3'te 3 yapacağız...

Başlatan Kaya, 07 February 2012, 19:08:05

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

ElbistanLı4655

Kaya

Kaç gündür 3 te 3 gerçeği ile yaşıyorum ve bu sefer hüsrana uğramayacağım..Biz bu 3 maçı A-la-ca-ğız...Ondan sonra rakipler düşünecek.. samsunspor_x

Ollivanders

Olumsuzluk totemime geri donuyorum ve biz kim 3 te 3 kim diyorum. :)

masbene

3 te 3 yaparız ama biliyoruz ki o da yetmez. en az 38 puan yapmalıyız

FaTiH_HaN

Hedefleri ufak ufak koymak lazım bence 3 te 3 şimdilik güzel bir hedef, yeterli mi 3 te 3 yapmak, 3 maçı kazanınca herşey bitecek mi? hayır, ama umudumuzu devam ettirmek adına, önümüzdeki 3 maçı almalıyız, bu hedefimizi gerçekleştirdikten sonra önümüzdeki maçlar için genel durumu sıralamayı değerlendirip yeni bir hedef koyarız. Şimdi 9 maçın 7 tanesini almayı hedef koyarsak gerekli motivasyonu sağlayamayız, ama önümüzdeki maçları kendimize hedef koyarsak belkide 7 galibiyete ulaşacağız. Ben inanıyorum önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alacağız.

mehmet yılmaz

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçları için İstanbul'dan, ulusal basından misafirlerimiz geldi. Hepsinin de söylediği ortak şey, "düşerseniz çok yazık olur, bu şehir, bu tribün Süper Lig'de olmalı!" Bu sezon pek çok deplasmana gittim. Mesela Gaziantep ve Manisa'da... O gün o şehirde Süper Lig maçı varmış, o şehrin bir takımı varmış... Kimsenin umurunda değil. En küçük bir hareketlilik yok. İnsan bunları görünce düşme ihtimaline dahi tahammül edemiyor. İşimiz çok zor ama imkansız değil, eğer biz de "düştük" dersek düşeriz. O yüzden mücadeleye devam; futbol bir anda pek çok şeyin değişebileceği bir süreç...

King Of The North

6 maç alsak 1 beraberlik alsak sanırım ligde kalırız ama biz zaten inançlıyız, arkadaşların dediği gibi topçular inançsız sanki, para sıkıntıları yok,taraftar desen Türkiye'de yok böyle taraftar ama gene olmuyor, daha ne yapalım, iyi günde kötü günde hep yanındayız takımın..Vicdan sahibi, şeref sahibi olanlar bu takımın düşmesine göz yummazlar, ayakları kopana, beyinleri patlayana kadar mücadele ederler, olmuyorsa zaten elimizden geleni yaptık da olmadı deriz ama bizim elimizden gelen bu değil daha fazlasını verebileceklerine inanıyorum ben topçuların...

babasamsunlu

2006 düştüğümüz sene topçulara kimse birşey diyemedi.
Çünkü topçular gerçekten ellerinden geleni yapıyorlardı.
federasyonun biizm ipimizi çekmesi ile düşmüştük.
Bu senede bariz hakem hataları ile karşı karşıya geldik ama öyle kötü ruhsuz futbol oynuyoruz ki hakem hatasını hatırlamıyoruz bile.
Her maç kendi kendimize gol yiyoruz.

Eğer birazcık ekmek yedikleri yere saygıları varsa,kapasitelerinin son damlasına kadar kullanırlar.
Olmazsa zaten yapacak birşey yok.
Ama böle ruhsuzca mücadele ederlerse Allah sorsun hepsinden.

Bizde umut bitmez sizde de bitmesin lütfen sayın topçularımız....
Elin Yunanı kadar olamıyorsunuz ya ben ona yanıyorum...

fanatik samsunsporlu

bizim değerlerimize sahip çıkacak oyuncu sayısı az maalesef.ama hoca onlara gereken dersi verecektir.

Stoper

Bu kötü gidişe dur demek için!!
3'te 3 yapacağız!!
Bu saatten sonra yürek oynar sahada yürek!!!

cany

sene başından beri bi maç alıp 3 maç kaybediyoz. bu sefer olsun bi seri hadi be!

Uğur Yıldız

bu öyle bir sevgi ki her yenilgide daha çok bağlıyor kendine beni..

buonanotte

Düşeceğimize gerçekten de inanmıyorum.Bence ciddi anlamda fikstür avantajımız var bunu da iyi değerlendirebilecek kadro ve hocamız var.

samsunluhakan

alacagız 3 puan başka yolu yok bu işin eskişehir maçında 23 yapacagız
daha sonra ankara deplasmanından 3 puan eder 26
bursa maçı tıklım tıklım tribünler önünde 3 puan daha alsana 29 kalan 6 maçta 3 galibiyet daha alamayacakmıyız
onun için 3 de 3 yapmak çok önemli biz taraftar olarak bu 3 maçın önemini biliyoruz taraftarlardaki hırsı ve istegi futbolculara yansıtabilirsek 3 maçta 9 puan alırız benim en ufak bir endişem yok ama yeterki futbolcular yüreklerini ortaya koysun