Biz'den Samsunspor'a..

Başlatan yönetici, 04 June 2007, 16:59:18

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "MeL_55"
Alıntı yapılan: "tuqberk"ya sen kimsinde no post vereceksin - sanki kendi sitesi ya - ne kadar boş bi adamsın sen ya - hep beni bulur böyle adamlarda ya - az git işine ya

sen mi ögrenten kim oldugmu ben bu forumun HABER MOD. FORUM YÖNETICI VE evet site benim inanmiyorsan samsunspor.biz iletisime bakabilirsin...

ya oğlum bak yeter başlıyacağım senin modluğuna ya al temadına git bu forumdan gereksiz insan

MeL_55

Alıntı yapılan: "tuqberk"
Alıntı yapılan: "tuqberk"ya sen kimsinde no post vereceksin - sanki kendi sitesi ya - ne kadar boş bi adamsın sen ya - hep beni bulur böyle adamlarda ya - az git işine ya

sen mi ögrenten kim oldugmu ben bu forumun HABER MOD. FORUM YÖNETICI VE evet site benim inanmiyorsan samsunspor.biz iletisime bakabilirsin...

ya oğlum bak yeter başlıyacağım senin modluğuna ya al temadına git bu forumdan gereksiz insan

sanada nopost vermesem benim adim melih olmasin sen git lan forumdan ........................

Sadece Samsunspor

sanada nopost vermesem benim adim melih olmasin sen git lan forumdan ........................

melih bişe yaptığın yok habire yapacam edecem tık yok işte konuşma  :!:

MeL_55

ya öyle mi görecz efendim

Sadece Samsunspor

off mel off - bi git ya kardeşim sırf çekemiyorsun beni işte

MeL_55

Alıntı yapılan: "tuqberk"off mel off - bi git ya kardeşim sırf çekemiyorsun beni işte

sen kimsin de seni cekemicem konu kapanmistir

Sadece Samsunspor

ne oldu ne oldu olum sabaha kadar burdayım hiç kaçışın yok  :!:

AntZ

Alıntı yapılan: "MeL_55"samsunspor.org.tr de yardimimiz yayinlanmistir

Alıntı

ben verdim bu haberi  :wink:

nerde

buyur:

http://samsunspor.biz/viewtopic.php?t=3052  :wink:

ama konu yanlis ve resim yok

boş boş konuşma verildi bu haber haber bulamadın diye artistlik yapma tartışamam seninle

sen kim oluyonda bana karsi cikiyon bak sinir etme beni .... vallah adama bak la .. geri cevap yazmasan sevinirim.

sırf kendini haklı çıkarmak için tartışıyorsun - ama çıkaramayacaksın - sana mı sorcam geri cevap yazıp yazmayacağımı adama bak ta artist oldu başıma

bak tuqberk aksam askam beni sinir etme yöneticiye karisi da cikma yoksa no-post veririm sana hizli haberci oldun diye artist olmusun bakiyomda

Bu yazışma alıntı rekoru olarak internet tarihine girer...

Ama siz birbirinize girmeyin hepimiz Samsunsporluyuz  :wink:

celebi

Melih tuğberk ikinizde kardeşimsiniz bu şekilde davranmak yakışıyor mu sizlere Hemde Samsunspor taraftarına olmadı olmadı.bence bilgilerinizi birleştirip daha daha güzel şeylere imza atabilirsiniz atmalısınızda.

veis

ya vallaha ikinizinde amacı belli insanlara bişeyler vermek istişyorsunuz ne gerek bu gerginlige.kapatın artık bu konuyuda allah aşkına ceviz kabugunu doldurmayacak şeylerden tartışır olduk.

Sadece Samsunspor

mel_55 e gereken yapildi ve uzaklastirma aldi - yani ben hakliydim hakli olmasan atmazdi admin onu  :wink:

celebi

Tuğberk karşında sanki düşmanın varmış gibi söylüyorsun ya.Şİmdi sence iyi mi oldu.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"Tuğberk karşında sanki düşmanın varmış gibi söylüyorsun ya.Şİmdi sence iyi mi oldu.

ya abi sen beni bilirsin hep uzlasmak istedim kac aydir ama olmuyor abi admine bile kufur etti ben niye siteden adam attirayim benim zorum ne ama bide bodensee55 ve cenkturgut ilede tartismaya girince admininde sabri tasdi atildi :wink:

celebi

Bodense ile küfürleştimi o mesajlar özel mesajlarda ondan mı atıldı.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"Bodense ile küfürleştimi o mesajlar özel mesajlarda ondan mı atıldı.

hem ondan hemde yaptigi bazi hareketlerden dolayi atildi admin zaten yazdi o bodensee55 ile konustugu yerde neden atildigini bende suc arama lutfen  :wink: