Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

King1965

Ah mest hocam yaa sezon baslamadan keske senı alsaydık ah ah keske  :(

samuray

keşke keşkeeeeee geçen sezon bankasyadaki havayı yakaladı taraftarıyla şehriyle tüm teknik ekip kfutbolcular yöneticiler herkes bu takımın asla düşmeyeceğine çok inanıyor o inanç artık hem hocaya hemde futbolculara hem saha içii oyuna yansıyor ele inat samsunsporumuz dirildik geliyoruz  >l< >l< (şirinleri tüm tarftarları yapmış olduğu organizasyondan dolayı da ayrıca kutluyorum hep böyle çok güzeldi refkat etmeniz herkese emeği geçen herkese teşekkürler)

Theofanis Gekas

gazetelerde revizyon haberleri çıkıyor,pal lazar felan aman diyorum hocam pal lazar oynarsa 3 puan hayal olur

jean

hocanin heyecanina hayran kaldim keske sene basinda alsaydik

samuray

ya nedir bu pal lazar revizyon inşallah aslı yoktur hoca oynyatma sakın mal lazarı bozma kadroyu

twitter

ahmetsefa55

AlıntıBakkal: Keyifliyiz Neşemiz Yerinde
20.02.2012 19:14 - Samsun   
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 25 Şubat Cumartesi günü iç sahada oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular düz koşu ve ayak tenisi çalışması yaptı. Antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışması ile sona erdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, kendileri için en önemli unsurun kazanmak olduğunu söyledi.

Ankargücü karşısında iyi bir oyun sergilendiklerini ifade eden Bakkal, ''Ankaragücü maçında önemli olan kazanmaktı. Çok fazla olmasa da üzerimize düşen akıllı bir oyunla hemen skoru aldık. Rakibimizin çok genç ve yeni oyunculara sahip olması bizim oyuncularımızın biraz daha frene basmasına sebep oldu. Bende fazla üstelemedim işin açıkçası biraz da rakibi düşünmek gerekiyor. Burada Ankaragücü'nü küçümsemek değil de kendi oyuncularımın özverisini anlatmaya çalışıyorum. Önemli olan kazanmaktı, kazandık. Şimdi iki maç üst üste kazanmanın keyfini sürüyoruz'' dedi.

Samsunspor camiasında çok güzel bir ortamın oluştuğunu belirten Bakkal, ''Bizim için önemli olan kazanmayı alışkanlık haline getirmek. Şu anda bunu yapabilecek istek ve coşku var. Çok güzel bir ortam oluştu. Oyuncularımız birbirine sahip çıkmaya başladılar. Performanslarının arkasında durmaya başladılar. Çok keyif alarak oynamaya ve kazanmanın keyfini çıkarmaya başladılar. Yani oyuncu grubu ben neredeyim demeye başladı. Bu ligin hakikaten en iyi oyuncularından kurulmuş bir takımız'' diye konuştu.

Bugün itibariyle Bursaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Bakkal, takımın moral olarak çok iyi bir konumda olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de kolay maçın olmadığını ifade eden Bakkal konuşmasını şöyle tamamladı:

''Keyifliyiz, neşemiz yerinde. Bugün itibariyle Bursaspor maçı hazırlıklarına başladık. Artık kolay maç yok. Bize rahat yok. Bursaspor'u da yenip ondan sonra daha farklı hedefler koyacağız. Ama ilk önce önümüzde Bursaspor maçı var. Rakibimiz ligin güçlü takımı ve iyi oynayan ekibi. Bu moral ve motivasyon ve taraftar bütünlüğü ile iyi şeyler olacağını düşünüyorum. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını alırız.''
http://www.mackolik.com/Haber/130729/Bakkal-Keyifliyiz-Nesemiz-Yerinde

havzalı55

Ah be mesut hoca keşke sezon başında sen olsaydın takımın başında bir çok oyuncumuzu kendine getirdin göreve geldiğin gün sen en başında gelseydin Ufuk Dilaver orhan hakan agbetu ları bu takımda tutardın ve süper ligin tozunu attırırdın bu futbolcularla  :(

cembaba

Çok sıcakkanlı çok iyi niyetli bir insan. Petko'dan sonra Mourinho gibi geliyor Mesut Hoca. İnanıyoruz ki ligde tutacak bizi. Yanındayız Mesut Hoca!

burakbas

BIZE RUH LAZIMDI! sezon başından bu yana oynadığımız her maçta futbolcuların oyunu karşısında petko nun vurdumduymaz halleri , maç sonu açıklamaları. bir çoğumuzu sinirlendirdi , bir çoğumuzu sınırınden güldürdü. bize gol atınca deliler gibi sevinecek , futbolcuların babası olacak bir hoca lazimdi. allah güldürdü yüzümüzü ne diyeyim. teşekkürler mesut hoca. seni çok sevdik.

kumköylü ahmet

Volla bende cok sevdim kendisini Insallah ligde kalip seninle yola devam hocam

ercan0655

Hocam seneyi planlamaya aldın değil mi?

Lusage

AlıntıBen kapkaççı değilim

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın konuşmasının başlıkları aşağıdaki şekilde;

-Samsunspor'da çok keyif alarak çalışıyorum. Önceleri gelmekte tereddüt etmiştim. Şimdi ise iyi ki gelmişim diyorum.

-Bu takım iyi antrenman yaptı diyorlar. 100 kilogramın üzerinde oyuncular var. İstanbul Belediyespor maçından sonra istesem görevi kabul etmeyebilirdim. Ama ben kapkaççı değilim. Yardımcılarıma isterseniz gidebilirsiniz ama ben kalıyorum dedim.

-Ekigho inanılmaz bir oyuncu. Ekigho dikine kaleye giden bu türlü oyuncular bu dönemde pek yok.

-Başkana da söyledim. Samsunspor ne yapıp edip Ekigho'nun bonservisini almalı.

-Bursaspor maçında rakibi boğacağız.

-A2 takımından gelen Samet Galatasaraylı Emre gibi bir oyuncu.

-Uğur Boral benim talebemdir. 20 yaşında onu Fenerbahçe'ye veren benim. Uğur çok karakterli bir futbolcudur. Aldığımın hakkını veremediğim için üzgünüm diyor. Fizik olarak hazır olmadan 120 dakika kupa maçında oynadığı için arka adalesinde sakatlık oluştu. Şimdi iyi durumda, daha da iyi olacak." dedi.

-Serdar Özkan'da iyi bir oyuncu ama, Samsunspor ara transferde yaptığı en önemli yanlış hazır olmayan oyuncuları almasıdır.

-Adnan Sezgin'in gitmesi ile benim bir alakam yok. Yunus Şenocak ile çalışıyorum. Adam gibi adamdır.

-Samsunspor'un altyapısında Samsunspor'a mal olmuş insanların görev yapması taraftarıyım. Kenan Yelek'i sahiplenme adına maç izlemede görevlendirilmesini ben istedim.

-Altyapı için transfer bütçesinin yanında çok az bir para gerektirir.

-Altyapı yarışmacı değil, A takımına oyuncu yetiştirmelidir.

-Boş kaldığım zaman Avrupa'ya gider kulüpleri incelerim. Orada adeta kulüplerin kanunları var. Altyapıda hangi sistem oynanıyorsa A takımda aynı sistem oynanıyor. Yeni oyuncu  transfer edileceği zaman oyuncunun tüm kriterleri bellidir.

-Bu sinerjiyi hiçbir takımda yaşamadım.

-Takımımda ki oyuncuların hepsi karakterli oyuncular.

-Ertuğrul'un sözünü aldık. Sezon sonu Samsunspor'lu olacak.

-Benim için önemli olan maç performansı. Önce takım olmak önemli. Adaletli dağıtım yapmak gerekir.

-Başkan Kazım Yılmaz çok iyi niyetli. Maddi anlamda Samsunspor'a katkısı çok.

-Samsun'da inanılmaz bir yerel basın var.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3566

babasamsunlu

hadi be hoca kurtar şu takımı da seneye caka satalım alayına  :evet: :evet: :kanka: :kanka:

masbene

cehennemde yak bizi kümede tut bizi