Gekas, Ekhigo ve Zenke Errea'da Forma İmza Programı

Başlatan mehmet yılmaz, 20 February 2012, 19:41:50

« önceki - sonraki »

red_white

engin55

Çok kalabalıktı program geç bitmiş olabilir. Bu siteden bir arkadaş çekiyordu galiba yakında düşer resimler buraya

Ayberk

Bodyguardlık yaptık foto çekinemedik iyi mi arkadaş. Neyse halka hizmet Hakk'a hizmet prensibinden vazgeçmiyoruz :D

Serkan

Kim ne derse desin çok iyi oldu : )

Gekas bile KDC dedi dahası mı var :D

diver55

Oğlum için oradaydım, 2 forması ile gidip birini imzalattı, biri zaten üzerindeydi. Sonra da o yakışıklı formalı hali ile fotoğrafçıda hatıra fotoğrafı çektirdik. Bu organizasyonu yapan ve yöneten arkadaşlara teşekkürler. İri cüsseme rağmen beni de oğlumun yanında imza alanına çıkardılar, çok teşekkürler. Yunus için unutulmaz bir anı oldu. Samsunspor sevgisi çocuklarda büyüdükçe emin olun bu takımın geleceği de iyi olacaktır...Sevgiler.

mehmet yılmaz

Beyler fotoları samsunspor face sayfasından ve samsunspor.biz resmi face sayfasından edinebilirsiniz...

Burada da paylaşacağım bazı fotoları ma çoğunluk oralarda olacak..

Ayrıca, çok güzel bir organizasyondu. Her anlamda maksat hasıl odlu diyebilirim.  >l< >l<

##kdc##

O kadar aşağıda bekledik, çıktım yukarı baktım Gekas arkaya geçmiş gittim peşinden;
Gekas saatini göstererek: "I have to go home" dedi.
Ben de :"ı will go to work, bu wait for you" dedim yunan aksanı ingilizcemle  8)
Adam kafamı okşayıp üstündeki tshirtü verdi lan. Biraz duygulandım beyler  :'(

Theofanis Gekas

Uğur Yıldız

ailevi nedenlerden gelemedim :'( Gekas'a imzalatmak için özel forma almıştım fotoğraflardan çok şey kaçırdığımı anladım bi kere daha emeği geçenlerin ellerine sağlık

Kaya

Ne gündü arkadaş  :D Gekas süre uzamasın diye foto çekinmek istemedi daha sonra dayanamadı tabi,Ekigho çok sempatik ve sıcak kanlı program boyu gülücükler dağıttı etrafına..Zenke ise geçmiş dönemlerdeki neşesinde değil.Mesut hocanın imza gününde olmasını istemesi çok mantıklı bir hareket bence.Program boyu yanındaydım oldukça gaz almıştır benden ve bu hafta da gol atar inşallah..Emeği geçen kim varsa A dan Z ye ellerine sağlık..Futbolcu taraftarının gözündeki ışıltıyı,taraftar futbolcunun kendine güveni ve inanmışlığını gördü..Galibiyetlere devaaaam...

Turuncu

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 February 2012, 01:08:13
O kadar aşağıda bekledik, çıktım yukarı baktım Gekas arkaya geçmiş gittim peşinden;
Gekas saatini göstererek: "I have to go home" dedi.
Ben de :"ı will go to work, bu wait for you" dedim yunan aksanı ingilizcemle  8)
Adam kafamı okşayıp üstündeki tshirtü verdi lan. Biraz duygulandım beyler  :'(

la cüno adamın montuna da iş oldun yemedi  :deli:

kamuri

mehmet abi ertuğrulun fotolarımı gösteriyon gekasa ;D ilerde iyi bi golcü olur mu diye soruyon ;D

mehmet yılmaz

Yok Kamuran, Yunanistan'da bir arsa işi var da, onu planlarını gösteriyordum  :P :P

Oğlum ve yeğenlerim için bazı fotoğraflarını imzalattım Fanis'e.. ;)