STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Benimki belli maç güne kadar sakalları kesmiyorum şu an 3 haftalık maçtan sonrada okutmayı düşünüyorum  ;D totem candır  :evet:

ugurozkan

Alıntı yapılan: isa55 - 04 March 2012, 19:57:39
Kart sınırında olan topçuları maçkolik veriyor. Maçkolik yanlış bilgi vermez sanırım.

maçkolik yanlış bilgi vermiyor. mesela emre'nin 11 kartı gözüküyor; eh haliyle 1 kart daha görünce cezalı duruma düşecek diye düşünüyoruz. ama bakıyoruz ki bu kartlardan ikisini uefa avrupa ligi'nde görmüş, demek ki ligde 9 kart görmüş bir ceza durumu yok yani.
dikkatinizden kaçmış yalnızca önemli bir durum yok yani.

Sonuna Kadar 55

ya tamam ya da devam maçın başka çaremiz yok artık..

Desiqner

Bu maçı alırsak %50 değil %80 kalacağız... Stadı yıkıp moralllerini ne gerekirse yapıp bozacağız Başka Samsunspor yok...

SametYılmaz55

yeterki ilk golü biz atalım.gerisi çorap söküğü gibi gelecektir inşallah.iyi oyun kötü oyun fark etmez bu saatten sonra.iki fark atıp üç puan alalım yeter

özkan

babasamsunlu

valla arifmi sattı topçular mı sattı kim ******* kim değil bilyorum ama ibb gibi bir takım antepten 5 yiyorsa -ki ilk gol evlere şenlik- burda şerefsizlik yapan biri var demektir.

neyse çok çok zor maç.stresin üstesinden gelen maçı kazanır.
orta sahamız berbat. neden mi böyle diyorum.
Antalya maçında bir istatistik gözüme çarptı.
34 top çalmışız.Antalya sadce 11 tane çalmış.
Çaldığımız 34 toptan ürettiğimiz pozisyon sayısı sadece 2.Biri ekigonun bireysel becerisi ile attı gol.
Hep dediğimiz şey çıkıyor ortaya.
Orta sahada top yapamıyoruz.
Gekas  ve Ekigho gibii ki iş bitiriciye top götüremiyoruz.
Bu anlamda Serdarın bişekilde takımda olması gerekiyor gibi geliyor bana.
Top tekniği  yüksek orta alandaki tek isim Serdar.

Antalya maçında Önce Allah sonra Antalya yardım etti ve kötü oyuna rağmen süper bir skorla döndük.
Karşımızda moralli bir takım olacak.
Yenmekten başka çaremiz yok.
kesinlikle sabırlı ve dikkatli oynamalıyız.
Çok kısır bir maç olacak.
İki tarafta sürekli bekleyecek.
Golü bulan üstüne yatacak.İnşallah o golü biz bulacaz.
Bitti diyenler bitlerini yesinler..
Bu takım ligde kalacak ..Futbolcuları ile değil Taraftarı ile kalacak !

teksaslı avukat

Kaderlerimiz de şehir yapımız da tribün duruşumuz da birbirine benziyor: Bursa ve Samsun. Bu maçta yine yüreğim Samsunsporumuz ile birlikte atacak. İnşallah bu maçı da alacağız ve hak ettiğimiz yerde, burada olacağız. Önümüzdeki sezon birlikte, kolkola dolaşacağız şehirlerimizde..

Tribün_ali

Arkadaşlar Antepi yenmek zorundayız... Kim kime maç satmış vermiş bizi ilgilendirmemeli biz maçlarımızı çıkıp 3 puan için oynmalıyız

Turuncu

Samsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.00'de Gaziantepspor ile yapacağı maçın biletleri yarın (Salı) saat 15.00'den itibaren Türkiye Geneli'nde satışa çıkacak.

Biletler, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla satılacak. Ayrıca Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları, Atatürk Anıtı karşısındaki Çelik Telekom ile Öğretmeevi kavşağındaki Ofis İnce Kırtasiye'den de biletler temin edilebilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle;

VIP A Tribün: 50,00 TL
VIP B Tribün: 25,00 TL
Maraton Tribün: 15,00 TL
Kale Arkası(Şehir Tarafı): 7,50 TL
Kale Arkası(Belediye Evleri): 7,50 TL
Misafir Tribün: 7,50 TL
Aile Tribün: (Kadın ve 16 yaş altı ücretsiz)

Serkan

Jnr.Serkan

Takımın taraftara en ihtiyacı olduğu bu zamanda bilet fiyatına zam yapmak pek olmamış

saim55

Biletlere zam iyi olmamış. Özellikle ligin sonuna doğru gelinirken. Daha da düşmesi gerekirken hatta.

Ollivanders

10 TL den 7.5 e dusecekken %50 zam ile 15 e çıkarmak da neyin nesi? Taraftar olmadan kazanamazsınız. Macera aramaya gerek yok!

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico - 05 March 2012, 17:50:42
10 TL den 7.5 e dusecekken %50 zam ile 15 e çıkarmak da neyin nesi? Taraftar olmadan kazanamazsınız. Macera aramaya gerek yok!

Oysaki önlerinde daha hafta sonu oynanan bir Antalya deplasmanı vardı boş tribünler ? Demek ki istedikleri böyle bir tablo Selo