Samsunspor Otobüsüne Tren Çarptı-can kaybı yok

Başlatan kumköylü ahmet, 07 February 2012, 12:22:34

« önceki - sonraki »

isa55

Büyük geçmiş olsun Samsunsporumuza.
Takımımızın üzerinde bir uğursuzluk var. İnşallah bu son acımız olur ve mutlu günlere başlarız.

ibrakadabra55

Şöför 2 saniye gaza basmaymış düşünmek bile istemiyorum.

Theofanis Gekas

ulusoy bize otobüs veriyormuş trabzonlu ulusoya bak Samsunlu metroya bak!!!,gerçi sayın ulusoy başkanlığımızı yapmıştı ama

Serkan

Kim dedi Ulusoy'un otobüs verdiğini ?

Eğer doğruysa çok güzel bir hareket

Theofanis Gekas

atilla cebeci dedi karabük maçından önce sözü verilmiş,kazayla alakası yok

jurista

Alıntı yapılan: muratertan55 - 07 February 2012, 13:13:34
ajansspordaki haberin altına bi çömlekçi çocuğu yorum yapmış,bazen diyorum kendime boşa mı sövüyoruz felan ama biz az bile yapıyoruz bu şehirden bu iblisleri denize dökmek lazım  >:(

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=105106

ondan sonra biz sövünce suçlu oluyoruz . ******* haysizyetsiz vicdansız ahlaksız insancıklar

berusa55

Samsunspor'umuza gecmis olsun. Umariz bu tür tatsiz hadiseler bir daha kulübümüzün basina gelmez. Bu arada tesekkurler Ulusoy; bazilarindan cok daha Samsuncu oldugun icin...

furkan5534

Ajan

Okulda öğrendim çocuğun biri geldi Samsunspor kafilesine tren çarpmış dedi. O an sanki hayatın stop tuşu var da basmış gibi oldu benim için. Sonrasın da ölü ve yaralı olmadığı haberini gelince tekrar play tuşuna basılarak yaşama devam edildi.Büyük geçmiş olsun. Bir daha böyle hadiseler yaşanmaz umarım.

burakbas

3 puanın önemi böyle şeylerde anlamsız kalıyor , kalmalı. Geçmiş olsun büyük camiamıza.

Kaya

Şu haber veren tiplerin kaza olmuş AMA... diye devam etmemeleri yok mu insanı çileden çıkarıyor..Haberin devamını da söylesenize lan insanlar şok geçirmesin...

kamuri

her ne kadar size kızsakta bizi ne kadar üzsenizde üzerinizde o kutsal atatürklü formamızı taşıdığınız sürece size bişey olmamasını herkesten çok biz isteriz tekrar büyük geçmiş olsun ucuz atlatılmış gerçekten

kıbrıslı_mete

haberlerde görünce içim bir cız etti ama sonra derin bir ohh dedim. Allah yardımcımız olsun

fanatik samsunsporlu

kazada bile  şerefsizlik yapan çömlekçi çocukları.neden küfür yediğinizi şimdi daha iyi anlamışsınızdır

55musa55

CAMIAMIZA BÜYÜK GECMIS OLSUN.INSALLAH BU KADARIYLA BASIMIZDAN KÖTÜLÜKLER GIDER REFAHA KAVUSURUZ :_nazar samsunspor_x :_nazar