7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

ngonge

Çok sevindim gelmesine, direk düz koşulara başladığına göre Almanya'da fizik tedaviyi tamamlamış.

Turuncu

ahmetsefa55

fiziğini iyi gördum.
sene basında en sevmedıgım oyuncumuzdu.
tabı o zamanlar akaki ve hakan arslan oynamıyodu.

neyse umarım kafasını toparlamıstır.
iyi bir selıme ihtiyacımız var.

samuray

bu ne yapıyordu antalyada tatildemi ya sezon başından beri sakat ne sakatlıkmış ya bu saatten sonra iyileşsede bize bi katkısı olmaz sağlamken ne katkı yaptıki

Ollivanders

03 February 2012, 20:08:00 #244 Son düzenlenme: 03 February 2012, 20:11:07 Serpico
Heh peşin 1.3 milyon verdigimiz selim'i sakat degilken ne yaptı ki simdi ne yapsın diyerek çöpe atalım. İhtiyacımız var Selim'e. İyi veya kötü. Herşey ilk 11 degil. Yedek kulubende bir ortasaha oynayanın yok.

fanatik samsunsporlu

yaşıyormuş ya  :holey:

Serkan

Alıntı yapılan: samuray - 03 February 2012, 20:03:08
bu ne yapıyordu antalyada tatildemi ya sezon başından beri sakat ne sakatlıkmış ya bu saatten sonra iyileşsede bize bi katkısı olmaz sağlamken ne katkı yaptıki

Antalya değil Almanya : )

AhmetDenizci

Samsun'a dönmesine çok sevindim, inşallah kısa zamanda sahayada iner. :)

özkan

Oley selimde geldi ! :deli:

cezayir55

ali ihsan

Bu sezon en ihtiyaç duyduğumuz isim Selim bence.Takımda maestro olacak ve orta sahada fark yaratacak tek isim.Çabuk toparlan Selim....

kalptenþimþek

türkiye kupasında oynar umarım..

minci

Selim'in durumu ne alemde? Takımla idmanlara çıkabilecek düzeye geldimi? Bilen arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum.

ugurozkan

Alıntı yapılan: minci - 19 February 2012, 00:28:02
Selim'in durumu ne alemde? Takımla idmanlara çıkabilecek düzeye geldimi? Bilen arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum.

23 eylülde sakatlandı, 3 şubatta samsun'a dönüp düz koşulara başlamış. ama bu tip bir sakatlığın tekrarlamaması için ameliyattan sonra 6 ay kadar rehabilitasyon gerekiyormuş. sakatlığın tam olarak iyileşmesi de iki yılı bulabiliyormuş.
benzer sakatlık yaşayan vittek'in 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. selim teber de nisana ancak toparlanır. bu sezon bir faydasını göremeyiz galiba. umarım yanılırım.

ercan0655

2008 !DE benzeri bir skatlık geçirmiş almanyada o zaman çabuk dönmüş ama şimdi yaşı gereği daha zor ??