STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

özkan

Aslında elimzide güzel bir alternatif var sol ayaklı stoper ahlaklı bir bahia.Koy bahiayı sol bek'e,çıkmamasını söyle,her ne kadar gamsız olsada uğuru sol açığa koy,sol kanat açık vermesin,sağ bekdede ademe serbestlik tanı çıksın gelsin çıksın gelsin illaki ortalardan birinde çıkışlarının birinde bişeyler olacak.Tabii stoper ve bahia'nın geride hem alan hem adam bırakmaması kaydıyla.Rakibe oyunu ofansda rakip sahada kabul ettirebiliriz bu yapıyla.

5trawberry

07 February 2012, 20:20:33 #61 Son düzenlenme: 07 February 2012, 20:24:33 5trawberry
Ertuğrul

Adem Kelhar Valdomiro Bahia

Murat C

Serdar  Murat Y  Uğur(Ekigho)

Bance

Gekas

Bu maça dair ümidim çok yüksek.
Kadro kalitemiz aslında bireysel anlamda iyi seviyede ama takım olamadı bir türlü. Artık takım olmalarını da istemiyorum, ne olursa olsun 3 puan gelsin isterse kendi kalelerine atsınlar.
Ama inanıyorum ki, bu sefer rahatça maç izleyeceğiz. Takım Fenerbahçe maçından da rahat olacak. Hocanın ekstra taktikler vermesi gerekiyor.

Serdar'ın bireysel oyununu en aza indirgemesi, hava toplarında isabetli ortalar ve oyuncuların birbirine pas alışverişinde yardım etmesi gerekiyor.
Bance'nin oynaması çok büyük ekstra çünkü, ilerde top tutma özelliği çok yüksek.

isa55

Ben hoca olsam Uğur ile Yenalı kesinlikle oynatmam.
               Ertuğrul
Adem   Valdomiro   Kelhar   Bahia
                     Fink
    Murat        Murat         Ekigho
               Bance     Gekas
Serdar ikinci yarı oynamalı, yorulmuş rakibe karşı daha etkili olur.

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: hala kızı - 06 February 2012, 23:34:28
Ne umut kaldı,ne heyecan...Dirileceğiz derken ligin misafir takımı olduk kendimizi kandırmayalım :x((

aynen katılıyorum sana benimde açıkçası umudum kalmadı :(

Sol Açık

Arkadaşlar, kadro yaparken sadece Kemal'i değil, Yenal'ı da çizin. Adam sarı kart cezalısı ve oynamayacak!

kayacan

Yeneceğiz,ligde kalacağız,seneyede uefaya gideceğiz.Uefa maçı yapınca bu yazımı hatırlarsınız..

aaa55

Alıntı yapılan: kayacan - 07 February 2012, 22:59:39
Yeneceğiz,ligde kalacağız,seneyede uefaya gideceğiz.Uefa maçı yapınca bu yazımı hatırlarsınız..

İnşallah...

Forvetim

bu maçı alalım da sonrasını sonra konuşuruz, önümüzde bu maç var bunu almadan diğerlerinin hesabının mantığı yok. önce bu maçtan 3 puan.

davidsavage

Alıntı yapılan: isa55 - 07 February 2012, 20:36:20
Ben hoca olsam Uğur ile Yenalı kesinlikle oynatmam.
               Ertuğrul
Adem   Valdomiro   Kelhar   Bahia
                     Fink
    Murat        Murat         Ekigho
               Bance     Gekas
Serdar ikinci yarı oynamalı, yorulmuş rakibe karşı daha etkili olur.

Hükmen mağlubuz bu kadroya.

kavak_55

yanal zaten ezelden sarı kart lı olması lazım .kazmayı neden ısrarla oynatıyorlar anlamıyorum.kazmadan kürek olurmu bilmemki mesut hocaya sormak lazım.Hakan aslan önde olduğun maçın son dakikalarında stoper almak yerine ön liboro olarak oynayacak oyuncu 90 dakika birşey beklenecek adam değil uğur boral aldı paraları yatsın formanın hakkını vermeyene  paralar zehir zıkkım olsun.burası samsun yatma yeri değil zaten kafadan 2 sakat var birde beyin özürlü oyuncularımız var  gegas da olmasa zeka seviyemiz eksilerde olacaktı nerdeyse neyse hayırlısı olur inşallah eskişehiri yenmek sadece başlamak demek aksi bir sonuç dünyanın sonu değil ama bazı şeyler netleşirki bu bizleri çok üzer .hayırlısı olsun diyorum.

55ertan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 07 February 2012, 18:57:32
Allahım sene sonunda şu statta onlarla maçımız olmasa bile karabük kümeye diye bağırmayı nasip et,onlar zaten duyarlar...Ligde kalacağımıza hala inanıyorum.Herkes bize düştü gözüyle bakıyor ama 3 maç 9 puan çok inanıyorum.Eses zor takım.Maça asılırlarsa bizi tokatlarlar.Ama gekas'tan gol bekliyorum bir şekilde kazanmalıyız

o dedigin olursa, karabük kümede diye bagirmak icin özel almanyadan gelip dönecegim geri  >:( >:( >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Valdomiro, izinsiz olarak İstanbul'a gittiği için kadro dışıymış. Antrenmana alınmamış. Belki affedilir ama şimdiki durum bu.

fanatik samsunsporlu

kavak_55

kamuri

Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2012, 23:48:43
Valdomiro, izinsiz olarak İstanbul'a gittiği için kadro dışıymış. Antrenmana alınmamış. Belki affedilir ama şimdiki durum bu.
hayda takım bu haldeyken valdomironun istanbulda ne işi var :kafa: eğer çok önemli bişey için gitmediyse sağlık felan gibi artık samsuna gelmesine gerek yok direk istanbuldan direk brezilyaya uçuş var gelmesin bi daha buralara maç içinse pes etmek yok matematiksel olarak şansımız devam ettiğimiz sürece inanmaya devam :evet: bu arada orta sahada peleye  ilerde kamaraya dikkat etmemiz gerekir son maç bu iki futbolcu çok etkili oynadılar eskişehirin defans hattını özellikle tandemini çok ağır buluyorum ben mutlaka gol atacağımıza inanıyorum bu arda bence eskişehir maçı kadrosu

ertuğrul  
adem dejan bahia u. boral
m.yıldırım m.ceylan fink s. özkan
bance(ekigho)gekas

şeklinde olmalıdır kendi fikrim