Bize Her Yer İsrail!

Başlatan masbene, 21 February 2012, 22:26:59

« önceki - sonraki »

twitter

Buram buram faşistlik kokan bir sloganın İsrail'den alıntı olması çok normal.

celebi

la oğlum sizden korkulur be kardeşim  nereden de bulurusunu böyle gizli saklı belgeleri bilmem ki.

masbene

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2012, 12:09:37
la oğlum sizden korkulur be kardeşim  nereden de bulurusunu böyle gizli saklı belgeleri bilmem ki.
bize her yer ansiklopedi reyis :)

Cheregi

cany

Şunların rezilliğe bak yaa örnek alacak başka millet mi yok
Vay çömlekçiler vay ;D

samet_55

bunların zaten kendine özgü bişeyleri olmazki hep hırsızlık hep hırsızlık.iyi kötü demeden çalmışlar.

lucarelli

valla korkulur sizlerden. Hiç bir şey kaçmıyor..

KotuCocuk55

Valla daha önce de yazdim ben arkadas muhabbettinde laz akli iste heryeri trabzon saniyor diyorum cok tutuyor.kimse alinmasin bizdede lazlik var maksat karsidakini g.t etmek. ama bu arguman da süpermis bundan süper bir kontra cikartilir.Valla samsun aski forum üyelerini arastirma görevlisi yapti.bitanesiniz valla! cok sevindim bu haberin detaylarina

kumköylü ahmet

kamuri

sizinde ağzınızda bakla ıslanmıyo site ahalisi ;D hadi bu kadar arastırdınız buldunuz ne gerek vardı bunu yaymaya. bize heryer bilmem neresi diyenlerin yüzüne tokat gib çarpmaya ;D

heryerdesamsunlu

o malum sloganı şu an anadolu ajansı samsun müdürü harun çelik bulmuş bütün ts liler böyle biliyor ama o sizin dediğiniz kaynaktanmı buldu onu bilmiyorum.kendisi bu sözün mucidi diye kendi taraftarlarrı arasında yarı kutsal bir değeri bile vardır.bilginiz olsun diye yazıyorum.

masbene

bu sözden nemalanan tipler bile var yani. tööööbe yarabbi töööbe

heryerdesamsunlu

bu söz öyle aksi tesir yaptıki bildiğim ılımlı samsunsporlu arkadaşlarım var sırf bu sözdeki iticilik ve aşılayıcılık yüzünden samsumspor fanatiği oldular.artık onlarda iğteniyor ts den samsunspor_x samsunspor_x

kalptenþimþek

22 February 2012, 17:36:41 #28 Son düzenlenme: 22 February 2012, 18:05:52 kalptenþimþek
tanıdığım ne kadar trabzonlu varsa hepsine bu söylemin saygısızlığı hususunda izahatlarım oldu..hak verenler de oldu ama maalesef  söylemi savunanlar çoğunluktaydı..neticede zihniyetlerini açığa vurdukları bu manifesto kendilerine karşı bir cereyan etkisi yarattı..bu zihniyeti bilen biliyordu zaten, bilmeyen de titredi kendine geldi..sırf bu yüzden anadoluda trabzona karşı hızla yayılan bir antipati oluşmaktadır..

nereden ilham aldıklarını, bütün sözlüklerde üye olan arkadaşlar payşırlarsa üç günde türkiye aydınlanır diyorum..

FaTiH_HaN

Bir takım taraftarının kendini antipatik göstermek için bu kadar çaba harcamasını benim aklım almıyor. Söylemleri, hareketleri, tavırları aklıma gelebilecek her türlü özellikleri antipatik, itici ve şu kibirli hallerinin kendilerini küçük düşürdüğü gerçeğini bir türlü anlayamadılar, hala biz tekiz şöyleyiz böyleyiz tribindeler. Önceden anadoluda bir sempatisi vardı ama gittikleri her yerde öyle kötü imajlar bıraktılar ki, antipatiklikten de öte artık çoğu kesim nefret derecesine geldi. Küçük dağları bunlar yaratmış gibi her türlü muhabbette yırtık dondan çıkar gibi atlıyorlar ve gerekli gereksiz söylemler, yorumlar.. Kendine özgü icraatlar yapmaktan acizler, yönetimleri yağmurluk dağıtır onu konuşurlar, israil sloganını alır kulüplerinin sembolü yaparlar, kısacası kendilerine yakışanı yapıyorlar şaşıracak yadırgayacak bir durum yok.