5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

cembaba

Tv başında izleyenler çıldırmış da bizde bir sıkıntı yoktu yahu :)

cany

antalya_spor macinda 10 pas attiysa 7'si rakibe gitmistir heralde :x((

Burak

Olsun onunda adı güzel :)  :deli:

FaTiH_HaN

Takımın dominosu fink dinamosu, Kelhar top ayağına mı geldi at Finke, Adem at finke, Murat bekletme ayağında at Finke, Hakan at Finke, sonra Fink diyoki hocam ben napayım, e koş oğlum, lan goş lan  8)

Desiqner

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 07 March 2012, 00:00:31
Takımın dominosu fink dinamosu, Kelhar top ayağına mı geldi at Finke, Adem at finke, Murat bekletme ayağında at Finke, Hakan at Finke, sonra Fink diyoki hocam ben napayım, e koş oğlum, lan goş lan  8)

Nereye koşim hocam ?
-Lan goş orayaaa !  ???

kalptenþimþek

"at finke" ne demek   1dk!!!  bakalım hemen..

TDKsözlük>fink atmak>Hiçbir şeye aldırmadan gönlünce gezip eğlenmek, şurada burada oynayıp zıplamak>at finke>at topu finke, zıplasın dursun, sen de aldırmadan gönlünce sahada dolaş..

ngonge

Fink'in BJK performansını sergileyememesindeki en büyük etken ortasahamızın 3 önlibero özellikli oyuncudan kurulu olması.

Fink orada yanında Ernst önlerinde Tabata ile oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ve bu dizilişte tek görevi rakibi bozmaktı. Rakip haliyle diğer yaratıcı oyunculara baskı kurduğu için boş alan da buluyordu, şut da çekebiliyordu.

Bizde eski performansından uzak olduğu açık ama bunda ortasaha üçlüsünün defansif olması ve oyun kurucu özellikli oyuncumuz olmamasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. (Mesela Selim Teber'le oynadıkları Gençler maçında 3 asist yapması ve daha sonra hücumda hiç etki gösterememesi de örnek gösterilebilir)

burakbas

samuray

ya beğensekte beğenmesekte sezonu bunlarla bitireceğiz fink.te onlardan birisi alternatifi.de yok bende memnun değilim risk almaması yeterli mücadeleyi yapmaması ilk toplara ayağını zoraki uzatmaması gibi yeterli pas atamamamsı gibi inşallah ligte kalırsak orta sahaya oyun kurucu oyunu yönlendirecekk pas trafiğini yönetecek bi  topçu alırlar malesef orta sahamız oyun stilleri birbirine yakın oyunculardan kurulu olduğu için yeterli verimide alamıyoruz yetyerli pas traiğinide göremiyoruz bırakın uzun pasları yanındaki adama iki metreye 5 metreye pas yapaıyoruz malesef sade orta saha değil defanstanda iyi kullanmıyoruz topu diyelim fazla uzatmayalım inşallah önümüzdeki sezon mesut hocanın nezdinde olumlu transferleri de görecez

SametYılmaz55

verdiğin paslarla,açtığın ortalarla sabriyi geçtin.ayağının ayarına tüküreyim

twitter

nefret ediyorum oynadığın futboldan

red_white

adi herif yenimi sünnet oldun puu lan sana

MeL_55

Ben burda tv başında canım yanarken, sen sahada geziyorsun.
Taraftarlık hakkım varsa HARAM OLSUN !

Jnr.Serkan

Maç sonu tribünleri alkışladı tribünler tepki gösterince yardımcı hocaya ben ne yaptım gibisinden hareket yaptı.Sen hiçbirşey yapmadığın için insanlar tepki gösteriyor zaten.Neyse sakin olcam küfür edip günaha girmeye gerek yok bu ruhsuz için

brigand

Ceset gibisin ceset. Her topun başına geçmen yok mu? Ulan lanet olsun pis yalancı. Sahta gözyaşların, sahte demeçlerini alıp da gideceksin hiçbir şey olmamış gibi ya. Yazıklar olsun sana.