22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

olcak o kadar kötü olma hakkını bu maç kullandı,kart görmemsi çok iyi oldu

berusa55

Sarı kart sınırında olduğu için kendini kasmadı ve birçok pozisyonda müdehale etmekten çekindi; çok bariz görüldü bu. Cezalı duruma düşmeden maçı tamamlaması çok iyi oldu.

minci

Adem bir maçta sarıyı görecek ve cezalı duruma düşecek. Bu durumda orda kim oynayacak? Pal Lazar değildir umarım.

mehmet yılmaz

Bugün rezil bir oyun oynayan ve Bursa'ya kaybeden takımda kapasitesinin tamamını ortaya koyan tek isimdi Adem.

Jnr.Serkan

##kdc##

Şu takımda varsa Adem, gerisi yalan,,

masbene

bankasyadan bu yana sürekli üstüne koyarak devam etti. ligin başında haftalarca petkovicin setine takıldı. yüreğiyle, vücuduyla var gücüyle oynadı hep. bugün de takdir edilecek tek isim oldun. >l< >l< >l<

5trawberry

Adem helal olsun. Diyecek soz yok sana. Adamsin

ethm55

Armanın Hakkını Veren ADAM (fazla soze gerek yok )

Kaya

Bir taraftar olarak ne kadar hakkım varsa sana helal ediyorum Adem..Harbiden Adamsın adam...

GurbetciFanatik

Öteki futbolculari görünce sen gözümde en az bi Alvez sin Adem.
Devam böyle senin verdigin mücadelenin yarisini ötekiler verseydi 3 puan bizimdi bugün.
Helal Olsun

SametYılmaz55

bütün güzellikler senin olsun Adem.ADAMSIN SEN ADAM

brigand

Takım mağlup veya galip canla başla oynuyorsun. Takıma katkın var veya yok artık pek önemi de yok benim için. Helal olsun diyorum.

burakbas

bursa maçında herkes  beklerken sağ kanattan açılıp top istedi durmadan. ama atacak topçu ne yazık kı , ne yazık kı yok . adem sana helal olsun .

masbene

26 February 2012, 14:48:49 #824 Son düzenlenme: 26 February 2012, 15:10:23 masbene
buradan gideceğin gün bile omuzlarda olmayı hakeden bir adamsın.  samsun evladı gibi savaştın her zaman