STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

binikalamadım

bu takımda ne bitmez papaz varmış be kardeşim gönder gönder temizlenmiyor...

55cem55

Tesekkurler yine uzdugunuz icin...yine kahrettiginiz icin,umrunuzdaysa tabi

ercan0655

Ulan Ankaragücü hiç olmazsa A-2 ile oynuyo ya biz ?  Ne diyeyim size ayaklarınıza sağlık !!!!!
2 hafta yüzümüzü güldürün  NERDEEE

oguz_5528

yenal isabetli pasın yok boralı bek oynat ne olacak ,sözün bittiği yerdeyiz...bütün maçları kazansak ancak kurtuluruz..

Forvetim

takım resmen 9 kişi oynuyor, topu alan ezdi alan boğdu

ngonge

Evet resmen hediye ettik maçı. Gene bir istanbul takımı galibiyetiyle şampiyon olmuş havasına giren takım şu takımı yenemediyse bazı şeyleri hak etmiştir.

Mesut Bakkal da sakatlıktan daha yeni çıkmış Zenke ve Boral'ı sokup Ekigho'yu çıkartarak mağlubiyete yağ sürdü malesef.

fanatik samsunsporlu

samsunmania

Trabzon yalakası karabük şuraya bak kimlerin ağzına sakız lduk mahalle tribünlerinden samsun kümeye sesleri geliyor. Kafayı yiyecem allah belanızı versin.

binikalamadım

twitter

GurbetciFanatik

Yenal ve Hakan sizin tipcu diye ben a.k
Murat kendini toparla fadime gibi oynamaya basladin.
Ugur seni bosuna postalamamislar sen bitmizsin.

Önüne gelen topu lam güm diye ceza alanina bosaltilar.

90 dakika adamlarin ceza sahasinin önünde oynuyoruz bi gekasi topla bulusturamiyoruz bu nedir yavvv.

Eskisehiri yensek bile artik zor malesef bizim icin.
3 macta 9 toplarsak yine ümitlenebilirz yok gerisi yalan olur.

Napalim kismet degilmis olsun sen nerde ben orda Samsunum.

Mesut Hoca artik Hakani ve Yenali oynatiyorsun sen hoca degilsin o zaman.

SametYılmaz55

o.çocuklarının diline düşürdünüz ya bizi ne diyeyim

ethm55

Alıntı yapılan: ethm55 - 29 January 2012, 22:10:19
Topcular Istanbul Takımlarına Karşı Farklı Oynuyor . BANKO Yeneriz. Benı Endısenlıdıren Karabuk Macı  :(

Alıntı yapılan: ethm55 - 03 February 2012, 02:13:15
Hersey guzel fakat. bugun kaybedebılırdık takımın kotu olması yuzunden degıl Hakem yuzunden.
Baskanın acılen ustumuze oynanmaya calısan Bılınclı veya bılıncsız Hakem hataları gundeme getırmesı gerek(Ne kadar getırebılır Istanbul medyasında ayrı bı konu ama ) Krtık Haftalar her mac ıllah macın kaderını degıstırcek hatalar yapıyolar . bugun Gekas ıyıdı attı hakemıde yendı .ama her zaman yenemez  ;)

Son olarakda Kume dusmekmıs alt lıgmıs amatormus umrumda degıl her zaman armanın yanındayız.Fakat 2 gunluk pıclerın Samsun kumeye demesı dokunuyor. :o

fanatik samsunsporlu

bu gece yine uyku haram oldu.yenal senin *******.hem ergün hem de yenal mahsus mu alıyorsunuz bu adamları