STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

eveet klasikleşen ertuğrula sallama modası başladı demekki yine.
hayırlı olsun.
hiçbir değerimize sahip çıkmadığımız gibi ertuğrul a da sahip çıkmayalım.
vurun abalıya !

Burak

Alıntı yapılan: muhalif - 19 February 2012, 03:46:42
eveet klasikleşen ertuğrula sallama modası başladı demekki yine.
hayırlı olsun.
hiçbir değerimize sahip çıkmadığımız gibi ertuğrul a da sahip çıkmayalım.
vurun abalıya !

Bence Kumköylü sarı kart konusunda haklı ne  kadar profesyonel olunsa da Vefa bir semt adı olarak kalmamalı beni de çok üzen bir hareket olmuştur ilm maçtaki sarı kart istenmesi

fanatik samsunsporlu

23 maçta 3 galibiyet,mesut hocayla 4 maçta 3 galibiyet. :_nazar :_nazar :_nazar
bursa maçı da zor ama alacağız.

burakbas

giresun da okuyorum. haftaya dershane tatil , maça gelsem mi ? sınava da 1 ay kaldı...  :( çok kararsızım bir tarafım git diyor...

alperen_55

Alıntı yapılan: mimar55 - 19 February 2012, 01:29:12
bu saatten sonra sahamızda puan kaybı bence felaket olur. allah göstermesin ama kayıp olacaksa bu macta olsun. antepe yada mersine puan kaybedersek allah göstermesin.. bence nakaragücü manisa kesin düşer 3 takım inşallah karabük olur fenere gol atınca samsun el sallla diyorlardı inşallah arkalarından biz onlara el sallarız..
Bu maçta kesinlikle 3 puandan ötesi yalan.aynı hafta manisa -antep maçı var.kaybedeceksek en uygunu antalya deplasmanı ..Ama oradada kaybetmeyiz.en az 1 puan...

cembaba

Burak,

Şimdi sarı kart istedi diye adama vefasız dersek, en büyük  hainliği biz yapmış oluruz. Adam takımının haklarını doğru gördüğü şekilde tabii ki savunacak? Ne bekleyeceksin ki?
Adam karşı takımın T.Direktörü.

Bir de golü Turgay'a sordu. "Oğlum eline çarptı mı?" dedi. "İyi yapmışsın. Tamam devam et." dedi. Buna ne diyeceğiz peki?

Vefasızlık demek, Bursa'yı şampiyon yaptığında bile; "Ben Samsunsporluyum. Bu değişmeyecek." diye söylem vermek midir? Veya Bank Asya'dan kümeye düşeceğimiz sıralarda kulübümüzü ziyaret etmesi midir?

Çok yanlış düşünüyoruz çok...

masbene

bursa ibb yi yenik ilk 8 de kalmak için buraya mutlak galibiyet için gelecektir. çok kritik bir maç her iki taraf için. dostluk kazansın (taraftarlar adına), 3 puan da bizim olsun. teksası özlemiştim onları görmek iyi olacak

burakbas

ilk başta kumkoylüye hak verdim de cem abinin yazdıkları gerçekten beni duygulandırdı. olmuştur deyip geçelim diyorum. misafirperverliğimiz ile karşılık verelim. ertuğrul bu takımın çocuğu , BU ŞEHRIN ÇOCUĞU!

kayacan

Yeneriz sıradaki maça bakarız.antalya maçını da alacağımızı düşünüyorum...

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 February 2012, 14:26:10
Burak,

Şimdi sarı kart istedi diye adama vefasız dersek, en büyük  hainliği biz yapmış oluruz. Adam takımının haklarını doğru gördüğü şekilde tabii ki savunacak? Ne bekleyeceksin ki?
Adam karşı takımın T.Direktörü.

Bir de golü Turgay'a sordu. "Oğlum eline çarptı mı?" dedi. "İyi yapmışsın. Tamam devam et." dedi. Buna ne diyeceğiz peki?

Vefasızlık demek, Bursa'yı şampiyon yaptığında bile; "Ben Samsunsporluyum. Bu değişmeyecek." diye söylem vermek midir? Veya Bank Asya'dan kümeye düşeceğimiz sıralarda kulübümüzü ziyaret etmesi midir?

Çok yanlış düşünüyoruz çok...

o zaman Mehmet Nas gol atıp sevinince de bozulmayacağız Cem kardeşim sadece sen değil birçok kişi benim düşüncemin tersinde düşünüyor hatta yüzde 90'ı bana tepki verecektir ama sarı kart olmayan pozisyona kart istemeyecek ayrıca Ertuğrul'a bizim borçlu olduğumuzdan çok Ertuğrul Samsunspor'a borçlu hem iyi futbolcu olmasında hemde t.direktör olmasında ki en büyük etken Samsunspor'umuzdur. Ben bize maçı versin demiyorum ama kenara çekilsin hakemle uğraşmadan takımını yönetsin

cembaba

Verdiğin örnek çok abstrub olmuş babacan. Mehmet Nas alt yapıdan çıkıp 2003'te gitmiş bizim takımdan oynamadığı sene sayısı 9 sene. Samsunsporluyum demeci verdiğini de hatırlamıyorum. Saygı göstermemek de topçunun elinde olan bir şey. Niyetim tartışmak değil ama yaptığı hareketin çok büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum sevgili kardeşim. Bursa'ya gidenlerin anlattığı kadarıyla, maç öncesi ve maç sonrası da çok güzel görüntüler yaşanmış.

alcadras55

babasamsunlu

19 February 2012, 16:04:35 #72 Son düzenlenme: 19 February 2012, 16:08:09 babasamsunlu
Türkiye Süper liginde Şampiyon oluyorsun gece Devletin televizyonuna çıkıyorsun ve milyonlarca insan seni dinlerken "hangi takımı tutuyorsunuz cevabına " Ben Samsunsporluyum" diyebiliyorsun.Ve Samsunlu bile değilsin.
Büyük bir Vefa örneği göstererek kendisine en büyük emeği veren kulübe Saygısını ve sevgisini böyle gösteriyor.
Herşeyi Samsunspora borçlu olduğunu dile getiriyor...

O toz konduramadığımız Celiller (fb) Serkanlar(gs) bile çift takımlı iken,SAMSUNLU bile olmayan bir adamın bu kadar büyük bir olaydan hemen sonra,hiç bir menfaatinin olmadığı,o sıralarda bankasyada düşmeme mücadelesi veren beş parasız kalmış herkesin sırtını döndüğü bir takımın taraftarıyım diyebilen bir adamdan bahsediyoruz.

Ama unutuyorum ben Samsunspor taraftarıyım.Harbiden vefasızlık diz boyudur bizde.
Emin abi gibi bir değeri bile bu sene hatırladık tribün olarak.
Serkanlar Celiller Ercanlar ve daha nice kahraman olarak nitelendirdiğimiz adamlar bu takımdan hep uzak durmaya çalışıyorlar..
Adamın birisi bana "bir tez konsudur bu " demişti..
Çok sevdiğimizi söylediğimiz Hasbi ağamızı öve öve bitiremeyiz ama cenazesinde kaç SAMSUNSPORLU vardı gerçekten çok merak ederim.

Ha birde Mehmet nasın gol sevinci ile o sarı kart istemeyi aynı kefeye koymuşsun Burak kardeşim.
Bursa bize gol attığında Ertuğrul sadece alkışlamıştı sanırım.
Ama mehmet nas g.tünü yırttı niyeyese??
İkisinin arasında dağ kadar fark var.
Birisinin ki refleks diğernin ki "hırs"..

Vefa konusunda harbiden amatör ligdeyiz.
Neyse bunlarda benim düşüncem ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz.
Ama Samsunspora emeği geçen para kazandıran insanlara vefasızlık edecek insanlar olmadığınızı düşünmek istiyorum.
Gerçekten bunu istiyorum..

burakbas

mehmet abi oğlunu getirsin. ben de giresun dan geleyim. ALLAH ın izniyle bu maç bizimdir.

kumköylü ahmet

Benim amacim burda ertugrulu kötülemek filan degil sonucda hersey samsunspor icin..ben ilk macda ertugrulun hareketi acayip sinirime gitti hatta küfür bile etdim.ALLAH`in bildigini kuldan saklamamak lazim..Benim icin ertugrul saglam orda gözümden düsdü...Ha sizlere saygim var aramizda ertugrulu cooook sevebilen olabilir ama bu demek degildir ki degerinden fazla deger vermek lazim diye biz zaten hep burdan kaybediyoruz..Mac öncesi Cagirisiniz Tirübüne selamlarsiniz oda sizlere kalbiyle karsilik verir olur biter..bukadar abartmaya gerek yok.Buda benim Görüsüm.