3'te 3 yapacağız...

Başlatan Kaya, 07 February 2012, 19:08:05

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bizimle aynı sıkıntıda olan Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor ve uzak da olsa Manisaspor var..
Onların puan olarak önde olması kimseyi yanıltmasın.
Özellikle Mersin İdman Yurdu başta olmak üzere Gaziantep'in fikstürü çok kötü.
Ve bizim de artımız, doğrudan 2 rakip Mersin İdman Yurdu ve Gaziantepspor ile içerde oynayacağız.
İşte bu yüzden Eskişehirspor maçının önemi çok büyük, bu maçı kazanıp, sonrasında sağlam bir deplasmanla Ankaragücü'nü geçersek işte ondan sonra Gaziantepspor ve Mersin taraftarı düşünsün..
Bursaspor'da önümüzdeki 2 maçını alsın da ligi kafasında tamamlasın bizim maça kadar.

burakbas

Sınava 2 aydan az süre kaldı. Bugün okulda ders dinlemedim , test çözerken aklımın bir kenarında o korku. Bazen düşünüyorum da ya neden üzülüyorum diyorum maraton başkanın dedikleri aklıma geliyor. Bir taraftar o giresunspor un maçlarına giden arkadaşlarım alay eder gibi maçın skorunu soruyorlar gerçi arkadaş mi o da tartışılır. NE DIYEYIM ! Sadece susuyorum , ama bu aşk bambaşka onu bugün anladım . . . :( yapın 3 de 3 olsun. Bana moral olsun , taraftar mutlu olsun ...

King1965

tesıslere gıdıp toplu bır sekılde takımımıza destek verebılırız 3 te 3 yapmayı onlaırn kanına ısletelım ... inansınlar maclara

kıbrıslı_mete

oyuncularımız iyi niyetle oynuyor ama malesef teknik açıdan çok kötüyüz. hele son vuruşlar rezalet. muratın karabük'e golü bile auta çıkan topun sekmesi sonucu oldu. Neyse hayırlısı bakalım ama bu hakan arslan nedir ya, bitiriyor beni ya çıldırtıyor. ama yine hedef 9'da 9.....

atakan

içimde fırtınalar kopuyor.haykırmak bağırmak istiyorum çılgınca........
bitmedi ulann.

FaTiH_HaN

İşte budur! Samsunsporluluk bunu gerektirirdi. Nerde görülmüş Samsunspor taraftarının pes ettiği, nerde görülmüş karabüklü Samsun kümeye deyince ciddiye alındığı. İt ürür kervan yürür varsın desinler, bağırsınlar Samsun kümeye diye, sezon sonunda görcez kim kümede kim bankasyada! Ortada 27 puan var daha hiçbir şey bitmedi, aksine yeni başlıyor, geçen sene 5 te 5 yaptık herkes dumur oldu, kareografi yapıldı çekemeyenler, kıskananlar çatladı, fener yener dediler 19 Mayısta feneri şimşek çaktı, herkes bitti der Samsunspor o zaman başlar, biz bitti demeden bu iş bitmeyecek bunu herkes anlayacak Allahın izniyle!

Desiqner

Yalnız 3'te 3 yaparsak varya dünyalar bizim olur.Bütün o bizim düşmemizi bekleyen akbabalarda "şlap" diye otururlar :D

isa55

Ordu maçını almakla takımımız "Düşmeyeceğim" dedi. Bi sonraki maçımız hep final maçı oluyor. Ligdeki en önemli karşılaşmamızı kazanacağııız.

Ayberk

topçular da keşke bizim kadar inansalar... Ya da sahaya bizi çıkarsalar! Yüreğimizle oynar yine onlardan iyi mücadele veririz, tribünde izleyen de çırpındık ama olmadı der, alkışlar en azından. "Ruhsuzlar ordusu, sizin ben taaa..." diye başlayan cümlelerle hüsranlar yaşamak istemiyoruz artık. İlla idman mı basılmalı bazı şeyler için veya havaalanına mı gidilmeli yine? Ya da her hafta İstanbul takımlarıyla mı oynamalıyız mücadele etmeniz için? Söyleyin ruhsuzlar hangisi?

ahmetsefa55

yenildikçe düşmeyeceğimize daha çok inanıyorum  :o

KotuCocuk55

Bu kadar stresli macta karabuku sahasina gomduk resmen! sonuc olarak yenildik ama rakibi resmen yusuf yusuf yusuflattik...Biz bu ligteki her takimi yeneriz!

binikalamadım

47 puana ulaşmak takımımıza ve hocamıza en yakışanı olur...hepimiz hesap içindeyiz istatistikçi analizci olduk artık...benim hesabıma göre 39 puana ulaşırsak kesinlikle ligde kalırız diyorum...

fanatik samsunsporlu

kimisi 2-3 maç kaybetme lüksümüz var diyor.ama mersin ve antepi kesin yenmeliyiz.bir kıvılcım yeter bize

samuray

bizim hiç maç kaybetme lüksümüz yok aslında her maç a kazanma azmiyle çıkmalıyız ama deplasmanda alınan 1 puan her zaman iyidir tabi ama içerdeki maçlarımızı kesinlikle almalıyız ama ankg kesin üç puan olmalı en bşk tan bile puan çıkaracaz umundundayım hatta kayseri p......ler 1 nci rxrk dolmadan gol atıp yattılar rövanşı almamız lazım

ahmetakturk55

öyle de böyle de olacak....İnananlar asla kaybetmezlermiş! Haydi Samsun'um saldırın şimdi,taraftarın yanında yıkalım şehri!  samsunspor_x