STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

isa55

Yola çıkacak arkadaşlar tekrar düşünsün. Bugün 65 km yi 4 saatte geldim.

cembaba

emrullah

ankara yolundaki kuyruk eski tekel ambarlarına kadar uzamış gelenlerden birisi kavak tan 5,5 saatte geldiğini söyledi  :( Sürekli soruyorum trafikte ilerleme yok gidiş istikametinde bence şirinlerin erken çıkması onlara daha çok zarar verir

isa55

Kavak'ın köyünden Samsun'a. Ana yol çok kötüydü şimdi ise düşünemiyorum

##kdc##

Abiler kardeşler içinizi ferah tutun yahu, ben dün Erzurumdan gelebildiysem Ankaraya da rahat gideriz inş sorun olmaz.

isa55

Turuncu

Samsunspor'umuzun Cumartesi (yarın) günü saat 13.00'de deplasmanda karşı karşıya geleceği Ankaragücü maçı bilet fiyatları akşam saatlerinde açıklandı. Karşılaşmanın biletleri yarın saat 10.00'dan itibaren Ankara 19 Mayıs Stadı gişelerinden temin edilebilecek.

Ankaragücü-Samsunspor maçı bilet fiyatları şöyle;

Kapalı Tribün: 10.00 TL
Maraton Tribün: 10.00 TL
Kale Arkaları: 5.00 TL
Misafir Tribün: 5.00 TL

Atakumlu

Gidenlere hayırlı yolculuklar olsun biz dikkat edin diyelim siz zaten dikkat edersiniz , Allah sağ salim gidip dönmek nasip eylesin ...

cembaba

Bence sabaha karşı çıkın şimdiden söylüyorum. Gece gece o kadar yolu çekmenin anlamı yok. Kavak'ta kapalıymış baksanıza... İyice düşünün taşının abilerim.

Şirinler'i biri uyarsın bence. Manyaklık 11.30 da cıkmak yola.

maviay55

cany

Sabaha doğru mu çıksak gerçekten napsak beyler?

fanatik samsunsporlu

burakbas

Sabahın hayrı akşamın şerrinden iyidir. Siz sabah çıkın abi yola , boşa o soğuk havada perişan olmayın.

mehmet yılmaz

Şimdi gazeteci Y.Ziya Çakır'la görüştüm. Tam 5 saattir Kırıkkale'de bekletiliyorlarmış. Aracın içindelermiş. Hiç bir hareketlenme yokmuş. Tipi ve kar yağışı varmış. Sabaha doğru açılır mı yol bilemiyorum ama iyi düşünmek lazım. Delice'den öteye de saraçları salmıyorlarmış.