1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Allah günah yazmasın ama doğanın pozisyonunu kurtarınca cennete düşmüş gibi sevindim

ethm55

Duşşek Bıle Ertugurulu Kesın Almalıyız  ;)

samuray

bravo ertuğrul bugün kusursuz oynadı devam böyle

kumköylü ahmet

bir kritik cikisi vardi superdi helal olsun o cok riskli bir cikisdi antepliuyi dusurse idi orda direk kirmiziydi isde boyle olmalisin ertugrul,ya cikdimi alacaksin yada kalende duracaksin bravoo

Theofanis Gekas

inş bizde devam edersin,hem yüreklisin hemde mücadeleci

yilmazselcuk55

Düşsekte Kalsakta Kalemizde Ertuğrul olmalı bonservisini kesinlikle almalıyız

Theofanis Gekas

kardeşim burayı okuyorsundur inşallah,sana hakkımız varsa dibine kadar helal olsun.adamsın adam

emre__ss

Bu kadar ineğin arasında sen adamsın en azından yüreğin var.

oguz_5528

helal olsun en azından ekmek yediğin yere ihanet etmiyorsun,her zaman arkandayız emeklerin için teşekkürler

burakbas

Helal olsun sana kardeşim. Profilindeki Şehri Samsun yazısına ölürüm. Adamsın!

ethm55

aldıgın paralar helal olsun .elınden gelenın fazlasını yaptın hemde cok kırıtık maclarda allah yolunu acık etsın .ınsallah kalırsın bızde  :(

5trawberry

Ertuğrul'u bu başlıkta belki de en çok ben eleştirdim. Hala da eleştirilecek yanları var ama daha çok genç ve üzerine çok şeyler koyacak.

Bu durumda Ertuğrul'u düşen bir takımın kalecisi sıfatıyla kimse transfer etmez. E dolayısı ile de Ertuğrul'un bizden gitmesi için sebep de yok, o bu sene bizi tekrar süper lige çıkaracak olan takımın vazgeçilmezi olsun, pişkin bir Ertuğrul'da yıllarca Samsunspor'da efsane olsun..

lucarelli

Koçum Ertuğrul. Gitgide kendine güveni geliyor, kalede güven veriyor. İnşallah Fenerle anlaşır, alırız bonservisini

burakbas

emeğine sağlık kardeşim. kal bizde.

kamuri

bence ne yapıp edip bonservisini almalıyız he sezon içinde hatası olmadı mı oldu elbette ama bakınca artıları çok daha fazla alırsak bonservisini onumuzdeki 10 sene kaleci sıkıntısından kurtuluruz. real madrid casillası 17 yasında kaleye geçiriyosa  ertuğrul da bizde kalmalı en azından kaleci sorunumuz kalmaz onumuzdeki 10 sene bi işi de doğru yapmış oluruz