Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

red_white

samet_55

play-off oynıyacagızda da demişti bu medyum

masbene

gittiğin yerde kal mümkünse bir daha Türkiye ye gelme

AhmetDenizci

Levent ÖCAL

Gittiğine o kadar üzülüyorum ki anlatamam gittiği akşam uyuyamadım sıkıntıdan

isa55

4 transfer yapacağımız da tuttu.
 HABER GAZETESİ -30 Aralık 2011
Samsunspor 2012 yılında iyi olacak
[ 30.12.2011 ]
Samsunlu ünlü medyum Sevgi Ateş, Samsunspor'un 2012 yılında müthiş bir sezon geçireceği söylerken, takımın 4 transfer yapacağı ve Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'in de gönderileceğini kehanetinde bulundu.Samsunlu ünlü Medyum Sevgi Ateş, Samsunspor'un 2012'deki durumu ile ilgili önemli kehanetlerde bulundu. Medyum Sevgi, Samsunspor'un ikinci yarıda 4 transfer yapacağını belirtirken, "Samsunspor'da şu anda orta saha ve kenarlarda sıkıntıları var. Bunlar yapılacak transferlerle çözülecek. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'in yerine yerli bir antrönör gelecek. Bu teknik adam Samsunspor'u, Samsun halkı gibi sahiplenecek. Yapılacak 4 yeni transferle takım tırmanışa geçip, ligi ilk 8 arasında bitirecek. Takıma yapılan yeni transferler uğur getirecek. Başkan Yılmaz'ın yönetiminde sıkıntıları var. Başkan bunlara göğüs gerecek. Bu sıkıntılar ise düzene girecek. Yaklaşık 3 ay içerisinde maddi olarak bir işadamından destek alınacak. Başkan Yılmaz, fazla stres yapmasından dolayı, sağlığıyla ilgili sorunlar yaşayacak. Bunun için dikkat  etmeli" dedi. Medyum Sevgi, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un da 2014'e kadar şehirde güzel çalışmalara imza atacağını belirtirken, ardından ise daha yüksek bir mevkiye atacağını söyledi.

kalptenþimþek

mehmet yılmaz

Senin *******
İki yakan bir araya gelmesin
Derde kalasın inşallah....  :kafa: :kafa:

fanatik samsunsporlu

Ahmeti

Adama helal olsun her türlü hakarete rağmen gitmedi tazminatını almak için, birde merak ettim kaç lira tazminat parası aldı.

kalptenþimþek

31 January 2012, 20:45:17 #1811 Son düzenlenme: 31 January 2012, 20:57:22 kalptenþimþek

eldivenle 10, çıplak elle 20 kağat...

ercan0655

Eline sağlık çok yakışmış    :evet: müsade etsen de bir turda biz binsek  ;D

SametYılmaz55

ahmetsefa55