Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

heryerdesamsunlu

biz bu ligde kalacağız çünkü hiçbir takımın hikayesinde DİRİLİŞ yok emin olun inşaALLAH maçlarımızı alıp bileğimizin hakkı ile bu ligde kalıp seneye çok daha güzel işler yapacağız.

cembaba

Fikstüre baktım da sanırım bizim dönüm maçımız Gaziantep - Manisa maçı olacak. Ama bizim Ankaragücü ve Bursa maçlarını kesin olarak kazanmamız gerekiyor. Mutlaka bu iki galibiyeti kazanmalıyız. Bugünkü oyun beni tatmin etti açıkçası. Artık daha çok mücadeleye, hırsa ve puana ihtiyacımız var! Saldır Samsunspor'um...

55.hakan

Kazanınca puan farkı 3 e düştü derken 5'e çıktı.Bu da Samsunspor'a özgü bir durum galiba.Ancak biz kendimize bakmalıyız.Kendi maçlarımızı kazanırsak kim ne yaparsa yapsın.

Ollivanders

Desiqner

Usta Aynen Biz Karabüğü Manisayı bırakacağız fazla takmaya gerek yok.Karabük şansla bir yere kadar gidebilir.Biz almamız gereken maçları alalım gerisi sorun değil...

5trawberry

Hep şehir inandı diyoruz gerçekten de öyleyiz, zamanla bu çift takım olayından da sıyrılıyor şehrimiz..
Biz bir futbol şehriyiz. Bunu bilmeyen ahmaktır geri zekadır..
Ve Türkiye tribünlerinde başı çeken tribünlerden biri haline geldik.. BankAsya'da başarılı bir sezonun armağanı belki de bu bize, çünkü objektif bakmak gerekirse, küllerimizden doğduk, ve belki de geçen seneki şampiyonluk geridönüşü olmayan bir kültürü de getirdi..
Şehirde maç günleri ayrı bir hava oluşuyor, etrafta atkılı-bereleri bayan kardeşlerimizi görmek ayrı bir mutluluk veriyor. Önceden bu gibi durumları yaşamıyorduk, ve artık başarısız da olsa takımımız taraftar bağını koparmıyoruz..
Bugun fakültede bir bayan bile, Samsunsporumuzn maçı vardı, aman haa geç kalmayalım diyorsa eşine, takdir edilecek şeyler yapmışıszdır demektir.

Kadir ÇELEBİ

Bank Asyada Şampiyonluğu elimizle ittik şimdi tam tersi durumdayız ligde kalma mücadelesi veriyoruz o zamanda olmak yada olmamak vardı şimdide aynısı şampiyon olamadık diye üzülmedim dönemin başkanından söz almıştık şampiyonluk kupasını Teoman abiye götürelim demiştik buna üzülmüştüm süperligten düşersek nolur ? üzülürüz zamanla geçer gider Samsunspordur baki olan düşüncesi sabit.
Diğer yandan baktığımızda tribünü, başarısı, acıları bile  takdir edildi bu camianın Samsunsporluyum diye söylemiyorum forumlarda çeşitli takım taraftarları o beğenmediğimiz yorumcu bozuntuları bile Samsunspor ligte kalmalıdır diyorlarya Süperligin kırmızı beyaz siyahıyız.. kalmalıyız bu ligte

davidsavage

http://www.ustream.tv/greece

Yunanistandaki büyük olaylar devam ediyor,canlı yayın linki.

Desiqner

Bu arada yeni otobüs olayı ne oldu beyler bileniniz varmıdır ?

55_OrHaN_55

eskişehirlilerin forumlarındaki bugünkü maçla ilgili yorumları okudum da, gekas'ın atılmasına şükrediyorlar. tarihi farktan kurtulduklarından bahsediyorlar. birisi de "gekas neden atıldı anlamadım" demiş...

Uğur Yıldız

bu hafta idman kaçta olacak nerden öğrenebilirim?

cgr

Yarın Fb,bjk,gs ve ts harıcı 14 kulubun baskanı Ankara'da toplanacaklarmıs... Kendı aralarında TFF Baskanlıgı ıcın bır aday cıkarmıslar. Cok sasıracagımız bır ısımmıs. Hadı hayırlısı...

Tufan

Ordu'nun reklamcı Nedim'i aday olmasın sürpriz olarak.

Kaya

Helal lan Zambiaaaaaaaaaaaaaaaa  >l< >l< >l< >l< Afrika kupası şampiyonu tarihinde ilk kez...