Bize Her Yer İsrail!

Başlatan masbene, 21 February 2012, 22:26:59

« önceki - sonraki »

binikalamadım

israil zaten trabzon değil mi ?  :deli: her yer trabzon tüm pislik yerlerde trabzon  :deli: trabzonda zaten pek matah bir yer değil  :deli:

emre__ss

Ben İsrail'e gittim,maalesef 4 yıldır falan da öğrencilik sebebiyle travzondayım kıyas yapabiliyorum pek bir farkları yok.Onlar Filistinlilere yük bunlar da bize YÜK.

Sercan

zihniyet aynı ama yahudi bir toplumla tabiki mukayese etmiyoruz. Şimdi bizim forumu okuyan teseliler yok bize yahudi yakıştırması yaptılar diye ortalığı ayağa kaldırırlar..

emre__ss

Din anlamında demiyorum ben haşa eziyet ve muamele anlamında dedim.  :evet:

Sercan

Alıntı yapılan: emre__ss - 22 February 2012, 22:11:09
Din anlamında demiyorum ben haşa eziyet ve muamele anlamında dedim.  :evet:

yok sana demedim zaten hocam, bunların pireyi deve yapma yeteneklerini bildiğimden söylüyorum ;)

binikalamadım

Geçtiğimiz günlerde TRT Türk ekranlarında yayınlanan 'İsrail İsrail'e Karşı' adlı belgeselde, insanlar arasındaki kin ve nefret çok net bir şekilde ortaya konuluyordu.

Yayınlanan görüntülerde kurşun ve bombalardan daha sarsıcı anlar vardı. Bu görüntülerde 5 ile 10 yaş arasındaki çocuklar bölgede bulunan Filistinli kadınlara ve çocuklara hem hakaret ediyor hem de taş atıyor.

Batı Şeria'nın iç kesimlerinde yer alan Hebron'da 150 bin Filistinli ve 500 İsrailli yaşıyor. Güvenlik anlamında İsrail'in kontrolündeki bölgede İsrailli çocuklar 'Bize Her Yer İsrail, Arapları Katledin' sloganı atıp, Filistinli kadınlara tekme atıyor. Bazı çocuklar da yüksek noktalardan koca koca taşları yine Filistinliler'e atmaya çalışıyor.

twitter

belgeselde bu lafın geçtiğini söylesek yeterli olurdu gibi

diver55

Önemli olan, Burası Her Yer Değil Şehr-i SAMSUN sloganının (gerçek slogan budur ki öğreniyoruz İsrail'e bile cevap verir niteliktedir) çok yerde aslanlar gibi görünmeye başlamasından sonra, bize her yer le başlayan ayrıştırıcı, şovenist, egoist ve saygısız sloganın ne kadar da azaldığının dikkat çekici olmasıdır. SAMSUNLUYUM diiyen herkesi uyanık, çalışkan bilinçli ve şehrine sahip çıkmaya davet ediyorum. Bir gün gelecek siyasette de bu bilinç artacak ve sevgiye muhtaç şehrimiz layık olduğu yerlere gelecektir. Bu şehir ve insanları yoktan bile var olmayı bilir...

binikalamadım

ben videoyu koymayı becerememiştim
sağol kalptenşimşek :ok

cembaba

AlıntıTrabzonsporlu taraftarların dillerinden düşmeyen "Bize Her Yer Trabzon" sloganı, bordo mavili kulüple Bayraktar'ı karşı karşıya getirdi.

Trabzonspor taraftarları arasında oldukça popüler olan 'Bize her yer Trabzon' sloganını kendi adına tescil ettiren işadamı Ömer Bayraktar, Trabzonspor tarafından mahkemeye verildi.

Tekstilci Bayraktar, 29 Temmuz 2009′da Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak, 'Bize her yer Trabzon' sözünü kendi adına marka olarak 10 yıl boyunca tescil ettirdi. Bunun üzerine Trabzon, Patent Enstitüsü'ne itiraz ederek marka tescilinin iptalini istedi. Ancak kurul bu itirazı reddederek tescili yeniden onayladı. Bordo mavili kulüp, bu gelişme üzerine Trabzon 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde Bayraktar aleyhine dava açtı.

Bu haber doğruysa çok güldüm :)

kalptenþimþek

sömürecek bir şey bulamadıklarında kendilerini sömüren zihniyet..

kutsalforma

Para icin satarlar sloganlarini bunlar