19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

sadece kosuyor ayagina gelen topuda 3 kisinin arasina girerek riske atiyor

Gorkem

çok severdim seni ama sende bitmişsin.

burakbas

Futbolun berbat , kişiliğin mukemmel. Böyle olunca adam laf da söyleyemiyor. :(

Burak

Seneye de oynar bizde ...

babasamsunlu

YALAN OLDUNBU SENE BE MURAT.
ADAMLIĞIN OLMSA SANDA AĞIR YAZARDIM AMA YİNEDE KAPASİTEN KADARDA OLSA ARMA İÇİN YÜREĞİNİORTAYA KOYDUN.
NE DİYELİM SENEYE ARTIK DAHA İYİ OLURSUN İNŞALLAH..

kamuri

bi pozisyonda basit düşünüp ekigoya bıraksa aradan karsı karsıya kalacaktı ama o kaleye vuurmayı tercih etti. futbol ayakla değil beyinle oynanıyo maalesef

özkan

''Ben'' kafa yapısıyla oynadığından artıkk eminim sahada murat.Araya ekighoya bıraksan ölürdün demi.

beşnumara

Murat Kayseride sakın uyumayın bu maç bari farklı olun.

burakbas

Belki her maç statta değilim , ama maçları izliyoruz çok şükür. Yeteneği kısıtlı , basit oynaması gereken yerde oynamıyor. Bizi deli ediyor. Bunda hem fikiriz. Belki siz de benim gibi dusunuyorsunuzdur bilmem ama gerçekten canla başla mücadele ediyor. Ben seviyorum bu çocuğu. Bizden biri gibi. Son 4 haftada kilit oyuncumuz olacak. Buna da canı gönülden inanıyorum. Hadi be kaptan. Hadi!

Atakumlu

Ne sacmalamıssın sen oyle ...Pazubantı taktıgın takımın agırlıgını bilmeden mi konusuyorsun gerzek herif ...

Sana Kaptanlık Görevini Verene Yazıklar Olsun

Samsunspor Kaptanı "Umudumuz Kalmadı" diyor

'Umudumuz kalmadı'
"Çok iyi bir takım değiliz. Olsaydık düşme potasında yer almazdık. Artık umutlarımız tükenmiş durumda. Kayserispor karşılaşmasını kazanırsak bile işimiz kolay değil"

Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı Gaziantepspor beraberliğiyle kümede kalma mücadelesinde ağır yara alan Samsunspor'da, kaptan Murat Yıldırım'dan itiraf... "İşimiz zor" diyen Murat, "Kayserispor maçını kazansak bile rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Gaziantepspor maçını kazanmak zorundaydık ama olmadı. O maçın ardından taraftarlarımızın da tepkisi bizleri demoralize etti. İkinci yarıda alt sıralardan kurtulmak için uğraştık. Ancak kalitemiz ortada. Çok iyi bir takım değiliz. Olsaydık puan durumunda bu konumda olmazdık" dedi.

'Morallerimiz bozuk'

Hiçbir futbolcunun düşen takımın oyuncusu olmak istemeyeceğini kaydeden Murat, "Özellikle Gaziantepspor maçının ardından tüm takımda moraller bozuk. O karşılaşma dönüm maçıydı. Yavaş yavaş da olsa toparlanıyoruz. Kayserispor'u yenme şansımız yüksek ama takımdaki genel havaya bakarsak, umutlar bitmiş gibi gözüküyor"
açıklamasını yaptı.

Facebook Samsunspor sayfası ...

Ekrem

Kaptan bu kafadaysa diğer oyuncular hepten kesmistir ümidi yazık

cembaba

Murat Yıldırım: "Umudumuz yok artık" demiş. Yahu sen takım kaptanısın sen böyle düşünürsen, diğerleri ne yapsın :S

emre

Son bir yılda ne kadar hızlı değiştin Murat. En çok koyan da baş tacı yaptıklarımızın, her seferinde yanıldığımızı yüzümüze vurmaları..

Theofanis Gekas

Bir kerede bi topçu hakkında yanıltsın Allah beni kemalden adam olmaz diyordum lig başında burda bana sövmeyen kalmadı sonra kemali gördünüz,murattan bi bok olmaz dedim yine tepki aldım,Ahada alın size murat  :kafa: :kafa: :kafa: böyle itleri adam sayıyoruz işte yuh olsun bize

buonanotte

Haber umarın yalandır.Gerçekten de böyle bir açıklama yaptıysa vay halimize.