Gekas, Ekhigo ve Zenke Errea'da Forma İmza Programı

Başlatan mehmet yılmaz, 20 February 2012, 19:41:50

« önceki - sonraki »

Cheregi

salihcakir

çok güzel bir organizasyon olmuş. Fotoğraflar şahane...
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Topçularımız gerçekten karakterli adamlar; hiç bir resimde herhangi bir hava herhangi bir ego sezilmiyor.
Bravo...

masbene

güzel anlar olmuş. malum işimiz samsunun 60 km dışında katılamadım. orada olmak isterdim

emre__ss

Sırf bunun için travzondan geldim ve harika oldu.Emeği geçenlere bir teşekkür de benden.Ayrıca Gekas arabasından indiğinde sırtına vurup "kalimera" dememle bana bakıp gülmesi de ayrıca paha biçilemezdi kendi açımdan.  ;D

CurvaSs

Alıntı yapılan: masbene - 24 February 2012, 09:33:05
güzel anlar olmuş. malum işimiz samsunun 60 km dışında katılamadım. orada olmak isterdim

güzel anlar olmuş. malum samsun'un 342 km ötesinde okuyoruz, o yüzden katılamadım. orada olmak isterdim. :(

özkan

Harika bi akşamdı,böyle şeyler yaşamadığımız içn biraz afalladım gibi hissettim kendimi.Gerçekten Samsunspor'da bir aile olgusu varsa bundaki en büyük pay sahiplerinden birisi şüphesiz trübünlerimiz olduğu kadar buradaki samsunspor.biz olgusudur.

Herkeze teşekkürler emekleri için.

babasamsunlu

SAMSUNSPOR TARİHİNDE BİR İLKİN YAŞANMASINA ÖNCÜLÜK EDEN BAŞTA ERDEM EYNEL , MEHMET YILMAZ VE GALİP ASAL ABİMİZE OLMAK ÜZERE  EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM.
ÇOK GÜZEL BİR O KADARDA ANLAMLI BİR GECE İDİ.
ÖNÜMZÜDEKİ SENE İNŞALLAH FLASH TRANSFERLER YAPARIZ VE HEPSİNE HER SEFERİNDE BÖYLE ORGANİZASYONLAR YAPARIZ.
EMEĞİ GEÇENLERE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER  :evet: :evet: >l< >l< >l<

Donbay

mükemmel ötesiydi :)  ÖZELLİKLE GÜVENLİK ÜST DÜZEYDEYDİ

Ayberk

Alıntı yapılan: Donbay - 24 February 2012, 11:04:21
mükemmel ötesiydi :)  ÖZELLİKLE GÜVENLİK ÜST DÜZEYDEYDİ

adeta kuş uçurtmadı güvenlik :ok

Burak

Önünden geçmeye bile vaktim yoktu Errea'nın sağlık olsun  :( emeği geçenlere teşekkürler çok güzel organizasyon olmuş  resimlerden görüldüğü kadarıyla

mehmet yılmaz

Çocuk, bayan ve ailelere sevgi ve şefkatle yaklaşan, kötü niyetlileri daha Çiftlik'te ışıklarda geçiş yapamadan fark eden, Çarşambaspor fosforlu yeşili giymiş güvenliğe selam olsun :) Bir ara Cüno'yu Gekas'ın kardeşi diye genç kızlara yutturmaya çalışmasalar iyi olacaktı ama :) :) :)

Sercan

Alıntı yapılan: CurvaSs - 24 February 2012, 10:33:06
güzel anlar olmuş. malum samsun'un 342 km ötesinde okuyoruz, o yüzden katılamadım. orada olmak isterdim. :(

Güzel anlar olmuş. Malum Samsun'un 740 km ötesinde okuyoruz, o yüzden katılamadım, bende orada olmak isterdim :(

cembaba

Alıntı yapılan: Sercan - 24 February 2012, 15:38:50
Güzel anlar olmuş. Malum Samsun'un 740 km ötesinde okuyoruz, o yüzden katılamadım, bende orada olmak isterdim :(

Güzel anlar olmuş. Malum Samsun'un 412 km ötesinde okuyoruz, o yüzden katılamadım, bende orada olmak isterdim :(