STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

twitter

yenilirsek düşüyoruz. bitti gitti kalmıyor bir şey elde.

5 milyonun hesabını mı yapıyorsunuzda zam yapıyorsunuz hayret bir şey ya gerçekten şaşılacak olay.

Stelea

biletler yarın satışa çıkacağına göre çoktan bu dedikleri fiyatlar üzerinden basılmıştır bile. daha da değişiklik olmaz ama yapılan uygulama hiç yerinde olmadı.

kalptenþimþek

Serkan

biraz yüklenelim face'den filan Samsunspor fan page'de  Forza Şirinler'den  ?

cembaba

Biletlerin basılma durumu yok. Gidiyorsunuz yer seçip ona göre ödeme yapıyorsunuz. Fakat bu hafta o iş bitti gibi... Fırsatçılık yapmaya gerek yok adı altında bir kampanya başlatalım. info@samsunspor.org.tr ye...

cembaba

mail adresi: info@samsunspor.org.tr

AlıntıSayın Samsunspor Yöneticileri;

Biliyorsunuz ki artık lige tutunmak adına ölüm - kalım maçları oynuyoruz. Bu kritik dönemeçte herkesin stres ve sinir katsayısının çok yüksek olduğu bir dönemde bilet fiyatlarını yükseltmeniz tamamen durumdan yararlanmaktır. Bunu yapınca; taraftarın size bakışı değişebileceği gibi "FIRSATÇI YÖNETİM" konumuna düşeceksiniz. Lütfen bu bilet fiyatları konusu bir daha gözden geçirelim. Birilerinin oyunlarına alet olmayalım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Mehmet Cem Akalın
Başkentli Samsunsporlular Gurup Üyesi

Saldırın...

mehmet yılmaz

Bilet fiyatının artırılmasının nasıl bir mantıklı sebebi olabilir? Amaç nedir anlamış değilim doğrusu... 3 puandan başkasının yalan olduğu bir maç bizim için bursa maçından gerekli dersi çıkardık sakin ve garanti futbol oynamalıyız taraftar baskısı çok önemli bu hafta karabük antalya haftaya antep karabük maçları var biz yenersek önümüz açılır

Forvetim

bilet fiyatlarına zam yapan zihniyet bu hayati maçta tribünleri baltalamak isteyen içimizdeki irlandalılardır. çünkü yapılanı anlamak mümkün değil, izahı yok.

FaTiH_HaN

Ayıp çok ayıp hemde, taraftarı stada çekmek adına bir kampanya yapılacağına bilete zam yapılıyor, Kazım Başkan'dan bunu hiç beklemezdim, bu tür maçları para kazanma fırsatı olarak görmeleri taraftara yapılmış bir saygısızlıktır, insanların stada gelip takımını küme düşmekten kurtarmaya çalıştığı bu günlerde böyle bir fırsatçılık Kazım Başkana yakışmadı.

kavak_55

hayati önem taşıyan maçta bilet fiyatlarının yükselmesinin mantığı 1-  cep doldurma olur 2- mantığı nasılsa dolacak trübün sıkışık olmasın , ne olursa olsun fiyatın yükselmesi yerine düşmesi gerekir bence hayırlısı olsun bakalım inşallah herşeye rağmen kazanırız yoksa aksi bir sonuç bizi bankasya hazırlıklarına başlamamız demektir.

babasamsunlu

valla takıma 20 milyon lira harcamış birinin para hesabı yapacağını hiç sanmıyorum.
daha öncede söylemiştim.
maraton tribünü haddinden fazla doluyor.
merdiven boşlukları bir türlü boşaltılamıyor.
güvenlikçi polis herkes geliyor önce boşalır gibi oluyor sonra tekrar doluyor.
kulüp bu sene sırf bu yüzden benim bildiğim en az 3 kere para cezası aldı.
benim şahsi fikrim sırf bu yüzden böyle bir şey yapıldığıdır.

15 lira veremeyecek olan 10 lira  veren taraftarımız ,7,5 liraya kale arkasına gidebilirler.
2,5 tl de kara geçebilirler. ;)
Mesele destek vermekse kale arkasından da takıma destek veriliebiliyor.
ha maçı güzel yerden "seyretmekse" mesele bi 5 lira fazla verilebilir..

Ama zamanlaması doğrumuydu derseniz evet kesinlikle yanlıştı.
tutupta Kazım Yılmaz gibi bir  adama "parayı cukkalayacak" gibi bir yakıştırmayı "teori" olarak bile söylemek çok yakışık almıyor bence.

FaTiH_HaN

Zaten sezon başında bilet fiyatları kale arkası 10 maraton 20 idi. Sonra indirime gidildi hani indirim olmasa kimse biletler pahalı demiyordu zaten süper lig ortalamasına göre her türlü uygundu biletler ama zamanlama olarak yanlış oldu bu, bence maraton tribününün fazla doluyor olması değil bunun sebebi, fazla doluyorsa kapasiteden fazla bilet kesilmemeli yada biletsiz seyirci alınmamalı yada en büyük derdimiz izliham olsun stadını dolduramayanları görünce bu bile bir gurur kaynağı bizim için  :) Para cukkalama olarak değilde nasılsa bu maç stad her türlü dolar mantığı var gibi Kazım Başkan yada yönetim farketmez zamanlama olarak yanlış bir uygulama yaptılar bence.

babasamsunlu

valla fazla biletten mi oluyor yoksa üst yanlara ve sağ sol yanlara kimse gitmediğinden mi oluyor o izdaham tam çözemedim ben.
ama sonuçta  iki kere  50 bin tl bir kerede 25 bin ödedik diye biliyorum.
hadi o paralarda mühim değil ama bir kez daha aynı tip sorundan ceza alırsak saha kapanıyor gibi bir şeyler hatırlıyorum sanki  :-\ :-\
tam emin olamadığımdan şeyettiremedim.
stad her türlü dolar mantığı ile yapıldığını ben hiç zannetmiyorum.gerçekten çok samimiyim bu görüşümde.
bir önlem alınmak istenmiş ama zamanlama ve yapılış şekli biraz kötü olmuş ;)

hepimiz aynı görüşteyiz.zamanlama çok kötü oldu ;)

jean

ne zaman gazianteple kritik maclar oynasak hep kaybetmisizdir ins bu sefer kazaniriz ne yapip edip alalim su maci yoksa is mucizeye kalir

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jean - 06 March 2012, 15:07:44
ne zaman gazianteple kritik maclar oynasak hep kaybetmisizdir ins bu sefer kazaniriz ne yapip edip alalim su maci yoksa is mucizeye kalir

Ne zaman?  1dk!!!