Haydi Bayanlar Maça

Başlatan Sempatik Bengülü, 18 August 2007, 21:46:54

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

Haydi kadınlar maça
Samsunspor Yönetim Kurulu, şehri yeniden hareketlendirmek için çeşitli projeler üretiyor. Yönetimin hayata geçirmeyi düşündüğü ilk proje bayan izleyici sayısını artırmak. Bunun için bir çalışma başlatan yönetime şu ana kadar yaklaşık 200 bayanın maçlara gelmek için başvuruda bulunduğu öğrenildi. Metro Turizm´e ait otobüsle bayan izleyiciler, Cumhuriyet Meydenı´nda toplu olarak 19 Mayıs Stadı´na götürülecekler. Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurul Üyesi Feraye Keleşoğlu Kefeli´nin bu konu üzerinde yoğun bir çalışma yaptığı öğrenildi.

bengülü

Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurul Üyesi Feraye Keleşoğlu Kefeli´nin bu konu üzerinde yoğun bir çalışma yaptığı öğrenildi. sayın feraye hanımı tebrik ederim inşallah çalışması güzel sonuçlanır
kız kardeşim güzel bir haber olduğu için bu konuyu açtığı için kardeşime  tşk ederim bizler samsunsporlu taraftarlar olarak bayan arkadaşlarımıza destek çıkalım lütfen onları kırmayalım bizler nasıl samsunsporluy sak onlarda bizim kadar samsunsporludur ........!

Sadece Samsunspor

ben bu haberi vermiştim ama neyse yeni konu açmışsınız  :wink:

samsunum

helal olsun sana zeynep senin gibi bayan taraftarımız olduğu içi çok mutluyum. aslında güzel bir konuya değinmişsin...helal olsun her bayan taraftar sen in gibi samsunsporu yürekkten desteklese... Denizliye bile maça gittin...seni burdan tebrik ediyorum...her bayan taraftarı senin gibi olsa......

ALEMDE KRAL SAMSUNSPOR

bafradan55

ne yani kız arkadaşı alıp el ele romantik bi kale arkasında, meşale dumanı altında tezahüratmı yapıcaz :D  :D  :D  :D

celebi

Aynen öyle galiba :lol:  :lol: nostaljik bir ortam yani

veis

yeri geldiginde rakip taraftarla savaşacak yeri geldiginde statda sayıp sövecek adrenali yüksek olucak takımı için sesinin çıkdıgı en son noktaya kadar bagıracak çekirdek yemiyecek poposunun üstüne 1 dakika bile oturamıyacak olan bay bayan herkes samsunspor trübününde olur hiç farketmez ama yok ben bayanım bagırmam çagırmam derse o asla olamaz seyiri takımı için herşeyini ortaya koymak zorundadır.

Sempatik Bengülü

Veis iyi güzel diyorsun.ama ben bunları fazlasıyla yapıyorum zaten.diyorumya çocukluğumdan beri maçlardayım diye.samsunspor bursa maçlarında yediğimiz taşları unutmadım.karda kışta gittiğim maçlarıda unutmadım.ve bursadakiler benim maçlarda nasıl bağırdığımı nasıl taraftarlık yaptığımı biliyorlar.bende maça gidip oturup çekirdek yiyen bayanları istemiyorum.yani benim taraftarlığım tartışılmaz.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.ama herzaman bişeyler yazmaktan ve polemiklerden insanları kırmaktan uzak duruyorum.samsunlu ve SAMSUNSPORLU olmaktan gurur duyuyorum.samsunda değilim ama herzaman samsunsporu tuttum.bu yazdıklarımdan samsunlu olupta samsunda oturupta.SAMSUNSPORU tutmayıp istanbul takımlarına merak saranlar utanır belki

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "sempatik bengülü"Veis iyi güzel diyorsun.ama ben bunları fazlasıyla yapıyorum zaten.diyorumya çocukluğumdan beri maçlardayım diye.samsunspor bursa maçlarında yediğimiz taşları unutmadım.karda kışta gittiğim maçlarıda unutmadım.ve bursadakiler benim maçlarda nasıl bağırdığımı nasıl taraftarlık yaptığımı biliyorlar.bende maça gidip oturup çekirdek yiyen bayanları istemiyorum.yani benim taraftarlığım tartışılmaz.uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.ama herzaman bişeyler yazmaktan ve polemiklerden insanları kırmaktan uzak duruyorum.samsunlu ve SAMSUNSPORLU olmaktan gurur duyuyorum.samsunda değilim ama herzaman samsunsporu tuttum.bu yazdıklarımdan samsunlu olupta samsunda oturupta.SAMSUNSPORU tutmayıp istanbul takımlarına merak saranlar utanır belki

kutluyorum seni gerçekten - böyle bir samsunsporlu bayan olması çok hoş  :wink:

veis

farklı şeylerden bahsetmiyoruz zaten bende maçlarda bayan seyircimiz olmasından yanayım ama bunlarında krıterleri olması gerekiyor.biz nasılsak tam olarakda olmasalarda onlarda aynı olmalı.ben sesimi yırtarken milletin etrafta oturması hoş degil maç seyretmek sadece oturup seyretmek anlamına gelmez.tugberk benide kutlarsın artık.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"farklı şeylerden bahsetmiyoruz zaten bende maçlarda bayan seyircimiz olmasından yanayım ama bunlarında krıterleri olması gerekiyor.biz nasılsak tam olarakda olmasalarda onlarda aynı olmalı.ben sesimi yırtarken milletin etrafta oturması hoş degil maç seyretmek sadece oturup seyretmek anlamına gelmez.tugberk benide kutlarsın artık.

abi seni biliyoruz zaten senide kutluyorum - merak etme  :wink:

veis

tugberk sivaslı kalecinin durumu hakkında bilgi bulabilirsen sevinirim süperligde felan oynadımı acaba.çünkü şu saatden sonra alınan kaleci direkt oynayacak kaleci olucak sanırım.

Amsterdamli

Stada girip mac segretmek icin kriter mi gerekiyor??

Tek kriter bilet parani veriyormusundur. Galiba farkinda degilsiniz ama Samsunsporumuz ekonomik sorunlarla bogusuyor. Stada girip koltuk kirip kufur edip kulube ceza getiren taraftar mi faydali yoksa parasini verip kulubun kasasina para girmesini saglayan taskinlik cikarmayip sessizce mac segreden taraftar mi faydali?

Biri diyor bayan gelmesin, biri diyor cekirdek yiyen gelmesin, biri diyor tezahurat yapmayan gelmesin, biri diyor Samsunsporu tutmayan gelmesin. Bana sorarsaniz parasini verip Samsunsporun macina segretmek isteyen herkez gelsin.

Ama derimki kufur etmeden, taskinlik cikarmadan takimini 90 dakika atesli bir sekilde kirmizi beyazlar icine burunup destekleyen taraftarlar nekadar cok olursa ben okadar mutlu olurum.

veis

amsterdamlı sonuç bölümünde benim demek istedigimi anlamışsın kimse koltuk kıralım demiyor ama gelipde ben maç içinde çılgınlar gibi bagırırken onun oturması bana ve herkese çok ters zaten deplasmanda az seyircin var bide o az seyircinin yarısı bagırmazsa maça gitmeyelim bukadar ugraş vermeyelim kim için bişeyler yapıyoruzki biz anlamı ne.

Amsterdamli

Sevgili Veis zaten mantiken bakarsan az seyircili deplasman taraftarinin sesi zaten ev sahibi takimin tezahuratinin ustune cikamaz (Istanbulun taraftarsiz takimlari haric). Bu bagirmayalim anlamina gelmez tabiki ama birilerinide zorla bagirtmak gibi bir dusunce bana gorede yanlis.

Orada oturan adam oraya gelmis ise niye gelmis bunu herhalde izah etmeme gerek yok. Samsunsporun (deplasman) taraftarina bir tek profil veremezsinki. Bagiran adam olur bagirmayan olur. Nasil normal hayatimizda konuskan insan olur utangac sessiz insan olur. Onlarda Samsunsporluki oraya gelmisler belki icinde firtinalar kopuyor ama belki ortam hosuna gitmedigi icindir, belki yasi ilerlemisdir, belki utaniyordur yapisinda yoktur o sekilde bagirmaya. Kimbilir deplasman tribununde 2000 Samsunsporlu olsa o 2000 kisinin hepsi bagirir ama 100 kisi olunca bu psikolokjik olarak yarisinin bagirmasini engelleyebilir. Cunku o an cok goze batiyor ama kalabalikta herkezin icinde kaynayip gidiyor.

Siz orada kalkip bagiriyorsaniz size helal olsun ama bence baskalarina okadar kafayi takmamak lagzim. Yapici olmak yikici olmaktan herzaman daha faydalidir.

Bu arada gecen yazimdaki dusuncelerim sadece deplasman icin gecerli degil ic saha icinde gecerlidir.