3'te 3 yapacağız...

Başlatan Kaya, 07 February 2012, 19:08:05

« önceki - sonraki »

gurkan

Kaya

Varan 1 Başlıyoruz... Haydi Bismillah..

FaTiH_HaN

Konuşulacak herşeyi konuştuk, yapılabilecek her türlü hesabı yaptık, artık icraat zamanı, Allah bizi utandırmasın, Samsunspor taraftarının emeklerini boşa çıkarmasın, amin.

SametYılmaz55

sevgililer günü hediyesini 2 gün önce verecek Samsunspor'umuz yarın inşallah

Ayberk

Alıntı yapılan: Kaya - 12 February 2012, 02:19:02
Varan 1 Başlıyoruz... Haydi Bismillah..

Abi bu gece halısahadan çıkınca beni de daha da inandırdın, artık en ufak şüphem kalmadı aklımda

orucreis

inş allahın izniyle 3 de 3 yapıcaz

saldırın durmadan bu taraftar arkanızda her zaman SAMSUN'a rahat yok 3 de 3 yapmadan ......

özkan

Başlıyorız,kaskları takın..

fanatik

az kaldı serinin ilk 3 puanını almaya

_samsunspor_55_

Sana Şükürler Olsun  Yarabbim Biz Bu Ligde Kalıcaz Başka Yolu Yok BirinCi Etabı Geçtik Ankara Gücünü Saymıyorum Bile Üçüncü Etab Bursaspor Hazır Ol Sanada Burda Puan Yok....;)

5trawberry

Eskişehirspor √ Başaryla geçildi..

Ankaragücü -> Dua ve inanç ile, o da geçilecek...
Pes etmek, rakibi küçümsemek yok.

1-0 olsun bizim olsun..

AhmetDenizci

samuray

ilk etapı geçtik sırada ang maçı inşallah onuda kazasız belasız geçecez ve varan 2 diyecez yeter artık seri sırası bizde bizim için lig yeni başladı gekas gibi süper bi golcümüz var ekighoda bayağı bi çıkış var bugün maçın admıydı bana göre evimizde 4X4 diyorum deplasmandanda ankg maçı hariç bi üç puan veya iki puan daha alırız diyorum inşallah alacağız ve ligte kalacağız bizim dirilşimiz yeni başladı biz zoru sevriz çünkü biz samsunsporuzzz samsunspor_x samsunspor_x >l< >l<

ahmetsefa55

3 te 3 olursa antalya da deniz sezonu açılır mı ?  :-*

kıbrıslı_mete

kesinlikle 3'te 3 de olacak ama onunla sınırlı olmayacak. çünkü 8'te 8 yapacağız Allah'ın izniyle..