STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

emrullah

Lusage

Biletix'te yok zaten bilet. O değilde bu stadın gişeleri ne tarafta :)

Clint_Eastwood

Çorum'dan Ankara'ya tüm seferler iptal olmuş. Ben de Çorum'dan Samsun'a gelemedim otobüs Kırıkkale'de kalmış Çorum'a gelemeyebilirmiş. Çorum Koparan mevkii tamamen kapalıymış...

buonanotte

Alıntı yapılan: Lusage - 17 February 2012, 21:44:30
Biletix'te yok zaten bilet. O değilde bu stadın gişeleri ne tarafta :)
Gençler maçında hemen misafir tribününe girerken küçük bir kulübede satılıyordu.Yine aynı yerden alırız heralde.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 17 February 2012, 22:04:22
Çorum'dan Ankara'ya tüm seferler iptal olmuş. Ben de Çorum'dan Samsun'a gelemedim otobüs Kırıkkale'de kalmış Çorum'a gelemeyebilirmiş. Çorum Koparan mevkii tamamen kapalıymış...

Yollar bayağı kötü anlaşılan. Kırıkkale'de yolda kalanlara yemek veriliyormuş. Kar otomobillerin lastik hizasına kadar yükselmiş.

celebi

masbene

Alıntı yapılan: samsuni - 17 February 2012, 22:16:19
Yollar bayağı kötü anlaşılan. Kırıkkale'de yolda kalanlara yemek veriliyormuş. Kar otomobillerin lastik hizasına kadar yükselmiş.
yaşayacak mıyız doktor?  :D

şaka bir yana Allah bu soğuk ve kış şartlarında darda kalanlara yardım etsin. Amin

berusa55

17 February 2012, 22:36:19 #232 Son düzenlenme: 17 February 2012, 22:41:35 berusa55
Esasında bir durum değerlendirmesi yapması gerekiyor sanırım deplasman organizasyonu yapan arkadaşlarımızın.

Yazılanlara ve gelen haberere bakılırsa durum baya ciddi. Kapalı yollar ve saatlerce beklemeler var yollarda. Özellikle Çorum ve Kırıkkale civarı tamamen durmuş durumda. Bu şartlarda Samsun'dan çıkış saati daha ileri bir saate revize edilebilir; gelen son haberlere bakılabilir; karayolları aranabilir ve ona göre hareket edilebilir. En sağlıklısı bu gibi duruyor. Otobüslerce Samsunsporlu kardeşlerimizin sağlığı her şeyden önemlidir. Özel araçlarıyla gitmeyi düşünenler kımıldamasın bile diyebiliriz.

FaTiH_HaN

Abiler çok dikkat edin canınız her şeyden daha önemli Ersin abiye katılıyorum yollarda perişan olmayın Allah yardımcınız olsun, Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin, inşallah yollar açılır, o kadar organizasyon yapıp hazırlık yaptınız.

cembaba

Arkadaşlar şimdi yazılanları okudum da gerçekten yol çok kötüymüş. Hiç gelmeyin isterseniz, her şeyi araştırın öyle yola çıkın. Hiç bir şey sağlığınızdan önemli değil.

masbene

organizasyon iptal edilirse bir kardeşimiz buradan haber verir herhalde ama bu saatten sonra iptalini düşünmüyorum

twitter

Tirsma mevcut hafiften;)

Neyse dereyi gecip bi kasik suda bogulmayalim

engin55

Şirinler 01:00 de hareket etceklerdi. Hava koşulları nedeniyle 11:30 da hareket etceklermiş

mehmet yılmaz

Delice-Ankara arası yol tamamen durmuş
Hiç bir hareketlilik yokmuş
Samsunspor yöneticilerinden Cevat Öncü, Sungurlu'ya geri dönmüş.
Durum düşündüğümüzden daha vahim görünüyor.

ali ihsan

Durum hakikaten ciddi gibi duruyor.Allah kaza bela vermesin gieceklere