Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

masbene

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 February 2012, 22:20:29
bir teknik direktör bir takımın havasını ancak bu kadar değiştirebilir..
daha da önemlisi bir taraftar bir takımı gittiği kötü yoldan ancak böyle çevirebilir..

Önce büyük Samsunsporun gerçek vefakar taraftarına sonra bu inanmışlığı takıma yansıtmayı başarabilen teknik ekibe çok çok teşekkürler...
unutmadan hocam   :_nazar

burakbas

GençKozluklu

Hocanın heyecanı çok güzel. Ancak ben bizim taraftarımız gönülden tebrik ediyorum. HEr şey taraftarla başlar. Maç öncsi organizasyon, Karegorafi bu takımın ve taraftarın kalitesini gösterdi. Taraftarımızı nbu desteği, hocamızın bu heyecanı, ve bununla birlikte dünya yıldızımız GEkas'ın inancı ve azmi bizi bu yıl  hedefimize ulaştırır Allahın izniyle.

Taraftarımızın da hocamızın da yüreğine sağlık

kumköylü ahmet

iyiki Sen Geldin Hocam Tesekkurler

lucarelli

Açıkçası ben de Hikmet Karamın gelmesini istiyordum ama gördüm ki Mesut Hoca gerçekten en iyi tercihmiş. Yorumları, takımı derleyip toparlaması. Adam takım oluşturmaya çalışıyor. Diğer yandan Hikmet Karaman da yardımcılarını suçlar, oyuncusunu suçlar. Kötü sonucun sorumlusu bir hafta Emre Güngör, diğer hafta yardımcıları. Verilmiş sadakamız varmış.

samuray

herşeyden önce hoca olarak kariyerindende önemli olan adamlığıdır gerçekten takıma bi heyacan kattı ruh kattı ah ah keşke petkoviçe şarlatanına bu kadar kredi verilmeyip 5.6. 7 haftalarda getirebilseydik devre arası transferlerinide kenisi yapardı istediği oyuncuları aldırırdı takımımıza neyse geriye dönmenin faydası yok artık önümüze bakacağız sana güveniyoruz hocam sonuna kadar inşallah ligte kalalım uzun süreli bi sözleme imzalarlar herhalde mesut hocayla

Turuncu

Samsunspor ligde kalacağına inanıyor

Tüm oyuncuların hazır bulunduğu antrenmanda teknik direktör Mesut Bakkal, ligde kalacaklarına inandığını belirtti.

Samsunspor'da Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana düz koşu ile başlayan Karadeniz ekibi, kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çalıştı.

Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyelerinin izlediği antrenmanda bir grup taraftarda takıma destek verdi.

Antrenman öncesi açıklamada bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, hafta sonu Ankaragücü ile deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

İç sahada sergilenen mücadelenin deplasmanda da gösterilmesi gerektiğini ifade eden Bakkal, ''Belki de takım olarak oynayabileceğimiz en önemli maçlardan birine gidiyoruz. Özelikle son maçlara baktığımız zaman içeride oynadığımız Fenerbahçe maçı ve Eskişehirspor maçının coşkusunu deplasmana da yansıtmamız gerekiyor. Karabüksor maçını iyi oynamadığımızı düşünüyorum bunu her zamanda söylüyorum. Ama Ankaragücü maçı bizim için çok önemli. Bundan sonra önemli maç yok mu tabi var. Ankaragücü maçını kazanmamız durumunda iç sahada oynayacağımız Bursaspor maçını coşkulu taraftarımızın önünde alacağımıza inanıyorum'' dedi.

Taraftarların takıma verdiği desteğin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Bakkal, ''Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Keşke bu destek çok daha önceden verilseydi de durum buralara kadar bırakılmasaydı diye düşünüyorum. Ama artık bundan sonrası önemli. Söylenecek tek bir kelime var. O da Ankaragücü'nü yenmemiz gerekiyor. Rakibimizi yeneceğimize inanıyorum. Oyuncularıma, Ankaragücü maçını kaybedersek siz de, bende buraya dönmeyelim dedim. Bu çok büyük bir iddia gibi algılanmasın ama Ankaragücü maçını almamız gerektiği için bunu söylüyorum'' diye konuştu.

'İnsanlar artık güzel şeylerden bahsetmeye başladı'

Takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunun altını çizen Bakkal, şöyle devam etti:

''Moralimiz yerinde, keyfimiz yerinde, şehrin keyfi yerinde. İnsanlar artık güzel şeylerden bahsetmeye başladı. Bu durum beni mutlu ediyor. Bu yaşanan pozitifliğin ilerleyen haftalarda takıma yansıyacağını düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki maçları en iyi şekilde atlatırız. İnşallah hep beraber düzlüğe çıkarız. Takımdan memnunum. Şu anda bir Gekas cezalı, o da bildiğiniz gibi haksız yere gösterilen bir kartla oyundan atıldı. Önemli bir golcümüz ama belkide bu maçta olmamasında bir hayır vardır. Oynatacağımız oyuncularımızdan Bance ve Zenke'nin devreye girip bu maçı çevireceklerine inanıyorum. Artık takım olmaya başladık. Eskişehirspor maçında Uğur'un gol atmasına çok sevindim, Ekigho'nun denemesine sevindim. Oynamayan oyuncularımın maçtan önce gelip bu maçı aldık demelerine sevindim. Bunlar burada yoktu. Bunlar oluşmaya başladı. Bunlar olunca da Allah yardım edecektir inşallah. Ayağa kalkmaya başladık. İnşallah böyle devam edeceğiz.''

Uğur Yıldız

bugün şirinlerle beraber idman ziyaretindeydik mesut hocayı çağırdık kendisi geçen maç uğurlamasından çok memnun eşim tv başında ağladı felan dedi artık her hafta böyle uğurlama isterim dedi :)

masbene

halktan biri, bir taraftar gibi bizim gibi içinde yaşıyor duyguyu ve tutamayıp dışarı vuruyor.

ahmetsefa55

AlıntıOyuncularıma, Ankaragücü maçını kaybedersek siz de, bende buraya dönmeyelim dedim.

burakbas

Ankara' ya kadar götürsek mi? Yaparız da yapmayalım :) :) :)

cany

Alıntı yapılan: masbene - 14 February 2012, 22:44:59
halktan biri, bir taraftar gibi bizim gibi içinde yaþýyor duyguyu ve tutamayýp dýþarý vuruyor.

aynen. özetlerde bakıyom da bizden fazla tepki gösteriyo :)

samet_55

dün akşam ilk defa izledim aks tv.de....şuan antreman en kolayı, bizim için futbolcuyu kafa olarak maça hazırlamak lazım.o yüzden futbolcularıma dedim ki ankaragücüne puan kaptırırsak ne siz nede ben samsuna dönmeyelim.dedim >l< >l<

ErkÇay55

Bakkal  eğer devre arası  samsunspor_x gelseydim ankaragücünden en azından beş,altı futbolcuyu getirebileceğini Samsunsporun bu transfer bütçesiyle çok daha iyi yerlerde olabilceğini söyledi.Traftara hayan kaldığını Ankara takımlarının bin kişiyle oynadığını burdaki seyirciyi görünce çok mutlu olduğunu,boş olan yerleride Bursa maçında dolu görmek isteğini belirtti.

twitter

ankaragücünü yen gerisi bizdee hoca