Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samsunmania

kpaşa ve konyanın kendi imkanlarıyla lige çıkma ihtimali de göz önünde bulundurulmalı. Bu takımlar ne kadar haklıysa biz de o kadar haklıyız. sadece geçen sezon düşenler haklıysa o zaman febenin şikesinin konyaya ne zararı var?mantığı harekete geçer.

kalptenþimþek

28 February 2012, 20:25:31 #1786 Son düzenlenme: 28 February 2012, 20:35:26 kalptenþimþek
kayserispor yöneticelerine de; " tesislerinizin dibine kadar deniz getireceğim! " demiş, bu tüpçü..

Shane_Falco

Arkadaş ne saçma işlerle uğraşıyorlar.Ne alakası var şike ile ligin 22 takımla devam etmesinin.Olayların Ankaraspor ile ne alakası varda sen Ankarasporu tekrar süper lig'de oynatıyosun.Sen bi şekilde Ankaraspor'u süper lig'de oynatırsan başına üşüşür tabi Buca,Konya,Kasımpaşa bizide al diye.

Düşme yok diyorlar millet orada sanıyo ki Demirören düşen takımlara güzellik yapıyor.Adamın kendi takımı düşmesi gerek yanında fener,mersin ıvır zıvır artık neyse düşecekse onlar düşecek ama olay böyle açıklanınca herkes ligi son 3 bitiren takımlara güzellik yapılıyor sanıyor.

Ayrıca nasıl Fifa,Uefa bu olaya onay vermiş hiç inandırıcı gelmiyor.Geçen sezon başında daha şike yapan 2 tane yunanistan takımı 4.lige düşürüldü bunlar hala neyin pazarlığını yapıyolar neyin rezilliğini belgelendiriyorlar...

samet_55

o zaman şunu yaplım iddanamede adı geçen takımlara. samsunspordan kaç puan aldı.örnek  miy_x3 trabzon_spor4buyuk_sehir6 vs.bu takımlara ceza verildimi hayır.neden şikecilerleaynı ligde oynadık.bizde bu açıdan bakarız.o zaman senin başkanın hocan.kirli işlere kalksın.benim başkanım deplasmanda tribün yapsın.sen yine oyna buligde ben düşim.adaletmi bumu..bizde mahkemeye giderizz.

Uğur Yıldız

anadolu kulüpleri sonuna kadar haklıdır geçen sene düşenlerde bu sene düşecekler de mehmet ali aydınlar ve demirören de bizans takımlarını korumak adına ellerinden geleni yapıyorlar sene başından bu yana hala boş boş olayları tartışıp duruyoruz bu kadar mı zor şike yapanları küme düşürmek?

Ekrem

Tmm ligde kalalım iyi hoş da  Şikeciler yine yırtıo  ne anladım ben bu işten

55.hakan

Konya ,Buca Kasımpaşa kadar biz de haklıyız.Kasımpaşa başkanının bu senekileri düşürün bizi alın demesi de saçma.Şikeciler düşmeyecek biz düşeceksek ne anladım bu işten.

55__Gurbet__55

22 Takim yetmez, bütün ligleri iptal edip 100 takim´li bir lig yapalim.Hem yayinci kurulus daha fazla mac istiyormus. Ne güzel iste takim basi 198 mac ediyor ne güzel her gün mac yayinlarlar. Ligin adi´da Mega Ultra Süper Lig olur. .:.:. .:.:.

Bu isin sonun´da mutlaka birileri magdur olacak. Acaba kim bunlar ?

cembaba

Davasını bildiğim kadarıyla kazandı Ankaraspor. Bu yüzden Süper Lig'de kalması gerekir. Zaten Melih Gökçek yakmıştı Ankaraspor'u. Alt kademelerinde devam ediyor futbol.

Şike iddaalarının sonucu olarak, mahkeme sonucunu bekleyip; ona göre karar alınacakmış.

Süper Lig 21 takım olacak. Bu sene 22 takım olacak Ankarasporla birlikte. Vallahi ne olursa olsun bu ligde kalalım arkadaş. Ama bu bizim takımdaki futbolcu müsvettelerini yollayalım acilen. Adam gibi forma için savaşacak gençlere yönelelim. Mesut Hoca'ya güveniyoruz. Bir de işimizi sağlam kazığa bağlamak var. Biz yine ne olursa olsun üst sırada bitirmek zorundayız.

Akyol

Bu haberi kim çıkartmışsa (ulusal basından bahsediyorum) Allah bildiği gibi yapsın... Biz bu durumdayız ki futbolcuları düşünemiyorum! Ne saçma sapan işler futbolcudaki rehaveti tahmin edebiliyorum... Antalya maçında inşallah bu rehavetin kurbanı olmayız  :-X

cembaba

AlıntıŞahin: "Küme düşme yoksa ligi bırakalım"

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, bu sezon ligden düşme olmayacağı yönünde çıkan haberler için, "Şimdiden bırakalım ligi, niye bu kadar çile yaşadık o zaman" dedi.

Şahin, bu hafta sonu deplasmanda Buraspor ile oynayacaklarını ve bu maçın hazırlıkları için izinde olan takımın bugün akşam hazırlıklarına başladığını ve puan hesabı yapmadan, her maçı kendi içinde değerlendirdiklerini söyledi. Ligdeki konumları itibarı ile her şeyin daha bitmediğini anlatan Şahin, şunları söyledi:   

"Puan hesabı yapmadan, her maçı kendi içinde değerlendiriyoruz. Bu hafta zor bir deplasmana gideceğiz. Bursaspor geçmişte şampiyonluk yaşamış güçlü bir takım. Bu maçta elimizden geleni yapacağız. İnşallah dostluk çerçevesinde oynanan iyi bir maç olur. Bu maçın zorluğunun bilincindeyiz. Son haftalara girildikçe her maç final havasında geçiyor. Bizim için her puan altın değerinde."   

Küme düşme olmaması

TFF Başkanlığı seçiminin ardından internet sitelerine düşen Ligde düşme olmayacağı ve gelecek sezon ligin 22 takım olacağı yönünde çıkan haberlere ise Şahin, "Bu haberlerin asparagas olduğunu düşünüyorum. Eğer ola ki öyle bir şey varsa ligdeki maçlar oynanmasın ve şimdiden bırakalım. Ben öyle bir ihtimal görmüyorum. Öyle bir şey olupta başka kaos yaşamayız inşallah. Böyle bir konu benim olduğum ortamda filan hiç konuşulmadı. Böyle bir şey varsa şimdiden bırakılım ligi, niye bu kadar çile yaşadık o zaman.

Çok yorulduk artık. Teknik heyet futbolcu ve yönetim olarak zor bir süreç yaşadık. Böyle ligden düşme yok diye  bir şey olacaksa bunca yaşadığımız çilenin bir anlamı olmaz. Doğmamış çocuğu don biçmemek lazım ve yaşayıp göreceğiz" açıklamasında bulundu.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=13365#.T00kLF9vPfo.facebook

Stelea

az bucuk dötü kurtardılar ya; 5 puan eksiniz olsaydı görürdük di mi yine bu açıklamaları! her seyiyle mi antipatik bu camia anlamadık ki

burakbas

Ayberk

adam haksız değil yalnız biz de o durumda olabilirdik. kaldı ki ben bileğimizin hakkıyla bu ligde kalmayı 100 bin kere tercih ederim

Kaya

Sen bileğinin hakkıyla bulunduğun yerdesin zaten...Sağda solda Karabük'e Antep'e Mersin'e yatanlar sana canavar gibi oynadı zateeeen..Başa döndük sanırım..Karabük,Mersin,Antep hatta Manisanın kısacası rakiplerimizin maçları olağan ve temiz olsun şu oyunumuzla elli kere ligden düşelim kabul..Ama değil işte,kötü bir ligin kirli bir ligin tertemiz takımıyız..Her türlü bu ligde kalmayı hakediyoruz...