fanatik.com.tr/Umudumuz-kalmadi_3_Detail_294_256113.htm geçen cümlerin birebir Murat Yıldırıma ait olduğuna eminmisiniz.Çok ciddi bir yaptırımı olur.. diye twit attım..

Bana @inancarmagan Eminim çünkü direkt bana söyledi... dedi..

@sedathardal Bir de buyrun burdan yakın.. Resmi açıklama http://www.haberexen.com/son-macimiza-kadar-savasacagiz-40495h.htm diye son bir twit attım şuan için haber yok...

Fanatik değilmi yalan makinesi işte..

ugurozkan

sedat hardal durup dururken ismini ekleyerek böyle asparagas haber yapmaz. bu haberi biri yaptırmış olmalı. amacı nedir bilmiyorum ama umarım her şey ortaya çıkar. bu çocuğa küfredenler de özür diler.

Kaya

Alıntı yapılan: Kaya - 18 March 2012, 02:19:41
Twitter da haberi yapan beyfendiye!!

@sedathardal Şu haberde http://www.fanatik.com.tr/Umudumuz-kalmadi_3_Detail_294_256113.htm geçen cümlerin birebir Murat Yıldırıma ait olduğuna eminmisiniz.Çok ciddi bir yaptırımı olur.. diye twit attım..

Bana @inancarmagan Eminim çünkü direkt bana söyledi... dedi..

@sedathardal Bir de buyrun burdan yakın.. Resmi açıklama http://www.haberexen.com/son-macimiza-kadar-savasacagiz-40495h.htm diye son bir twit attım şuan için haber yok...

Fanatik değilmi yalan makinesi işte..

sedathardal
@inancarmagan o zaman cok net soyluyorum.umarım mahkemeye verir ve telefon kayıtlarını cıkarırım ortaya...

Bu iş uzar..Hakikatten ilginç..

Theofanis Gekas

bir gazetecinin bu kadar kritik bir noktadaki bir takım hakkında yalan yanlış bişeyler yazıp kariyerini riske atabileceğini hiç sanmıyorum,murat yalan söylüyorsa sadece takımdan kovulur zaten  istediğide bu bence.neyse bekleyip görelim

burakbas