Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

YOK BENCE LİGİ ARTIK 18 takıma düşürmezler 20 takıma düşürürler buda demek oluyorki 5 takım gidecek ama bu sene kalalım ligde bi şekilde daha bu sıralarda dolaşmayız merak etmeyin seneye 5 takım düşer 3 takım çıkar dengelenir yani 20 takım devam eder lige

GençKozluklu

Öyle ya da böyle bu ligte kalalım da gerisi umurumda değil. Biz mi kurtaracağız Türk futbolunu. Bu yılı atlatırsak seneye ben bu hataları dseneye yapmayacağımızı düşünüyorum.

Kayseri kaç yıl önce düştü hülle yatı ligte kaldı. Ne oldu? Adamlar ondan sonra yürüyüp gittiler ve yıllarca ligin tozunu atıyorlar. Kimin umurunda hülle ile ligte kaldıkları. Keza Ankaragücü'de lie Kenan Evren kıyağıyla kaldı ve yılırca bu lige  tutundu.

Öyle ya da böyle ligde kalalım. Gerisi Kasımpaşa.  :D

ugrass

ne olursa olsun biz kendi hakkımızla kalmalıyız ligde sonra leşçiler cıkcak konuscaklar bos bos kendi şikelerine bakmadan bizim tff sayesinde kaldıgımızı savuncaklar..

Theofanis Gekas

bencede nasıl kalırsak kalalım

fındık

Yanlış zamandamı süperlige çıktık anlamadım gitti arkadaş :rulet:

samsunmania

Kasımpaşa, Buca ve konya'nın tepkisi.

Demirören henüz devir teslim törenini bile yapmadı ama dedikodular başladı bile. Bugün gazetelerde yeni federasyon başkanının bu sezon Süper Lig'den küme düşmeyi kaldırıp, Ankaraspor'un da eklenmesiyle önümüzdeki sezonu 22 takımlı oynatma planı olduğuna dair iddialar vardı.

Biz de Sporx olarak, Süper Lig'e 'tartışmalı' 2010-11 sezonunda veda eden ve şike soruşturması döneminde ortak hareket ederek TFF'ye mağduriyetlerinin önlenmesi hususunda başvuruda bulunan Kasımpaşa, Konyaspor ve Bucaspor'un başkanlarına, böyle bir gelişme yaşanması halinde nasıl tavır takınacaklarını sorduk.

"FEDERASYONU MAHKEMEYE VERİRİZ"
Hasan Hilmi Öksüz
Kasımpaşa Başkanı
"Bana kalırsa bugün basına yansıyan bilgilerde eksiklik var. Konuşulan konu 'bu sezon küme düşme olmayacak' değildi. Bizim genel kurul öncesi Yıldırım Bey'le yaptığımız toplantı Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'in 22'şer takıma çıkarılmasıyla ilgiliydi. Play-off sistemine yayıncı kuruluş daha çok maç istediği için geçildi. Play-off olacağına takım sayısı 22'ye çıkarılsın, yayıncının zararı karşılansın diye konuşuldu."

"Küme düşmenin kaldırılması gibi bir şey olacağına inanmıyorum. Düşmesi gereken takımlar düşecektir. Onları onurlandırmak ne vicdanen ne de hukuken mümkün."

"Süreç içerisinde federasyona yasal haklarımızın saklı kalması için müracaat etmiştik. En azından ekonomik zararlarımızın karşılanması için Bucaspor ve Konyaspor ile beraber hareket ediyoruz. Federasyonun nihai kararı sonrası beklediğimizi alamazsak hakkımızı mahkemede arayacağız."

"BAŞKAN BİZE SÖZ VERDİ"
Ahmet Şan
Konyaspor Başkanı
"Böyle bir şey olmaz. Düşme niye kaldırılsın. Şike geçen sezon yapıldı. Federasyona daha önce çektiğimiz bir ihtarname var. "Şike yapılan sezonda biz küme düştük, hakkımızı iade edin" dedik. Yıldırım Demirören'e pazar günü adalet istediğimizi ifade ettim. Kendisi bizi mağdur etmeyeceğini, haklarımızı koruyacağını söyledi. 'Bunlar genel ifadeler. Bizim beklentimiz belli. Söylediklerinizi söz olarak alıyorum' dedim, 'Tamam' dedi.

"Eğer lig 22 takıma çıkarılacaksa bu geçen sezon düşen takımlarla olmalı. Değişikliğin bu sezon düşenlerle yapılması kıyamet alametidir."

"DEMİRÖREN, 'UEFA KABUL ETMEZ' DEDİ"
Hüsnü Kaya
Bucaspor Asbaşkanı
"Böyle bir şeyin olmayacağının sözünü bana, Yıldırım Demirören'in bizzat kendisi verdi. 'Böyle bir şey yapmaya hakkımız, gücümüz yoktur. UEFA bizim babamızdır, bunu kabul etmez' dedi. Bizim mağduriyetimizin de UEFA'nın onayı doğrultusunda giderileceğini söyledi."

http://www.sporx.com/futbol/genel/kiyamet-alametiSXHBQ270157SXQ

samsunluhakan

Alıntı yapılan: farUqras - 28 February 2012, 19:06:44
ne olursa olsun biz kendi hakkımızla kalmalıyız ligde sonra leşçiler cıkcak konuscaklar bos bos kendi şikelerine bakmadan bizim tff sayesinde kaldıgımızı savuncaklar..

arkadaşım zaten o kulüpleri kurtarmak için başlamadılarmı lige ben eski tff başkanınada anlam veremiyorum madem istifa edecen ligi başlatmadan istifa et ve git kardeşim şikeci takımları kurtarmak için izlenen bir yoldur bu kimseyi düşürmeyelim diye bizde sesimizi çıkarmıyoruz yoksa 7 takım küme düşecek biz zaten ligde kalacağız şikecilerle maç yapmadıkmı bu sene yaptık o yüzden bize karşı büyük bi haksızlık var o yüzden bu sene 7 takımıda küme düşürmeyecekleri için avrupaya gitmemeyi bile göze almışken hiç birşey olmaz küme düşme felan bizde böylece bu ligde kalmalıyız.

samsunmania

28 February 2012, 19:21:52 #1777 Son düzenlenme: 28 February 2012, 19:28:14 samsunmania
konya buca ve kasımpaşa yetkilileri şunu unutuyorlar ki biz de şikecilerle düşmeleri gerekirken aynı ligde oynadık.Bu da sizden almamız muhtemel fazladan puanları onlardan alamamamıza neden oldu. Play off denen zırva yüzünden 3 güne 1 maç yaptık, 15 gün ara tatil yapıp eksiklerimizi tam anlamıyla gideremeden hatta yeni transferleri 1 maç oynatamadan ikinci devreye başladık. Tff düşünsün. İster sizi de alsın. Benim hakkımı bana versin.

Serkan

Bu düşen takım başkanları bile 22 takımlı olacak lig bunu konuştuk diyorsa lig harbiden 22 takımlı olacak ama düşme olur mu olmaz mı bilinmez :  )

Birde şu var ki bu olay bizim takıma rehavet yaratır mı zaten düşme yok gibisinden Mesut hoca ve başkan'ın takımla motivasyon toplantısı yapması şart..

samsunluhakan

oldu olacak bu sene bank asyadan 4 takım çıksın 18 de şimdi var eder 22 ankarasporuda alsınlar eder 23 bide geçen sene düşen 3 takımı alsınlar edermi sana 26 26 yı 2 ye bölsünler 13/13 2 grupta oynansın maçlar en mantıklısı böyle
kendilerince konya kasımpaşa ve bucada haklı bakalım ne olacak gerçi biz bu sene ligde kalalımda gerisi beni ilgilendirmiyor

usare

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, biz ligde kalalım da ne olursa olsun. Gerisini federasyon düşünsün. Bizim canımız yok mu anasını satayım, 3 günde 1 maç yap, devre arası yapma, lige 1 ay geç başla motivasyon kaybı olsun, şikecilerle maç yap, bi türlü kanalize olamadık ki lige. İnşallah bileğimizin hakkıyla kalırız. Ama biz düşeceğimize şikeciler düşsün, ya da kimse düşmesin.

twitter

Konya, Buca ve Kasımpaşa sonuna kadar haklı.

En olağanı puan düşürme vermek ve 3 takımı düşürmek yerine Konya, Buca ve Kasımpaşayla beraber 3 Bank Asya takımını lige getirmek olur. Gelecek senede 4 takım düşer, ligde bu vesileyle 20 takıma tamamlanır.

2010-2011 sezonuda tescil edilmeyecek tabii.

istanbuldan

Sanırım süper ligde kaldık.. Bence Türkiye kupasına asılalım :) Şansımız yaver giderse bir şeyler yaparız..

samuray

ya bu iş iyice arapsaçına döndü bu haber ne kadar doğru bilemiyorum 22 tk.lı lig düşme yok anksp tekrar lige alınacak bütün bu olanları uefa nasıl kabul debilecek anlamıyorum y.d aynen f.b nin savunduğu yöntemi adım adım gündeme getirecek gibi görünüyoru mahkeme sonucunu bekleyelim ceza vermeyelim bu kez geçen sezon düşen tk.lar itiraz edecek karamkarışık ne m.a fedarasyonu ne y.d şike yapanları ligte tutmak için yapılmış görünüyor bütün bu çalımalar boşa geçen 8 ay eğer y.d böyle bi kararı uefanın itirazına rağmen almaya kalkarsa o zaman tüm türk tk arı ve milli tk hiç bir organizasyona katılamamaı anlamına gelirki işte o zaman kıyamet  kopar ben şahsen bu federasyonun ömrünün pek fazla olacağını sanmıyorum

GurbetciFanatik

18 Takim ligde kalsa
3 Takim Bank Asyadan gelse
1 Takim oda Ankaraspor
3 Takimi daha al  Buca-Konya-K.pasa

25 Takimli süper lig  :kafa: :kafa: :kafa:

Samsunspor düsmesinde ister Lig 30 Takimla olsun  ister  10 Takimla  cok ta tin yani.

Baskanimiz bizim haklarimizi korusun yeter bana.

Yada düsürün son 3 Takimi suan biz de variz ama yanimizda gönder 8 sike yapan takimida kimsenin sesi cikmaz.