Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

saim55

Benim için düşmek düşmemek hiç önemli değil. Yeter ki adımız şikeyle şaibeyle anılmasın. Ben bu habere sevinmem bile.

Madem böyle bir şey yapacaklar, Ankaragücü adına sevinirim. Ama iki gruba bölmek de nedir, saçmalamışlar

FaTiH_HaN

şike yapanlar kurtulsun diye değil pratikte o kapıya çıkıyor ama aslında herkes kendini düşündüğü için destek verdi, ayrıca koskoca Türkiye 1 tane aday çıkaramadı seçimlerde kimi aday oldu çekildi kimi şov yaptı, tek aday vardı zaten başkan olacağı belliydi ve kimse kötü olmak istemedi yd ile ben zannetmiyorumki Kazım Başkan çok isteyerek içine sinerek destek verdi, Türkiyede 18 kulübün 18'i de destek verdi, Bursada verdi istemem yan cebime koy yapıyorlar bakma, taraftar tepkisi olmasa en önde onlar olurdu. gs de fenere olan husumetini düşünerek destek vermedi. 18 kulübün 18 i de destek vermiş bir şekilde ve bizim utanacak bir durumumuz yok. Bir dahaki sene süper lig süper olacak mı orasını bilmem ama seneye bankasyada oynarsak hayat bize zindan olur, 22 takım 30 takım farketmez süper ligde kalmamız lazım..

Stelea

yok bizi alin bir alt lige sikeciler herkes kalsin super ligde biz duselim gurur yapalim! biz simdilik sonuna kadar mucadelemizi gosterip matematiksel olarak ligde kalmaya calismaliyiz bize yakisan budur ama bu sene dusme yok dediklerinde de erkeklik yapmanin alemi yok cikar seneye adam gibi takim kurar catir catir oynariz kupalar pesinde kosariz. adi sani tertemiz samsunsporumuzun super ligde her turlu kalmasina kimse gikini cikarmamali. seneye travzonla ve karabukle hesabimiz var bunlari unutmayalim

55ertan

4 Takim eleme oynasin, ingiliz ve ispanya ligi gibi 20 takim a ciksin süper lig bari. 22takim 2 grup nerde görülmüs böyle bisey.
Sikecilere ceza gelmese bakin bakalim Uefa nasil bannlicak bizi, ozaman ligi nasil kurtarcaksiniz bakalim.

GökhanÇağlar

Yıldırım Demirörenin  küme düşme olasılığı olan takımlara bazı sözler verdiği kesin.Yoksa bizim başkan da dahil kimse arkasında durmazdı.Bu şekilde ligde kalmayı ben de istemem.Olacak olan şu:geçen sene yapılan şike örtbas edilecek,kimse düşmeyecek.Ama Türk futbolu itibarını,şerefini kaybedecek...

Jnr.Serkan

Neden bu şekilde ligde kalmak istemeyelim ki ? Şike davalarından,3 günde bir maç oynanmalarından dolayı hangimiz bu ligden birşey anladık ? Trilyon harcayarak çıktığımız Süperlige davalar,federasyonun garip fikstür anlayışları yüzündne küme düştük.Fener Sivas Mersin Eskişehir şike yapıp küme düşmüyor,biz hakkımızla çıktığımız süperligde lige konsantre bile olamadan neden düşelim

Sercan

yok şu şekilde, yok bu şekilde ligde kalmayı içime sindiremem tarzı yazanları anlamıyorum. Biz bu sene lige çıktık ama ortalık karmakarışıktı,  ligin dengesini alt üst ettiler. Bence ligden düşme olmaması çok isabetli bir karar olur..

CurvaSs

biz düşelim demedim. tabi ki şikeciler kaldığı sürece bizim düşmemizi sindiremem ama şikeciler kurtulacak diye de yd'nin yaptığı işe saygı duymam.

babasamsunlu

valla hep diyorum biz düşerken haksız yere düştüğümüzde kimse yok şu şekilde düştünüz diye bizim hakkımızı vermemişti.
Şimdi bu şekidle ligde kalıyoruz diye kimsenin zoruna gitmesin.
Öyle zora gidilecek bir durum yok.  :evet:

55.hakan

Şikeciler düşmeyecek ben düşeceksem ben de ligde kalmak isterim.Adamlar hem şike yapacak ligde kalacak ben can cekişerek ligden düşeceğim gelirlerden olacağım.Hiç gocunmam bu şekilde kaldığıma;şikeyle ligde kalanlar düşünsün.1 sene boyunca şikeci diye onlara bağıracaklar stadlarda bize değil.

Sercan

Alıntı yapılan: CurvaSs - 28 February 2012, 16:45:15
biz düşelim demedim. tabi ki şikeciler kaldığı sürece bizim düşmemizi sindiremem ama şikeciler kurtulacak diye de yd'nin yaptığı işe saygı duymam.

Erdal zaten bizde sevinelim demiyoruz ama adeta bu senenin anasını bellediler, bende senin gibi düşünüyorum, bu ligde bu şekilde kalmayı istiyorum ama elbette bu şekilde kalınca göbek atalım da demiyorum..

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: CurvaSs - 28 February 2012, 16:45:15
ben de aynı fikirdeyim.Madde çok açık ama uygulanmıyor maalesef.Şike yapan takımlar kalacaksa bizim de bu ligde kalmamız en doğal hakkımız.

Kaya

Milyon dolarların döndüğü ve türlü ayak oyunlarının oynandığı bu ligde her türlü şerefsizlik sahnelenirken,bütün pisliklere rağmen ligde kalıp(öyle ya da böyle) mücadele etmek varken,yok kardeşim düşelim daha iyi demek intihar etmekle eş değerdedir..Düşmek sadece düşmek değil artık..Maddi  boyutu ortada bu işin..İlla düşelim derseniz de bilmediğimiz yerler değil Akhisarlar,tavşanlılar..Bu lig temiz değil kimse de çamurun olduğu yerde sıçramamasını beklemesin...

Stelea

AlıntıYILMAZ GÜVENİYOR

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i tebrik ederken, "Futbolun içinden gelen ve sorunları en iyi bildiğine inandığımız Demirören yönetimindeki federasyonun Türk futboluna çok şeyler katacağına inandık ve ve başından beri ona destek verdik. Türk futboluna hayırlı olsun. Sayın Demirören'in, Türk futbolunun gelişmesine, kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağını ve Türk futbolumuza içinde bulunduğu kaos ortamından çıkararak istikrar getireceğine inanıyoruz" diye konuştu.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=85586

bu iş bitmiş belli. başkan kaynağı baya sağlam almış gibi. çekindiği fotolarda demirörenle yanyana ve her yerde destek mesajı var

CurvaSs

ne diyeyim, ligde kalmamız lazım ama içime sinmiyor bu şekilde kalış. kimsenin içine sinmez böyle ligde kalmak. gelecek sene 22 takım, ikişer gruptan lig olacakmış. nasıl olacak acaba? yine şikecilerle aynı ligde olacağız. adamlar neler yapacak, biz çıkarımız var diye ses etmeyeceğiz olanlara. ne bileyim benim ses çıkarmam hiçbir şeyi değiştirmez ama yine de ses çıkartırım.