STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Deplasman karnemiz gerçekten de iyi değil, üstelik Karabük 1 puanı ghariç hepsini evinde toplamış. Ancak şöyle bir durum var, o deplasmanda kötü takım Mesut Hoca'nın takımı değildi. Farklı bir çizgimiz olabilir bundan sonra. Galibiyet mükemmel olur, en kötü 1 puan da uzun vadede bizim için çok iyi olacaktır. Yenilmemek lazım. Ortam gergin olur. Karabük için de çok kritik bir maç. Kazanacağımıza inanıyorum...

cembaba

Gidemediğin her deplasman öncesi duyulan acı... Sanki sen olmayınca sevdiğin kaybedecekmiş, senin gazınla bir yerlere gelecekmiş gibi...
Dualarım takımımla... İnşallah kazanacağız!

kayacan

Kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu maçı aldıkmı artık yarışta bizde varız diyebiliriz. Beraberlikte ise işimiz zora girer ancak yinede kaybetmektense berabere kalmak tercihimizdir. Maçın sonucunu tam hissedemiyorum. İnşallah kazanırız.....

Desiqner

06 February 2012, 01:23:51 #153 Son düzenlenme: 06 February 2012, 01:27:43 Desiqner
İlk defa bu kadar eminim , kazanacağız...
Bu maçıda geçen maçlarda olduğu gibi hatırı sayılır bi kalabalıkla (5 kişi ) Alaçamlı Samsunsporlular olarak Futbol Mabedimiz Halis'in Kahvesinde izliyoruz.Bize katılmak isteyenler 2 liraları hazır vaziyette orada olsunlar :D

GökhanÇağlar

06 February 2012, 02:47:31 #154 Son düzenlenme: 06 February 2012, 02:51:29 GökhanÇaðlar
kazanamasak bile kaybetmemeliyiz,inşallah bu maçı alıp bu sezon ilk defa 2 maç üst üste kazanmış oluruz.

zor ve gergin bir maç olacak, sakin oynayıp güzel bir oyunla 3 puanı alırız inşallah...

Jnr.Serkan

Mesut Bakkal takımın başında deplasmandaki ilk galibiyeti bize aldırır inanıyorum.1 puan'da uzun vadede işimize yarayabilir.Kurt Mesut Bakkalın,çaylak bülent'e puan vereceğini sanmıyorum.Biz kadro olarakta onlardan üstünüz.Sadece onların tek şansı kendi sahalarında bir şekilde kazanıyorlar.Son 3 maçıda kazanmışlar.Ama her herşeyin bir başlangıcı birde bitişi vardır

Anlayana (=

SametYılmaz55

deplasmandaki ilk 3 puanımız olacak Allah'ın izniyle

Theofanis Gekas

kumköylü ahmet

uyku yokda olacak okadar heycan basdi saat yaklasdikca kalpler dahada fazla atiyoooo kirmiziiiiiiiii

yirmiuc

King1965

06 February 2012, 11:04:40 #160 Son düzenlenme: 06 February 2012, 11:11:16 King1965
Saldır samsunsporummmmmm 3 PUAN ' dan baska bırsey dusunmuyoruz

Bu maç bizim için de karabük içinde önemli kazanan kişi çıkmayı büyük oranda garantiler..

Forvetim

Allah yardımcımız olsun inşallah 3 puan alacağız, tünelde ışığı gömemiz için bu maç bizim olmalı. Ya Rabbim, Samsunsporumuza Futbolcularımıza güç kuvvet gayret ver, karşılarındaki rakiplerinin güçleri tükensin dizlerinin bağı çözülsün oynamaya çekinsinler. Kazanan biz olalım bundan sonra hep inşallah. Amin.

özkan

O yolları kateden renkdaşlara hayırlı kazasız belasız yolculuklar,3 puansız dönmek yok !

YaSeF55

Jnr.Serkan

1-3 ya da 1-4    Karabüklüler soğuş duş yapcaklar maçta.Takım coşcak bizim.Rahat olun  : )