STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

CurvaSs

allah yardımcınız olsun abi. 8 otobüs de kazasız belasız varır buralara inşallah.

Desiqner

Allah hepinizin yardımcısı olsun kazasız belasız gelmeyi nasip etsin İnşallah.3 Puanı almadan gelmeyin :)

55.hakan

cembaba

Yolunuz açık olsun. Kazasız belasız gelmeyi Allah nasip etsin.

FaTiH_HaN

Samsundan Ankaraya gidecek olan Samsunsporlu abilerimin, kardeşlerimin yolu açık olsun, Allaha emanet olun malum yollar karlı inşallah kazasız belasız gidip 3 puanla sağ salim Samsuna dönersiniz.

yilmazselcuk55

18 February 2012, 01:51:48 #290 Son düzenlenme: 18 February 2012, 02:01:02 yilmazselcuk55
Nice Kar Boran Fırtına da  Senin Aşkın Uğruna !!!

Şu an durumumuza uyan bi slogan  ::)

Yolunuz açık olsun kazasız belasız varırsınız inş ...

europe_55

Ne sahada ne de yollarda bir kazaya ugramadigimiz, güzel, keyifli ve sonu 3 puanla biten bir deplasman olsun.

Ankara'ya giden herkese kazasiz, belasiz yolculuklar.
3 puani da alin gelin :)

Sonuna Kadar 55

başkent uyanık şimdi gözü ve aklı sizde arkadaşlar kazasız bekliyoruz hepimiz..

isa55

yola çıkan veya yeni çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar. 3 puanla dönün kardeşler.

cgr

Uzun bekleyisin ardindan arkadaslar yola cikti. Biz de bazi arkadaslarla eve geri donduk...

kumköylü ahmet

sonuncuya oynuyoruz bende yine heycan dorukda uyku tutmuyor arkadaslar allah utandirmasin

Theofanis Gekas

ya nedense hiç kazancaz gibi hissedemiyorum. al_sana ilk yarının piskolojisini hala atamadım üstümden ben  :(

kumköylü ahmet

aynen birader yillardir samsun boyle ama busefer o korkulan olmayacak insallah bende cok teretduyluyum ama alacagimiza inaniyorum..mal lazar insallah kadroya alinmaz

binikalamadım

hayırlı yolculuklar aklımız sizde varınca haberdar edin bizi

King1965