STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

isa55

Antalya-Eskişehir maçının iyi bir sonuçla bitmesini bekliyorum. Aksi bir sonuçta 40 puan bile yetmez.

SametYılmaz55

öss'ye hazırlanırken bu kadar matematik hesabına girmedim.alalım şu maçı yolumuza bakalım artık ya

FaTiH_HaN

Tufan

Telafisi yok Antalya bugün puan kaybederse yardırırız bu fuzuli Kayseri'ye  :)

Sioux

Medical Parkspor - Eskişehir maçını bekliyoruz heyecanla. Hadi be Eses, bir puan da yeter bize.

davidsavage

Biz heyecanla bekleyelim maçı,kaptanımız küme düştük gibisinden açıklamalar yapsın  :(

Ayberk

hala inanamıyorum ya, acaba özellikle mi böyle bir açıklama yaptı diye düşünmeden edemiyorum. hayır, madem düştük diyorsunuz kaçmayın fare deliğine, kampa falan gitmeyin! Harcadığınız her kuruşa yazık! Ben hala Mesut Hoca özellikle böyle söylettirdi diye inanmak istiyorum. Kaptanı hocasından habersiz böyle saçma sapan konuşuyorsa zaten biz bitmişizdir beyler

buonanotte

Bu haberin gerçek olduğuna inanmıyorum,inanmak da istemiyorum. .:.:.

mehmet yılmaz

Eğer Murat böyle bir açıklamayı gerçekten yaptıysa bir saniye bile beklemeden kadrodışı bırakılmalı. Aklı başında birinin böyle bir açıklama yapacağına ihtimal vermiyorum. Asparagas olabilir, değilse de yazıklar olsun bu zihniyete!!!

Salı günü Adem'le görüşme fırsatımız olmuştu. Takım olarak Antep'ten 3, Kayseri'den 1 planlıyorduk. Antep 1 oldu, onun için Kayseri 3 yapmamız lazım. Bitmiş bir şey olduğuna hiç inanmıyoruz demişti.

Kulübün hemen bugün konuyla ilgili bir açıklama yapması gerekir bence.

özkan

Basın danışmanı şenol çakır şu an antalyada olduğundan dolayı böyle bi girişimleri yokmuş beyfendilerin an itibarı ile.

Levent ÖCAL

Bana kalırsa da asparagas, hiç zannetmiyorum Muratın böyle bir zamanda bu açıklamalarını yapacağını.

Ayberk

Stelea

sıkma habere benziyor. murat şu kritik dönemde bu kadar saçmasapan bir açıklama yapacak adam da değildir herhalde. yapanın ciddi zeka özürlü olması gerekir.

Sonuna Kadar 55

SametYılmaz55

alın şu maçı artık.bu zamana kadar ayağımıza gelen fırsatları hep geri teptik bu sefer tepmeyelim.böyle bir fırsat gelmez bir daha bu saatten sonra.umarım farkındadır oyuncular bunun son fırsat olduğunun