STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

fındık

''Yemek Var Dediler Geldik'' olacak bu maçın hikayesi galiba. Bide Herkes maçı bırakmışmı ne :P:D

Ayberk

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 14 March 2012, 23:03:23
Ben fikstüre bakınca biraz olsun umutlandım.
kayseri_spor 'yi yendiğimiz takdirde Eskişehir'de Antalya'yı yenerse fark 3 puan.
miy_x 'e burada koyucağımıza çok eminim Antalya'da Ankaragücünden 3 puan alıcak fark kapanmayacak.
besik_tas 'tan orada 1 puan alırız Ertuğrul hocamız bi güzellik yapıp Antalya'yı orda yenerse fark 2.
sivas_spor 'a burada koyunca  Fener Antalya'yı yenince bu takım ligde kalır !.

İhtiyacımız olan tek şey 10 PUAN

inancım antep maçından sonra staddayken de aynı bu kadardı, şimdi de aynı. benim için değişen bir şey yok daha önce de söyledim zaten imkansıza yakın bir şeyin peşinden koşuyoruz. Bu takım son 4 maçtan en az 3 galibiyet çıkarır mı? Rakiplerimiz de tahmin ettiğimiz gibi gider mi? Neden gitmesin? Şimdi yine 3-5 satır bir şey yazacaktım ama gerek yok. İnşallah alabiliriz 9-10 puan

afb28

Hayırlı Cumalar herkese, dualar Samsunspor ile..

mehmet yılmaz

Bu maçı kazanırsak ligde kalırız gibi bir his var herkste..
İnsallah öyle olur.

beşnumara

Öncelikle söyleyeyim ciğer için hiç oraya buraya gitmeyin gelin Adanaya ocakbaşının kralını yapalım :)
Maç için söyleyecek pek bir şey yok aslında.İnanırsak kazanırız inanırsak bu ligde kalırız.Nasıl mı? 39 puan alırsak belki de ikili averajla ligde kalacağız ama önce o 39 puanı almak için bu maçı almamız lazım.Teknik taktik hiçbir şey konuşulmaz öyle veya böyle kazanacaz başka çaremiz yok.

Levent ÖCAL

Samsunspor'umuz Spor Toto Süper Lig'in  31. haftasında deplasmanda Kayserispor ile çok önemli bir maça çıkacak. Ekibimiz Süper Lig tarihinde rakibiyle 19 kez karşı karşıya geldi. Takımımız bu maçlarda 9 galibiyet 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.  Attığımız 33 gole karşılık kalemizde 21 gol gördük. Samsunspor'umuz ilk devre maçında sahamızda rakibine 1-0 yenilmişti.

samsunspor.org.tr

özkan

Abi kayseride bize ne yediriyosun önce onu söyle sen  :)

beşnumara

Alıntı yapılan: özkan - 16 March 2012, 17:39:02
Abi kayseride bize ne yediriyosun önce onu söyle sen  :)
Kayseride ben de misafirim olum :) Adana çıkarsa yerisin kebabından ciğerine kadar ;) Görüşelim Kayseride

özkan

Kayseride kim ev sahibi ona kitleyelim o zaman  :D

Slogan neydi;Pastırmanın peşinde,haftasonumuzdan verircesine  :--*

Stelea

Samsunspor üstün
[ 16.03.2012 ]

Kırmızı- Beyazlılar, pazar günü Kayserispor'la ligdeki 20. randevusuna çıkarken, geride kalan müsabakalarda rakibine büyük üstünlük kurdu. Hatta Samsunspor en farklı galibiyetlerini de deplasmanda elde etti

19 MAÇTA 9 GALİBİYET

Samsunspor'un, kümede kalma adına mucizeye ihtiyacı olsa da, Kayserispor maçından alınacabilecek 3 puan diğer takımların alacağı sonuçlarla birlikte bur kurtuluş olabilir. Pazar günü saat 19.00'da oynanacak bu kritik müsabaka her iki takımın ligdeki 20. randevusu olacak. Geride kalan 19 maçta Samsunspor rakibine büyük bir üstünlük kurarken, 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

İLK MAÇI YENİLMİŞTİK

Kayseri'de oynanan 9 maçta da Samsunspor 4 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Takımlar arasındaki en gollü maçlarda Kayseri'de yaşandı. Ev sahibi Samsunspor'u 2005-2006 sezonunda 6-3 mağlup ederken, Samsunspor'da deplasmandan 5-0 ve 4-1'lik galibiyetlerle ayrılmasını bildi. Ligin ilk devresinde Samsun'da oynanan maçı Kayserispor 47. saniyede Troisi'nin golüyle 1-0 kazanmıştı.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=86079

samuray

bu maçı alamassak artık süper lige mendil sallarız şikecilere ceza verilmesse tabiki ama ne hikmetse bu aralar şikeyle ilgili bir tek satır habere rastlayan varmı ben göremiyorum yeni tff devekuşu gibi kafalrını kuma gömmüş vaziyetteler bakalım ne zaman yüzeye çıkacaklar yüzssüzler

anlztrk

Maçta olacağım, ilk deplasmanım olacak. Umarım uğur getiririm. :)

kamuri

ilk maçta mağlubiyeti hakedecek bi oyun oynamamıştık 1. dakikada golü yedikten sonra nerdeyse geriye kalan 89 dakika tek kale oynadık şanssızlık beceriksizlık golü bulamadık kayseri kalemize bile gelememişti golden sonra bu sefer yenecez

ali ihsan

furkan5534

eğer ligde kalıcaksak.. sadece kalan maçlarını KA-ZA-NA-CAK-SIN!!! Bu kadar !! sadece inanın ullann