Haydi Bayanlar Maça

Başlatan Sempatik Bengülü, 18 August 2007, 21:46:54

« önceki - sonraki »

veis

hem fikiriz amsterdamlı ama inan maç içinde okadar bagırırken insanların suskun kalmazı çok acı veriyor bazen bize bu sitede herkes istanbul grup özellikle bu duyguyu bilir.sana katıldıgım nokta insanların degişemiyecegi anlamınd.yine yaklaşımın için teşekkürler.mantıklımolan her samsunsporluya saygım sonsuzdur.a

King Of The North

90 lı yılların başında kız arkadaşımın yoğun isteği üzerine onu bir Samsun-Trabzon maçına götürmüştüm,götürdüğüme bin pişman olmuştum,kız bana hayatında duymadığı küfürleri burada duyduğunu söyledi,ota b..ka küfredenler oldukça bayanlar maça gelmez ama şimdi biraz daha iyi sanırım eskisi kadar iğrenç küfürler edilmiyo yavaş yavaş taraftarlık kültürüne alışıyoruz şehir olarak.Bayanların maçlara ilgi göstermesi o takım için iyi bir olaydır bence,şu an kızkardeşim bile abi beni de götür diyor ama ne yalan söylim götüremiyorum,hem iyi bağıramam hem de onunla ilgilenmek zorunda kalırım maçın tadı tuzu kalmaz bana göre.Gene de medeni cesaret gösterip maça gelen bayanları,kız arkadaşlarını veya kızlarını getirenleri yürekten kutluyorum.

HoLiGanisT

geçmiş yıllarda bir arkadaşımızın kardeşi kız arkadaşı ile maça gitmiş.kız biraz sosyete gibiymiş.şekerim saçım bozuldumu,makyajım aktı mı sözlerinden sonra genç kızı orada bırakmış ve gruplara katılmış sonrası malum ayrılmışlar.bir daha tövbe abi diyor.

takımına gönülden kardeşlerimiz bunu üstüne alınmasın sadece geyik için tribune gelenlere karşıyım

bengülü55

şimdi bayanlarında maça ilgisi arttı bunu herkez biliyor.isteyen herkez eşini sevgilisini kızını kardeşini götürür.istemeyense götürmez olay bukadar basittir.ama bizimde bayan taraftarlarımız olsa güzel olmazmı.sempatik bengülüye gelince bursada onu herkez bilir nasıl samsunsporlu olduğunu ve takımını nasıl yürekten desteklediğini.samsunspora olan sevdasını bilmeyen yok.ayrıca onu burdan bikere daha kutluyorum.

Lazoli

walla abi ne derseniz deyin ben samsunda kalsam her maca götürürüm kiz arkadasimi. sanki sadece stadda küfür var. adam direksiyon basinda bütün gün küfredio kimse takmio stadda küfür olunca herkez cikisiyo. bende stadda küfüre karsiyim ama futbol bu iste insan tutamio kendini da.:D  yani iki küfür sallarsin ama laf olsun diye küfür edenlere aciyorum. dedigim gibi kiz arkadasimi maclara götürürdüm. hem stadlarimiz azcik senlensin güzellessin. kadinlara bu güzel sporu ve de özellike samsunsporu bu güzel takimi tanitalim :D  :D

ahmet55

herkes gelsin bayanlar gelmesin maçlara.

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "ahmet55"herkes gelsin bayanlar gelmesin maçlara.

Peki neden?.niye gelmesin bayanlar maçlara

Çaðrý55

önüne gelen ana avrat dümdüz gidiyo :D şimdi ben ablam olsa maça göndermem ilk önce küfüre son verilmesi lazım

Sempatik Bengülü

Küfürü maçlardamı öğretiyorlar yada biz sadece maçlardamı küfür duyuyoruz acaba.günlük yaşantımızda küfür yokmu sizce?bir düşünün trafikte yoğun iş temposunda hiçmi küfür etmiyoruz.isteyen ablasını kardeşini maça götürür.istemeyende götürmez.olay bukadar basit yani.

south_london

bayanlarda gitse keşke maçlara.kapalıda numaralıda oturur adam gibi maç izlerler.samsununda medeni olduğunu göstermiş olur bu durum.yok kızlar gelmesin şudur budur diyip saçmalamaya gerek yok.keşke samsun maçlarıda insanların kız arkadaşıyla karısıyla maç izleyeceği şehirin eğlence ve odak noktalarından biri olsa.tıpkı istanbul takımlarında olduğu gibi.artık devir değişti. :wink:

King Of The North

Bayanların az olduğu maçların şehir takımları
hep geri kalmış şehirlerdir.
Bakın Karşıyaka'ya,Bursa'ya İstanbul'a bakın
o kadar çok bayan var ki tribünlerde sıcak
bir hava oluşturuyorlar.Ben şahsen bizim maçlarımızda
bayan gördüğüm zaman gurur duyuyorum.
Sürekli küfür eden de bastırılmış duygularını
maçlarda ortaya çıkarıyor.
her pozisyona herşeye küfür edilmez ki.
zaten gelen bayan da sürekli tezahurat yapan
grubun içine girmiyor ki,köşelerdeler hep
gelmemeleri için bir sebep yok.

veis

istanbul maçında bayan seyircilerimiz vardı ve biz küfür etmedik herkesde şahitdir buna oyüzden gelsinler ama azda biz bagırırken bi heyacan getirsinler oturmak yerine alkışla destek versinler dümdüz oturmaları kötü.

ahmet55

Bengülü abi küfür'ün olduğu ortamlarda kadın ın işi yoktur hiç bir zaman.eger cok gelmesini istiyorsanız bayanların maça süleyman seba gibi bir başkan bulur koyarsınız tribüne.ozaman bakarız.

Çaðrý55

ayrıca stadımızda çok uzak geliyo kanımca örneğin bi bursa şehrin içinde bi yere gittğinde illa stadın ordan geçiyon o yöndende biraz kötü yine dediğim gibi küfürü aşmalıyız her pozisyona küfür nedir bu ya onlarda insan hata olcak tabi biz hiç hata yapmıyomuyuz 10 yaşında çocuk bile küfür ediyo yazık kültür seviyemizin artması lazım

mctlçy

Alıntı yapılan: "battal55"Bayanların az olduğu maçların şehir takımları
hep geri kalmış şehirlerdir.
Bakın Karşıyaka'ya,Bursa'ya İstanbul'a bakın
o kadar çok bayan var ki tribünlerde sıcak
bir hava oluşturuyorlar..

arkadaşım güzel demşsnde istanbul hariç dedğin yerlerin çoğunda bayanlar wıp te oturuo.we samsunda wip te oturan bayanların sayısı hiçte az değil emin olun buna :wink: samsundada diğer illere oranla bayan seyrci sayısı fazla