Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Mesut Hoca cok guvendik sana ama final macına boyle mi cıkıyon hic bir topcuda final havası yoktu, gectim yeteneklerini ruh yoktu nasıl motive ettin bunları  >:(

GökhanÇağlar

böyle bir maçta Serdar varken Hakan ı oynatmak futboldan anlamamaktır hoca

zenke

İlk 45 dk takım gram top oynamadı. 2. yarıya serdarla başlar dedik gittin 70 e kadar bekledin. değişikliklerle anca oynamaya başladı takım niye 70 e kadar beklersin ki?

Theofanis Gekas

bi yanım sana hak veriyor bir yanım lanet okuyor hoca,tamam elindeki kadro boktan orta saha 0 harbiden,2. yarıya başlarken neden serdar veya zenkeden birini almazsın berberliğe mi yattın 3 ön liberoyla allahsız

binikalamadım

55.hakan

Serdar Özkan ilk 11 de olmalıydı zaten bulunduğumuz durum yeterince riskli.Biraz risk al ne varki

samsunmania

serdar'ın ayakta duracak hali yok. bütün topları ezdi girdikten sonra. Beyin bir şeyler yapmak istiyor ama vücut buna izin vermiyor malesef.

Theofanis Gekas

AlıntıAntalya'da oynadık atık burada da oynadık atamadık. Oyun disiplini açısından özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun bence harikaydı. Ama ben oyundan memnunum. Sonuç bize yeterli mi? değil. Onun da bilincindeyim, mücadele devam edecek. Şu olacak bu olacak diye, burada çok fazla ahkam kesmeye gerek yok. Bundan sonraki maçlara talibim. Bugün oynadığımız oyun için rahatım. Rakibe bir tek pozisyon haricinde pozisyon vermedik, oyuncularım belki sezon boyunda en fazla şutu bu maçta attı. Maçı kazanmayı istediler, bu baskı altında bence iyi de ürettiler. Gol eksiği dışında oyuncularım gerekli her şeyi iyi yaptı. Sadece gol atamadık.''

petkodan tek farkı kendini aslan kaplan leopar gibi hayvanlara benzetmemesi

55.hakan

Serdar 90 dakika ayakta durup kazma olandan iyidir.Son 20 dakikada ne kadar verim alacaksın adamdan.Yanlış kadro seçimiydi.

ChucKeR

serdar 11 başlasaydı belki gol atardın ama yediğin kadar atamazdn arkadaş. petko bilmiyo kalpar bilmiyo yardımcı burak bilmiyo mesut bilmiyo siz biliyonuz bi işi.

55.hakan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 11 March 2012, 18:25:34
serdar 11 başlasaydı belki gol atardın ama yediğin kadar atamazdn arkadaş. petko bilmiyo kalpar bilmiyo yardımcı burak bilmiyo mesut bilmiyo siz biliyonuz bi işi.
Seni 1 puan mı kurtaracak 3 puan mı bu saatten sonra her türlü riski alacaksın.Tahrik edici cümleler kurma ne demek sen biliyorsun bu işi.Adı Mesut Bakkal diye eleştirmeyecek miyiz? Ben yanlış kadro diyorum karşı olanlara saygım var ama senin ne dediğin umurumda değil bu saatten sonra.

kumköylü ahmet

bence mesut hocaya denilecek birsey yok arkadaslar bu saatden sonra bize gelen bence en iyi hocaydi...biz hatayi petkovic bozuntusunu gec yollamamiz oldu

burakbas

Şimdi de Mesut hoca suçlu oldu. Tamam ben de kızıyorum , bursa maçında da kızdım şimdi de kızıyorum. Şunu unutmayalım taraftardan sonra en suçsuz insan MESUT HOCAdır.

Akyol

Maç seçen kafasına göre takılan futbolcu hatasız, hoca hatalı öyle mi ? Peesss!

Çok güzel bir söz var uygun düşer mi bilmem ama;

"Futbolcular yavşaksa, hoca ne yapsın" ? zzzzz

Theofanis Gekas

futbolculara edilcek küfürün haddi hesabı yok o ayrı konu,ama sen 3 puan istiyosan 70. dakikayı beklemicen...