STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

King1965

Haydi aslanlarımız 3 puanı alın.. gerıye 15 puan kalacak onları da alırız her hafta yavas yavas :)

GurbetciFanatik

O kadar yolu giden arkadaslara simdiden hayirli yolculuklar kazasiz belasiz gidin gelin.

58.maddeyi , puan silmeye yada 22takim li ligi bi kenara biraktim.
Bu mac bence ya SÜPER LIG yada BANK ASYA macimiz beyler.
Burdan alinacak 3 Puan coooook sey kazandirir takima.
Ve bi Bursa felaketi daha yasamyiz bence ve en az bu mactan sonra 10 Puan aliriz.
Ama Allah korusun olasi bi 0 yada 1 Puan olursa bence GAME OVER olur.
Ara cikar 9 Puana ve 5 macida almamiz gerek ve rakibim 5 mactan en az 5 puan almasi demek o da mucize ötesi olur.

Ben umuyorum ve inaniyorum rahat bi galibiyet alacagiz, bizler kadar insallah futbolcularimiz da inanmistir.
Alalim yarin 3 Puanimizi ve rahat bi pazar gecirelim.

twitter

03.mart.2012

5 yıl süründüğümüz ligden zor bela çıktıktan sonra yine bir kader maçı vira bismillah

SametYılmaz55

heyecandan uyku tutmuyor :) sabah olsun Antalya arabasına bineyim diye dört gözle bekliyorum :deli: aylar sonra canımdan çok sevdiğim Samsunspor'uma kavuşacam :) geçsin zaman geçsinnnnn :)

AntZ

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 03 March 2012, 00:33:23
heyecandan uyku tutmuyor :) sabah olsun Antalya arabasına bineyim diye dört gözle bekliyorum :deli: aylar sonra canımdan çok sevdiğim Samsunspor'uma kavuşacam :) geçsin zaman geçsinnnnn :)

Bekliyoruz  :kanka:

SametYılmaz55

inşallah abi Allah'tan bir aksilik olmazsa yarın oradayım :) buradan Antalya'ya saat başı araba var ama konuştuğumuz akşam aldım otobüs biletini :) telefonun,pcnin alarmını kurdum,15-20 kişiyi aradım sabah uyandırın beni diye :) şansa bırakmıyorum ilk defa işimi :deli:

Ayberk

Alıntı yapılan: cgr - 02 March 2012, 22:36:23
Abilerim, arkadaslarim, kardeslerim hepinize cok tesekkurler. Ufak biri birbiri operasyon gecirdi. Bu geceyi hastanede gecirecek. Cok sukur durumu iyi.

geçmiş olsun

AntZ

Avatarındaki gibiysen işin zor  :P Bu arada Mehmet abinin de selamı var  ;) :kanka:

SametYılmaz55

aleyküm selam abi :) hepiniz ALLAH'a emanet olun,hayırlı geceler :) ben yatar :)

AntZ

Sana da kardeşim  ;) Allah rahatlık versin  :kanka:

TeRMeLee

Heyecandan içim titriyor resmen. Allah'ım güldür yüzümüzü.

Ahmeti

Alıntı yapılan: cgr - 02 March 2012, 20:08:14
Antalya'ya gitmeyi cok istiyordum ama Babam'in bugun acil ameliyati sebebiyle gidemedik...

Geçmiş olsun, yüce rabbim en kısa zamanda acil şifalar verir inşaallah

burakbas

FaTiH_HaN

Çok rahat bir galibiyet alacakmışız gibi hissediyorum  8)

ibrakadabra55

bu maçı yenicez !
eğer yenilirsek polyannacılık oynamaya gerek yok düşeriz.