Samsunspor Otobüsüne Tren Çarptı-can kaybı yok

Başlatan kumköylü ahmet, 07 February 2012, 12:22:34

« önceki - sonraki »

Ollivanders

YaşarDoğu

Allah'ım sen bizi koru  :(  Çok büyük geçmiş olsun. :'(

lucarelli

Gazetede gördüm az önce beynimden vurulmuşa gördüm. Allah şükür sadece maddi hasarlı olmuş. Camiamıza çok büyük geçmiş olsun.

fındık

geçmiş olsun  :_nazar samsunspor_x

Forvetim

konuyu görünce dilim damağım kurudu içim cız etti, Allah'a şükür kimsede birşey yok, resmen faciadan dönülmüş, sen beterinden koru Ya Rabbi.

brigand

O makinisti ne yapmak lazım acaba. Ulan sana kırmızı yandığını görmedin mi ? Araçlara yeşil yanıyor. Allah'a bin şükürler olsun ucuz atlattık.

masbene

bir acı kaza haberini daha kaldırmaz bu şehir. Allah korumuş. Kaza sonrası fotoğraftaki otobüsün hazin durumuna baktıkça otobüs şoförünün felaketi önlediğini kestirebiliyorsunuz. Çünkü otobüsün tam orta kısmında bir çarpma ve ancak ani süratlenme ile kurtulabilir. Allah'ım beterinden saklasın.Amin

özkan

masbene

mehmet yılmaz

Okulda bir öğrencim söyledi
Şok oldum
Çok korktum
Allah'a şükür kimseye birşey olmamış...

Desiqner

Derste öğrendim kazayı korkudan haberi açamadım.Şükür ki birşey olmamış.
Allah nice kazalardan sakınsın...

_samsunspor_55_

Allahım Bir Daha Böyle Şeyler Yaşatmasın İnşallah Çok Büyük Geçmiş Olsun....:(

5trawberry

Başlarım  spor_toto ne Sana birşey olmasın Samsunsporum..

ahmetakturk55

Allah'ım sen bize benzeri ikinci acıyı da göstermediğin için şükürler olsun! Bir daha dayanamaz bu yürek ikinci bir acıya... AZRAİL ÇEKİL YOLLARDAN İNADINA SAMSUNSPOR !

deado

sitede haberi görünce içim cız etti. neyseki hafif atlatılmış. büyük geçmiş olsun.
kamera görüntülerinden tren yavaş geliyor gibi görünüyor ama her ne olursa olsun ortada geçitle ilgili bir sorun var.