3'te 3 yapacağız...

Başlatan Kaya, 07 February 2012, 19:08:05

« önceki - sonraki »

özkan

eski_sehir+ ankara_gucu+ bursa_spor 9 Puan,Sonra   kara_buk  :suslen:  samsunspor_x

brigand

Puan durumuna bakıyorum bakıyorum da bu hafta bile herşey bizim lehimize dönebilir. Karabük ve Antep bu hafta yenilecekler diye bekliyorum. Biz maçımızı alırsak puan farkı Antep'le 3'e iniyor. İçerde Antep'le maçımız da var. Eskişehir'den sonra dışarda Ankaragücü ile oynayacağız. Aslında şu 3'te 3 hedefimiz o kadar gerçekçi ve doğru ki. Bu 3 haftanın sonunda rakiplerimizin ağzı açık bizi izleyeceklerini düşünüyorum. Yüreğimizi,armanın gücünü ortaya koyma vakti artık gelmiştir. Ne yapıp ne edip son nefese kadar savaşacağız.

samuray

artık puan kaybetme lüksümüz yok bilhassa evimizde oynayacağımız maçları kesinlikle üç puanla kapatmamzı lazım şu ligte deplasmanda kazanamayan tek takım biziz herhalde detaylı bakmadım ama sanırım öyle onuda ankg maçıyla son a erdiririz ve devamı gelsin artık ya yeter   şöyle bir pankart nasıl olur ( biz inanıyoruz sizde inanın armanın hakkını verin yüreğinizi ortaya koyun gibi) topçuları gaza getirme aç ısından daha değişik pankartlarda hazrlanabilir birden aklıma geldi

furkan5534

ya 5 te 5 tı 4 te 4 tu sımdı 3 te 3 oldu.bız herseye ınanıyoruz zatende ne dıyelım bılmyorum artık

Theofanis Gekas

inanmak zorundayız napalım,mantığı işin içine sokarsan biz düşeli 10 hafta oluyor

berusa55

Olası fener (karabük), travzon (antep) ve bizim Eskişehir galibiyetlerimizde fark 2 ve 3 puana inecek!

Kim "Bu iş bitti; düştük; ah vah..." diyorsa onun aklından, iyi niyetinden şüphe duyarım. Bitmeyi bırak, olay daha yeni başlıyor!

Kaya

Alıntı yapılan: furkan5534 - 10 February 2012, 01:05:35
ya 5 te 5 tı 4 te 4 tu sımdı 3 te 3 oldu.bız herseye ınanıyoruz zatende ne dıyelım bılmyorum artık

Canım kardeşim ben bu başlığı açma kararını Karabük'ün köyden bozma stadında dakikalarca sinirden gözümden yaş gelirken verdim..O an yenik,bitik,umutsuz bir taraftardan çok inanmışlık hissi ile dönüş yoluna çıktım..Bu sene 5te5 4te4 gibi hedeflerin koyulduğunu hatırlamıyorum.. 3 te 3 bizi kurtarmaz belki ama işleri inanılmaz rayına koyacaktır.2001 de çim sahamızda yaşadığımız sorun nedeniyle ligin ikinci yarısını içerde oynadığımız sene ki heyecan içerisindeyim. 3 te 3 yapmak,o sene son haftalardaki havayı yakalamamızı sağlayacaktır.Malatya ile içeride Ercan kaptanın attığı golle 1-1 berabere kalıp kaldığımız maçın da son hafta Sivas ile oynayacağımız maç olacağını da düşünüyorum..ALLAH yardımcımız olsun..

oguz_5528

Bugun karabük berabere kaldı yapılacak şey var 3te3'e start vermek,kadro hakkında bi önerim var..Ertuğrul Adem,Bahia,Kelhar,Uğur,Fink,Murat,Murat C.,Serdar,Ekigho(Bance),Gekas

Ayberk

Uğur ve Yenal'ı artık stadın yakınlarında dahi görmek istemiyorum. Bahia bekte oynasın, stoperde akaki kazması oynasın ona bile razıyım .:.:.

FaTiH_HaN

Aslında varya şu an ligde kalmak adına çok avantajlıyız, kalan 9 maçın 5'ini Samsunda oynuyoruz hiç tartışmasız o maçlardan 15 puanı yazdım haneye, deplasmanda oynayacağımız 4 maçtan 1'i Ankaragücü ordan da yazdım 3 puanı etti mi 18 puan, onun dışında deplasmanlardaki maçları yenilme kredimiz var. Gerçekten büyük avantajımız var, içerdeki maçlarda taraftar desteğiyle maçları alırsak bu iş biter.

kalptenþimþek

10 February 2012, 12:39:36 #70 Son düzenlenme: 10 February 2012, 23:39:57 kalptenþimþek
lig 28.haftadan sonra başlıyor...

inandık, olacak...

King Of The North

Güzel bir tablo olmuş ama 3 te 3 yapmadıktan sonra bir anlamı kalmayacak, umarım Es Es maçını alıp çıkışa geçeriz, başkentte zaten taraftarımızın da desteğiyle öyle ya da böyle kazanacağız maçı..

HoliganSamSunLu

bu 3te3 olmassa zaten ligde kalmak biraz hayal olablir.

isa55

inşallah. 3 te 3 ten sonra bizi kimse tutamaz zaten.

özkan