Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Stelea

herkesin ilk tercihi odur eminim ayberk kardeşim.

Burak

Ben bu şekilde ligde kalmayı sonuna kadar destekliyorum neden ? Eğer Mersin Şike yaptıysa bizim üzerimizde haksız yerde lider olarak bitirdi sezonu. Mersin yerinde GBB ya da Tavşanlı çıksaydı bu güçte kadro kurmaları pek muhtemel değildi şu anda onların yerinde olabilirdik. falan filan diye uzaaaar gider bir yerde kelebek etkisi herşey birbirine bağlı. Şikecilere ceza verilmeyecekse bizim ne suçumuz var . Biz ligin normal sürecinde düşüyorsak düşeriz. Ama şikeciler kalacaksa bizim kalmamızın mahsuru yoktur ne şekilde olursa olsun

fanatik samsunsporlu

bu söylemler havada kalacak gibi

mimar55

dusme kalkacak diye bir dedikodu var....
Kalksa ne olur kalkmasa ne olur biz zaten dusmeyecegiz
Ben buna cok inaniyorum neden mi derseniz arada 6 puan var 18 puanlik oynayacagimiz maclar var ve kazancaz.
Karabuke taktim ben ya dusme kalkmasin diyor sana ne ayni durusu sike yapan dusurulsun diye neden soylemiyorsun... Samsun kumeye diye bagiriyirsunuz soruyorum bu sene nasil olduda hakemlersen hic dert yanmadiniz.
Bizim baskanimiz bu lige alistiginda gorun bakin neler olacak bizden diger takimlar puan yalvaracak.
Bide ertugrul hocanin basinda oldugu takim kume dusme mucadelesi verse bizde yensek me mutlu olacam inanamazsiniz 2 defa yendi bizi 1 kayserinin basindayken 1 de bursanin basindayken ikisindede cok uzuldu onurlu bir durus sergiledi. Bir kerede biz yapsak ne olur hissettiklerimizi hissetse anlasa bizi..

burakbas

hürriyet gazetesi dün küme düşme kalkacak adlı tasarı ile ilgili manşet atmıştı. bugün de detaylarına yer vermiş. bu iş ciddi olacak gibi gözüküyor. şu ana dek hiçbir yalanlama gelmedi. biz bu ligde kalalım. şimdi de şu çıktı. böyle olacaksa kalmayalım daha iyi. böyle de söyleyen abilerime kardeşlerime saygım sonsuz ama yanlış düşünüyorsunuz. ligde kalalım da . . . . . ;)

55.hakan

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20022328.asp

Hürriyet Ankaragücü piyangosu başlığıyla detaylara yer vermiş.Kenan Evren kıyağıyla kurtulan Ankaragücü'nün yine bir şekilde düşmekten kurtulacağını kastetmişler.Konya,Kasımpaşa ve Buca'yı da bir şekilde mağdur etmeyeceklermiş.

lucarelli

Demirören görev tesliminde 22 takım olmayacağına dair imada bulunmuş:

Alıntı

Kanayan parmağı keseceğiz!

27 Şubat'ta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen Yıldırım Demirören, Hüsnü Güreli'den görevi devraldı

Kanayan parmağı keseceğiz!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Başkan Yardımcısı Hüsnü Güreli, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından vekaleten devraldığı görevi Yıldırım Demirören'e teslim etti. TFF Yönetim Kurulu, Yıldırım Demirören başkanlığında saat 12.00'de ilk toplantısını yapacak.

Törende konuşan Yıldırım Demirören, "Tek kaygımız Türk futbolunu en iyi yerlere taşımaktır. Elimizden geleni yapacağız, biraz sabır. Bu sorunların hepsini çözeceğimize inanıyoruz. Çünkü çözülmesi gerekiyor. Sorunlar ertelendikçe hep büyüyor. Biz de bir an evvel kanayan parmağı kesmek, kesin ve radikal kararlar alarak süreci bitirmek zorundayız" dedi.

Demirören, ''Kanayan parmağı keseceğiz'' derken neyi kastettiğinin sorulması üzerine, ''Süreçlerden bahsediyoruz'' dedi. Yıldırım Demirören, bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısında alacakları kararla, bundan sonra belli bir süre yönetim kurulundan sadece basın sözcüsünün medyaya konuşacağını söyledi.

Bir gazetecinin ''Ligin gelecek sezon 22 takımla oynanacağı söyleniyor'' şeklindeki sözlerine üzerine Demirören, ''Bu yazıyı yazan arkadaş cevap versin'' dedi.

Bu arada, toplantı başlamadan önce Demirören, bir gazeteciye, ''22 takım doğru değil, 28 olacak, yanlış'' diye espri yaptı.

Demirören ayrıca "Bundan sonra açıklamları sadece basın sözcümüz yapacak" diye konuştu

jean

hayda ne olduk ya yalanmi olacak yoksa

babasamsunlu

Valla bişeyin kokusu çıktıysa olur.
Lig henüz bitmediği için böyle inkar ediyor.
muhtemelen 22 takım olacaktır.

FaTiH_HaN

Görünen o ki şu an yd de dahil kimse ne olacağını bilmiyor, sadece kendi inisiyatifleri yok bu işte kafalarına göre karar alamıyorlar, bazı takımlara yakınlığı olan gazetelerde kendi fikirlerini yd nin fikriymiş gibi gösterip haber yapıyorlar, sürece yön vermeye çalışıyorlar, şurası kesin şike yapan takımlara ceza verilecek puan silme de olabilir küme düşmede..

Ertuğrul Sağlam

Altı sene önce Kayseri ve Manisa maçlarında Samsunspor liğme liğme edilirken kimse gözümüzün yaşına bakmadı,  kimse haksız yere düşürüldüğüzden bahsetmedi.

Eğer küme düşme kaldırılması söz konusu olursa. Kimse haksız yere ligde kaldığımızı iddia edemez. Bu bizim altı sene önce elimizden alınan hakların geri iadesinin bir tezahürüdür. içimiz rahat olsun bence.

cgr

Pazar günü Bolu-Göztepe maçını izledim, izlemez olaydım...Oynanan futbol, saha şartları vs. vs.

Bu Lig'de bi şekilde kalalım da nasıl kalıyosak kalalım...

cembaba

29 February 2012, 15:30:20 #1812 Son düzenlenme: 29 February 2012, 15:47:23 CemBaba
"Bizde bir Gekas vardı geçen sene sormayın gitsin." demek... En çok bu koyar sanırım :(

isa55

Ligde kalalım yeter.
Bu taraftar, Mesut Bakkal ve kuracağı yeni takım ligi kasıp kavurur.

Forvetim

ligde kalalımda nasıl olursa olsun ama şikeciler düşme yada puan silme cezası almayacaksa bizim ligde kalıp kalmadığımızın da 22 takım olup olmadığınında bir anlamı yok, kesinlikle şikeye adı karışanlar hakettikleri cezayı almalı yoksa seneye yine hakemlerle cebelleş edip duracağız belki yine seneye bu haftalarda puan hesapları yapacağız. şikecilerden puan silinirse biz zaten kalırız. şikenin cezasız bırakılması gelecek için vahim sonuçlar doğurur.