Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

buonanotte

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 22 February 2012, 20:10:14
Bu Mersin'de işler karışık belliki.Bir kaç kadro dışı bırakılma olabilir bu olayın ardından.Şunlar gidip deplasmanda bjk yi yenemeselerdi herşey çok daha iyi olacaktı ya neyse...
miy başkanı:biz ödeyemezsek vali, belediye başkanı öder diyor. :hnk:

GurbetciFanatik

Ordusporun fikstürü en zoru
ama ne kadar düsme potasina girerler o belli degil

ordu_spor     kayseri_spor
miy_x    ordu_spor
ordu_spor    besik_tas
sivas_spor    ordu_spor
ordu_spor   gencler_birligi
galata_saray   ordu_spor
ordu_spor    trabzon_spor

s_uzunkaya

Theofanis Gekas

samuray

çok kritik haftalara giriyoruz öncelikle biz kendi işimize bakacaz sonrasında da üstümüzdeki rakiplerin puanlar kaybetmesini bekliyeceğiz tabiki biz bu önümüzdeki üç maçlık periyoddan da 3 er puanla ayrılıp puanımızı 35 !e yükseltirsek bizi kimse tutamaz ilk sekize doğru gideriz artık yok bu kadarıda fazla oldu dimi şaka kalalım yeter ;D

King1965

Yarın antep manısayı zorlar berabere bıter mac. bız alırsak avantajlıyız... a.gucunun suprız yaapcagını hıc zannetmıorum

twitter

24 February 2012, 20:00:23 #261 Son düzenlenme: 24 February 2012, 20:05:24 twitter
1 saat sonra Ordu maçı başlayacak.

Berabere biteceğini düşünüyorum ama zor fikstürleri var, ararlar kaybedilen puanları.

King1965

bu macda ben kayseriyi desteklıyorum sebebi haftaya ordunun mersin macı var ona daha hırsla hazırlanırlar :) yoksa ordu kayserıyı yenerse mersıne gıder yenılır gerı döner

AhmetDenizci

Ordu, Kayseri'yi yenerek puanını 38 yaptı. Yarın ki Manisa-Antep maçı çok önemli.

twitter

Henüz bir şey bitmedi evimizde Miy ve Antep maçları var.

Antalya, Antep, Kayseri, Miy yenmek zorundasın. Tek sorun ligin sonu geldi artık çekirgenin sıçraması lazım.

Allah yar ve yardımcımız olsun, amin.

fanatik samsunsporlu

antep bize ve ardından karabüke yenilirse yetişiriz.zor ama imkansız değil

samsunmania

Antepin daha ankara maçı var. Çok zor duruma koyduk kendimizi.

twitter

Bana aklım sadece Miy'i geçebiliriz diyor ama umut işte daha 6 hafta var..

Cheregi

Alıntı yapılan: twitter - 25 February 2012, 20:40:55
Bana aklım sadece Miy'i geçebiliriz diyor ama umut işte daha 6 hafta var..

Aklın MİY i geçebiliriz diyorsa Manisa'yı da geçebiliriz diyordur, bir daha dinle ;)

55ertan

antalya_spor -  samsunspor_x  3 P
gazi_antep -  buyuk_sehir  0 P      =======>   samsunspor_x -  gazi_antep ====> 32 P  samsunspor_x  32 P  gazi_antep