TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

Harun55

Alıntı yapılan: "berusa55"bu macı, eğer oynarsa ki buyuk bir ihtimal oynayacak; serkanın golleri ile alacağız icimdeki his bunu söylüyor.

Insallaaaah berusa kardes, bu maçi güzel bir skor ile kazanip 3 puanin sahibi olmamiz iyi bir moral olur takim olarak.

samet

Alıntı yapılan: "CarSambaLi.Lord"ßu iStanßuL MaÇı ßizim iÇin Çok önemLi ßu maÇı KazanırSak yeniden DoğmuŞ gißi oLuruz.Samet iStanßuL MaÇından Sonra ÇarŞamßaya geLirSen YüCeL feLan 1 konuŞaLım AntaLya maÇına grup haLinde gideLim Ayrı Ayrı gitmeyeLim maÇa.
istanbul maçından sonra biraz işlerim var ben maça gidecem ama geç kalırsam siz toplu halde gidin...geldikten sonra her türlü kovalıcaz...

ozkan17

arkadslar toplantıda konustugumuza gore futbolculara stada gırmeden bır karsılama yapılacak..Buna gore

Meşalelerden olusan bır gosterı yapılacak
Kurban kesilecek.
Tezahüratlarla stada gonderılecek futbolular
Hiçbir SAMSUNSPOR taraftarı stada gırmyecek otobusun oldugu alana dogru gıdecekler ve amca beraber gıreceğiz

Fakat bunları yaparkende bı kac arkadas curcuna olmamas ıcın orda dıger kısılerı alanı acmaları ıcın gorevlendırıldı ona gore kımse orda alınganlık yapmasın vede ben gorcem ben grcem dıyerekde bosuna olay cıkmasına neden olmasın..

Tsekkürler ınsallah uyarız bunlara..

ali ihsan

Ben maçta olacağım Allah'ın izniyle.Tam olarak buluşma nerede olacak stadın civarındamı,ayrıntı verirseniz sevinirim.

jean

abıler bende gelıyom aksılık cıkmazssa sonra daha donmıcem samsuna fransaya gececem stad tam olarak nerde bıde beykoza uzakmı bılgııs olan varsa sevınırım

HoLiGanisT

jean beykozdan direk bayrampaşa otobüs olması lazım.yada beykozdan taksime yada şişhaneye geç.oradan bayrampaşaya direk otobüs var

yada en sağlamı belediye otobüsü ile üsküdara iskeleye yani.oradan gemi ile eminönü ne geçecen oradan otobüse binecen bayrampaşaya.bir kaç arkadaşa sordum en mantıklısı bu idi yinede daha iyi bilen birine danış beykoz biraz ters kalıyor bilmediğim yer

HoliganSamSunLu

Samsunspor inşallah galibiyetle başlayıp morallerimizi düzeltecektir...

ali ihsan

Jean bende Beykozdayım istersen beraberde gideriz maça.Ulaşım için iki alternatif var,kavacık köprüsünden otogara giden yarım otobüsler var.Otogardanda metroyla bayrampaşa yaparsın ki bu yol 1-1,5 saat çeker.Üsküdar,oradan gemi ile eminönü,oradan metroyla bayrampaşa yapabilirsin bu yolda en az 2 saatini alır.

s_uzunkaya

bu stad güngörende değilmiydi? istanbulspor un sahası değişdimi bu sene?eminönünden hangi otobüse biniyoruz?

jean

beni zaten dayım alır uzakmı dıye sormak ıstedım sadece gelemeksse gerı donecem samsuna tekra bırkac gun sonra yola cıkacam fransaya gıtmek ıcın gelebılırse ıstanbulda kalıp daha gerı gelmıcem mmelekete bılgıler ıcn sagolun

samet

istanbuldaki maçta şimdi ilk golü serkan atsa stad inlese serkan aykut diye nasıl olur ama...

maço

veis

her takım yenilir buna asla lafım yok ama savaşsınlar maçı almak istediklerini bize göstersinler yemin ederim 5 yeseler ayakda alkışlarım.yeterki aslanlar gibi o formanın degerini versinler.ozaman başarı gelecekdir.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"her takım yenilir buna asla lafım yok ama savaşsınlar maçı almak istediklerini bize göstersinler yemin ederim 5 yeseler ayakda alkışlarım.yeterki aslanlar gibi o formanın degerini versinler.ozaman başarı gelecekdir.

cok haklisin gecen sene formanin sonuna kadar hakkini veren sadece kenandi ve takim onun sayesinde lig dusmekten kurtuldu diyebiliriz - eger simdi o istanbul macinda 11 kiside kenan gibi savasirsa kesinlikle galibiyet gelir  :wink:

ali ihsan

BU maçı alacağız beyler her türlü.