Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

masbene

umarım bu lig bittiğinde elinde sağlam bir Mesut Bakkal Eğitim CD si olur

mehmet yılmaz

Halen senin pisliklerini temizlemeye çslışıyoruz alçak herif.
Para kazanma hırsın yüzünden mahvettin bizi. *******.
Hakan Bayraktar kadar da kafana taş düşsün, futbol cahili
Utanmaz...

:x(( :x(( :kafa: :kafa: >:( >:( >:(

SametYılmaz55

karaktersiz herif.senin yanlışların yüzünden çektiğimiz acılar burnundan fitil fitil gelir inşallah

Jnr.Serkan

Senin egoların yüzünden küme düştük veya düşcez,Allah bu takımdan kazandıklarını kat ve kat çıkartsın,çünkü hak etmedin...

cem 55

bu adama karşı öyle öfkeliyimki şu dandik ligde dogru düzgün top oynayan takım yokken ligin en alt basamaklarında olmamızın bence en büyük sebebi bu rezil petkoviçdir  çok degil sezonbaşı bu kadar enkaz  7-8 yabancı oyuncu alınacagına adam gibi 3 tane yabancı transfer etsek şuan ilk 8 in içerisindeydik lazar domingez akaki valdarimo zenke fink hep boş kapasiteleri sınırlı bankasyada zor oynayacak adamlar ben sezon öncesi iki hazırlık maçı seyrettim karabük ve ibb maçları bu adamların boş oldugunu anladım sir petkoviç efendi sen hiçbirsey anlamadın yada anladın ben paramı alayım gerisi hikaye dedin o aldıgın paralar sana haram zıkkım olsun emi bu takımı 5 senede aksiharda kütahyada adanada yagmurda çamurda her yerde herşartta biz destekledik adı süper denen lige çıkardık senin sayende 5 ayda şu dandik lige havlu attık ama varsın olsun biz yine sevdamızın peşine heryere gider yine bu takımı süper lige çıkarırız önemli degilde yine senin gibi bi emek hırsızı gelip herşeyi mahveder diye korkuyorum.

kalptenþimþek

takımı nasıl sevgisiz bıraktıysan öyle; gol attığımızda bile sana koşan,sarılan kimse yoktu petko!..
sahada, kulübede, tribünde şimdi herkes mutluluktan birbirine sarılıyor petko!!
ahh ahh... biliyor musun? sen gittikten sonra, tesislerde kış mevsiminde güller açtı!.. :hnk:
bir gekas var hiç sorma onu :ok :_nazar
herkes çok mutlu petko!! :kanka: :_nazar :_nazar :_nazar
ekigho'nun teşhisini koydular bu arada..sevgisiz kalmış..şimdi mi? barca yakın takibe aldı çocuğu.. :)
hakan bile patladı..en azından rakibe zarar veriyor artık.. ;)
petko senin ben

mehmet yılmaz

Bugün Antalya maçı sonrası birkaç oyuncu ile konuştum da...
******* insan  :kafa: :x((
Ne biçim yaratıkmışsın sen?
Azıcık haysiyet sahibi olsan ve erkenden def olup gitseydin şu an play off kovalıyorduk.

twitter

cembaba

Yine aklıma geldin arkadaş! Adam 80 dk. deplasmanda beraberliğe yatıp, gol yiyip her zaman aynı açıklamaları yapıyordu.

özkan

'' I'm aslan,ben sever savaşmak.Kazanacoğuk. '' Maladimir Petkoviç

SametYılmaz55

Theofanis Gekas

sen bu Samsundan sağlam çıktın ya yazıklar olsun bize

havzalı55

Bugün en çok sana sövüm yavşak herif mourinho çakması herif. Ne istedin lan ufuktan dilaverden orhan dan agbetudan hakan bayraktardan bu adamlardan 2 tanesi hala takımda olsa şuan bu konumda olmazdık getirdiklerinide gördük pal lazar dominguez mustafa sarp valdomiro bance nerde ne kadar boş adam varsa getirdin çoluğundan çocuğundan çıksın emek hırsızı herif !

twitter

kalptenþimþek

sabaha kadar dövsek doymayız..
adamı günaha sokar bu sayfa, en iyisi kilit vurmak.