STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

saim55

Bu zam fikri kimin çok merak ediyorum. Ne amaçlıyorlar acaba, 5 maçta büyük karlar mı yapacaklar?

kalptenþimþek

geçen bir ceza yemiştik, sanırım bu yüzden bu zamlar..

cembaba

Maraton dolmazsa koreografi yalan olur. Bence bu işe bir el atmamız gerekiyor... Trabzon maçında da dolar dendi. Lakin dolmadı.

Stelea

Yonetim ne yapmak istiyorsun simdi bu bilet zammi olayiyla cok merak ettik. Yakisik almamis.

babasamsunlu

valla yönetimin zamanlaması ne kadar yanlışsa 5 lira yüzünden maça gelecek adamın vazgeçmesi de o kadar yanlış bence.  ;)

benim tahminim maratonda inanılmaz bir yığılma oluyor ve merdiven boşlukları bir türlü boşalmıyor.
ve bu yüzden kulüp ceza ödeyip duruyor.
10 lira verip maçı maratondan izleyenlerin hiç olmazsa bir kısmını kale arkasına çekmek için alınmış bir önlem gibi geldi bana.
Bu açıdan bakarsak para kazanmak için yapılmamış olduğunu düşünebiliriz ..

Ama zamanlama deseniz eğer..Bence de inanılmaz bir zamanlama hatası.  :(

özkan

sonuna kadar yanlış bir karar.10 tl den 7,5'a 5'e çekmek yerine şu zamanda fiyatı artışa gitmenin mantığı ne merak ediyorum açıkcası.Kimin fikriyse araya girilip hemen değiştirilmesi gerek.

samuray

antepi yenmek zorundayız yeneceğizde ibb yattı yatmadı bizi neler yaptıkları ilgilendirmiyor kendi işimize bakacağız 5 hafta var alınacak 15 puan içeride alacağımız 9 puan kesinlikle alınmalı 2 deplasman dan alabileceğimiz yenemiyorsan yenilmeyeceksin 2 beraberlik bizi ligte bırakır bugün trt3 te hikmet karaman 38 gibi görünüyor küme barajı dedi alttaki takımlar kazandıkça bu yükselebiri dedi 38 yetmeyebilir

Tufan

pazar günü gündüz ölüm kalım maçına 15lira verilir alt liglerde saçma sapan takımların maraton biletleri bile 15-20 lira bence sıkıntı yok 2 paket Marlboro alamıyorsun 15 liraya.

ercan0655

Başkanın maçla ilgili düşünceleri;
Bu hafta iç sahada oynayacakları Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladıklarını vurgulayan Yılmaz, ''Gaziantepspor ile iç sahada oynayacağımız bir final maçımız var. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Oyuncularımız bu maçın hazırlıklarına başladı. Bizim için büyük önem taşıyan bu maçta oyuncularımızın ve teknik heyetimizin elinden geleni yapacağına inanıyorum''

http://www.ligtv.com.tr/haber/gekas-bizi-mutlu-ediyor

Serkan

Taraftara da değinseymiş Başkan ?

15'de verilir 20'de Tufan ama şu an zam yapma zamanı mı ?

engin55

Bu zam yanlış zamanda oldu. Maratondaki yoğunluğu azaltmak istiyorlarsa kale arkası bilet fiyatlarına niye zam geldi. Orası 5 tl kalsaydı :(

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 05 March 2012, 21:10:23
Taraftara da değinseymiş Başkan ?
15'de verilir 20'de Tufan ama şu an zam yapma zamanı mı ?

zamansız ama stadın her türlü dolacağını düşünüyorum sanırım yönetimde öyle düşünüyor ki zam gelmiş .
3ün 5in hesabını yapmasalarmış iyiymiş ama olan olmuş

Theofanis Gekas

nerden çıktı şimdi bu fiyat artışı,bizi etkilemez ama eminim kalbi Samsunsporla atıp 5 tl fazla bile vermenin bütcesine dokunacağı insanımız vardır.nede olsa asgari ücretin açlık sınırın altında olduğu bir ülkede yaşıyoruz

burakbas

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 March 2012, 18:55:45
Maraton dolmazsa koreografi yalan olur. Bence bu işe bir el atmamız gerekiyor... Trabzon maçında da dolar dendi. Lakin dolmadı.
cem abiye katılıyorum. tamam zam maraton un hafiflemesi için olabilir de zamanlama çok yanlış. yönetime kareo yapılacak maraton dolmaz denirse hemen geri çekilir fiyatlar.

Liseli.Çılgınlar

Geçmişte Yaşananlara Bu Maçlık Sünger Çekiyoruz Bu Hafta Samsunspor'umuza Avaz Avaz Destek Vermek Üzere Tribüne Dönüyoruz.Önemli olan Sayı Değil Bu Zor Günlerde Samsunspor'umuzun Yanında Olmak,Bir Şeyler Yapabilmek, Mücadele Vermektir.Kendini Söğütlübahçe Ailesinden Hisseden Tüm Renktaşlarımızı Pazar Günü Saat 11:00 Da 56'Lara Bekliyoruz.

NOT : Biletlerimiz Sınırlı Sayıdadır.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150714450106563&set=a.382775111562.195013.129489646562&type=1&theater