TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

King Of The North

Serkanlı,Celilli ve Canerli bir kadro karşısında kim dayanabilir ki.

Samo55

bence büyük ihtimalle golsüz beraberlikle biter bu maç...

veis

gol atmakdan yana bi sıkıntı yaşamayız yeme konusundaki zaaf giderilirse tamamdır bu iş çünkü zor gol bulup çok çabuk gol yiyebilen bi takımız ne yazıkki

beşnumara

hazırlık maçlarında olduğu gibi ilk dakikalarda gol yeme alışkanlığımız kalkarsa bu maçı 1 farkla alırız ama alışkanlıklarımız devam ederse  beraberlik derim ben burada taraftara çok büyük görev düşüyor takım ısınırken tezahüratlarınızla şovlarınızla etkilemeniz,maça motive etmeniz gerekiyor hiç şüphem yok ki taraftar görevini yerine getirecek

GençKozluklu

Arkadaşlar İstanbulspor'u çok rahat yeneceğimizi düşünüyorum. Tek üzüntüm 12 ay İstanbul'dakalmama rağmen bu hafta SAMSUN'a gitmek zorunda olduğum için maça gelememek.

İnşallah 4. haftadaki Kocaelispor maçına gideceğim. O maçı kazanarak 4'te 4 yapacaz.

Bu yıl içimde güzel bir his var. SAMSUNSPOR için çok güzel bir yıl olacak.

Attık ölü toprağını üzerimizden.

Her şey SAMSUNSPOR için.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: "slazenger"bu stad güngörende değilmiydi? istanbulspor un sahası değişdimi bu sene?eminönünden hangi otobüse biniyoruz?

ARKADAŞLAR YOKMU BİR BİLGİSİ OLAN?

maço

Alıntı yapılan: "slazenger"
Alıntı yapılan: "slazenger"bu stad güngörende değilmiydi? istanbulspor un sahası değişdimi bu sene?eminönünden hangi otobüse biniyoruz?

ARKADAŞLAR YOKMU BİR BİLGİSİ OLAN?

arkadasım mac bahcelıevlerde aksaray metrosuna bınıp sagmalcılarda ınebılıosun yuruyerek yakın emınonunden aksaraya gelırsın tramvayla

ama daha emın olmak ıcın bılgısı olanlar bızle paylasırlarsa sevınırım

bengülü

arkadaşlar istanbulspor-samsunspor maçı bayrampaşa çetin emeç stadında oynanacak baştan çok sevinmiştim bayrampaşa stadı diyerek ama saha kontanjanı taraftarlarımıza ayrılacak olan yer sayısı 350 kişilik yer verilecektir inşallah bu sayı artarda taraftarlarımız sıkıntı çekmeden maçı izleriz ..........!

cem and naz55

haydi bismillah
ilk maçımız istanbulspor kadrosundan önemli oyuncular kaybetti takip ettiğimiz kadar da transfer yapmadı
kağıt üstünde-banko2
seyirci avantajı ve takım kalitesiyle birlikte mücadelemizide edersek rahat kazanırız
haydi SAMSUN UM..

bluegreen55

MAÇ TARİHİ VE SAATİ ? STAD ADI ADRESİ?

belli değilmi henüz?

ozkan17

MAÇ 26 agustosda pazar günü 17 de bayrambaşa çetin emeç stadında oynanacak

Adı: ÇETİN EMEÇ STADI
Hizmete Girdiği Yıl: 1982
Hangi Kuruma Ait Olduğu: GSGM
Yapılan Branşlar: Futbol
Kapasitesi: 3200
Zemin Döşemesi: Çim
Modernizasyon: 01 12 2005 İHALE EDİLDİ. SAHA VE ATLETİZM PİSTİNİN MODERNİZASYONU YAPILACAK
Adresi: Bayrampaşa spor salonu orta mah Bayrampaşa
Telefonları: 0212 5440238
Faksı: 0212 5012815

Sadece Samsunspor

AlıntıGalip Öztürk, bu hafta İstanbul'da oynanacak olan İstanbulspor maçına giderek, futbolculara moral desteği vereceğini de sözlerine ekledi.
[/b]

samet

hay daaaaa ne 350 kişisi biz giremeyiz ki ozaman...bu konuya bi açıklık getirin ona göre gelelim...

Lazoli

hadi samsunsporum bomba gibi basla su sezonada costur bizi zafer sarhosu yap. ben sahsen bu sezondan cok ümitsizdim AMA SIMDI IDDA EDIYORUM: SAM-PI-YON O-LA-CA-GIZ!!!!!!!!!!!!!!

KIMSE BOSUNA ÜMITLENMESIN BU SE´NE SAMPIYON SAMSUNSPOR!!!!!!!

celebi

Alıntı yapılan: "bengülü"arkadaşlar istanbulspor-samsunspor maçı bayrampaşa çetin emeç stadında oynanacak baştan çok sevinmiştim bayrampaşa stadı diyerek ama saha kontanjanı taraftarlarımıza ayrılacak olan yer sayısı 350 kişilik yer verilecektir inşallah bu sayı artarda taraftarlarımız sıkıntı çekmeden maçı izleriz ..........!
rakip takımlara gemelde o stadda kale arkasını veriyorlar ve kale arkası en az 2000-2500  kişi alıyor saffet efendi de bize orayı verecketir. ayrıca stad bayrampaşada