STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Bugün ankaragücü bi güzellik yaparsa manisaya,bugün berabere kalsakta fena sayilmaz!
Su bir gercekki, tabelanin dibindeyiz ve puan olarakta dezavantajliyiz ama kumede kalmak hala kendi elimizde zira rakiplerimizle oynicaz ve son iki haftaya kadar nispetten daha kolay maclarimiz var!
Yen ve kal bu ligte! bence yapabiliriz!

Bugün yenilsek bile hicbirsey bitmis sayilmaz,bu is sonuna kadar gider!

cembaba

cem

yenersek kümede kalırız,beraberlik te aynen herşey devam ederi öbür şıkkı yazmak dahi istemiyorum..

isa55

mehmet yılmaz

babasamsunlu

AŞİMDİ SEANSI KAPATACAM KAÇACAM EVE..
ARAYANLARADA "İŞBANKASI YOK KARDEŞİM.KAPANDI BATTI O BATTI.ARAMAYIN BURAYI Bİ DAHA" DİYE BAĞIRACAM..
FENER MAÇI BİLE BU KADAR HEYCANIN TAVAN YAPTIĞI BİR MAÇ OLMAMIŞTI.

cem

bende sabahtan beri var bu heycan sonu mutlulukmu olacak ne:)

bengülü

ibo055

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 February 2012, 17:52:46
AŞİMDİ SEANSI KAPATACAM KAÇACAM EVE..
ARAYANLARADA "İŞBANKASI YOK KARDEŞİM.KAPANDI BATTI O BATTI.ARAMAYIN BURAYI Bİ DAHA" DİYE BAĞIRACAM..
FENER MAÇI BİLE BU KADAR HEYCANIN TAVAN YAPTIĞI BİR MAÇ OLMAMIŞTI.

agbi etme eyleme bizim bankayı batırma   :)

elexir

Desiqner

Alıntı yapılan: elexir - 06 February 2012, 18:12:00
karabük 0 samsun 2 goller: ekingo, murat y.

Artık Ekighonun adının Ekingo olarak yazılmasından bıktım reis :D

cembaba

Desiqner

Geçen manisa maçında altıma kaçıracaktım abinin biri Tekas Tekas deyip duruyordu :D

özkan

Şansal yalakasındada gegas deme hastalığı var.

Ama bana göre en bombası,yıllardır iki kelimeyi arka arkaya kullanamayan,seyirciyi coşturamayan,türkçeyi kullanamayan,eminim samsunsporlu dahi olmayan insanların stad hoparloründen anonslzarı yapması ve fenev maçında gekasın ikinci golünde 32nci dakika,stefanis gekas diye anons etti adam ya..Yok böle bişey yani..

Desiqner

Alıntı yapılan: özkan - 06 February 2012, 18:27:53
Şansal yalakasındada gegas deme hastalığı var.

Ama bana göre en bombası,yıllardır iki kelimeyi arka arkaya kullanamayan,seyirciyi coşturamayan,türkçeyi kullanamayan,eminim samsunsporlu dahi olmayan insanların stad hoparloründen anonslzarı yapması ve fenev maçında gekasın ikinci golünde 32nci dakika,stefanis gekas diye anons etti adam ya..Yok böle bişey yani..

Aynen o anons benimde dikkatimi çekti.Gekas gol sevinci yüzünden bişi demedi ama normalde bi kündeye atması lazım o elamanı :D