Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 20 February 2012, 14:28:40
Ulusoy fener düşmanı bir adam ve gs'yi tutuyor, gelirse kan gövdeyi götürür gibime geliyor, küme düşmeler, puan silmeler havada uçuşur  :) Hiç sevmem kendisini ama cezaları verebilecekse gelsin isterim.

Net olarak hangi gazete olduğunu hatırlamıyorum 1 ay oldu yada olmadı Haluk Ulusoy verdiği bir röportaj'da ben başkan olsaydım yargı sürecini beklerdim.UEFA felan bana karışamaz dinlemezdim tff'nin bana ihtiyacı olursa her zaman yardımcı olurum tarzı bir açıklama yapmıştı.

brigand

Alıntı yapılan: Turuncu - 20 February 2012, 15:08:57
Kamuoyuna açıklama

Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamından bir an önce kurtulması hepimizin ortak bir dileğidir. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Sayın Yıldırım Demirören'in bu görevi layıkıyla yerine getireceğine, Türk futbolunu hak, hukuk, adalet içinde yöneteceğine ve futbolumuzun gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inanıyor ve destekliyoruz.

Kazım Yılmaz
Samsunspor Kulübü Başkanı

www.samsunspor.org.tr

Yapma başkan ! Başkanın şuan ki durumumuzdan dolayı mefaatlerden dolayı bu açıklamayı yaptığına inanıyorum. Yoksa ki bu tüpçüye güvenmek ayıptır, günahtır.

ngonge

Kamuoyuna açıklama

Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamından bir an önce kurtulması hepimizin ortak bir dileğidir. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Sayın Yıldırım Demirören'in bu görevi layıkıyla yerine getireceğine, Türk futbolunu hak, hukuk, adalet içinde yöneteceğine ve futbolumuzun gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inanıyor ve destekliyoruz.

Kazım Yılmaz

www.samsunspor.org.tr

Başkan neden hemen böyle bir destek gösterdi, günahını almayayım ama bu işlerde menfaat gösterilmese kimse hayrına destekte bulunmaz.

Herhalde hiçbir takımın düşmeyeceği, hiçbir takımın Avrupa'ya gitmeyeceği kapalı bir lig kurma peşindeler.

hakan55

HelAL olsun bursa başkanına.Niye kazım yılmAZ nie desteklesiyosun neyini desteklesiosun. Bu adamın takımı değilmi şikeye karışan nasıl tarafsızca yönetebileceğine inanıyorsunz ihtimal veriyorsunuz

GurbetciFanatik

Kamuoyuna açıklama

Kazım Yılmaz

www.samsunspor.org.tr

Umarim Baskanim bildigin bisey vardir.
Bu adamin ne küme nede puan silme gibi bi plani yok bunu sende biliyorsundur.
Ve suanda 17. siradayiz Baskanim insallah bizim lehimize bi karar olur.
Aksi takdirde seni cok sevdigim halde bile tanimam seni artik.

hakan55

Kim düşerse düşsün bize ne türk futbolu o 4 ufaklıkların yüzünden ilerleyemiyor.Bir klüp başkanlarımı göremiyor.Koskoca iş adamlarısınz 14 tane başkan aranızdan çıkarın hepsinin koyun ... . Bu nasıl bir iştir

Ollivanders

Şikecilerin oldugu ligte sen düşersin onlar ceplerini doldurmaya devam ederler. Bravo başkan sana! Bizim hakettigimiz de buydu zaten!

Shane_Falco

Kamuoyuna açıklama

Kazım Yılmaz

www.samsunspor.org.tr

Bizim bu başkanın etrafında futbola dair ona akıl verenler yol gösterenler kimlerdir bilmiyorum ama her kimse bunu yapanlar çok yanlış insanlar..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: hakan55 - 20 February 2012, 15:27:56
Kim düşerse düşsün bize ne türk futbolu o 4 ufaklıkların yüzünden ilerleyemiyor.Bir klüp başkanlarımı göremiyor.Koskoca iş adamlarısınz 14 tane başkan aranızdan çıkarın hepsinin koyun ... . Bu nasıl bir iştir

al bendende o kadar , ama isin icinde iste PARA var ihale geliri var.
14 Takim söyle dik dursa kafa tutsa , esek gibi dediklerini yaptirirlar.
Ihaleden gelen parayi isterseler esit paylasirlar ama nerdeeeeeeee
Cekilsinler ligden oynasin 4 kücükler Lüleburgazla Akhisarla Güngörenle Kartalsporla

sosaka

siteden yazıyı geri mi çekmişler yoksa benim tarayıcı da mı sorun var

ngonge

Alıntı yapılan: sosaka - 20 February 2012, 15:43:51
siteden yazıyı geri mi çekmişler yoksa benim tarayıcı da mı sorun var

Evet geri çekilmiş, neler dönüyor merak ediyorum.

hakan55

kamuri

dün akşam bursa başkanı telegole bağlandı ve suat kılıç tff başkan adayı olacak kişi de 10 tane kriter belirlemiş galiba. bunların hangisi yıldırım demirörende var diye bayağı bi sert konuştu yıldırım demirörenin adaylığı için bizim başkanımızda bursa başkanı gibi konuşsa daha mutlu olurduk  :evet: keşke başkanımız yıldırım demirörenin başkanlığını destekleyeceğine karşı çıksa daha iyi olurdu

FaTiH_HaN

Demirören resmi siteye trojen olarak girip başlık mı açtı ne yaptı  :)

King1965

Bizim başkan demirörenin arkasındayız derse gorursun ılerıde