Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Engin abiden bu kareografiye karşılık bekliyoruz : )

cembaba

Tufan

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2012, 16:00:33
Fenerbahçe bu akşam 3D koreografi yapacakmış. Herkese 3D gözlük takılacakmış. Nasıl bir şey olacak merak ettim.

cem gözlük olmayacak sanırım hertha gibi falan bir şeyler yapacaklar makaralı sistem olacak ama tek düze çekilmeyecek farklı açılarla çekilince boyut yaratılacak diye tahmin ediyorum.
yoksa 3d gözlük falan nasıl olacak o iş bilemedim.

cembaba

Alıntıtribundergi Tribun Dergi
Saracoglu'nda aksam yapilacak koreografiyi gormek icin tribünlerde 3D gözlükler dagitilacak.

TD twitter sayfası yazmış

Tufan

haydaa adamlar profesyonel çalışıyor ya merak ettim şimdi.

cembaba

Altay 3. golü buldu. Çorum 1-3 Altay. MS Tebrikler Cingeanlar =)

@Tufan kardeşim bende merak ettim de kadıköy de o iş çok rahat olur. Hem çatı yakın hem para var. ;)

binikalamadım

3 golü yiyince 3. boyuta geçtiler demek ki  ???

samsunum

mersinmiydi samsun kümeye diye bağıranlar  ? inşallah işler tersine dönerde onları görürüz burdaki maçta !

davidsavage

Bursa-Ordu maçı hangi durumda bizim işime yarar ?

emre

Alıntı yapılan: davidsavage - 05 February 2012, 17:10:30
Bursa-Ordu maçı hangi durumda bizim işime yarar ?

ordu'nun fikstür daha zor Ordu yenilse iyi ama bence ikisi de düşmez

özkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2012, 16:23:56
Altay 3. golü buldu. Çorum 1-3 Altay. MS Tebrikler Cingeanlar =)

@Tufan kardeşim bende merak ettim de kadıköy de o iş çok rahat olur. Hem çatı yakın hem para var. ;)
adamlardakki taraftar takım ruhuyla geliyo oraya.bizimki gibi neeyy gadaşımm ne edecoğuk bu gartonları demiyolar.

binikalamadım

agbetu ahmet şahin e yazıyordu az daha

elazığ 0 - ksk 1

emre

Centilmen lig de neden 17. sırada olduğumuzu bilen var mı? o kadar saha kapama cezası falan yiyenler var

muzaffer4

fb maç öncesi programında baktım kartonları dizmişlerdi tribünü gösterdi büyük ihtimalle alex in resmi vardı benim anlayamağım ts maçında aykut kocaman koreosunda aykut kocamanın resmini yapmışlardı onu nasıl yaptılar hayret içinde izledim

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: emre - 05 February 2012, 18:31:20
Centilmen lig de neden 17. sýrada olduðumuzu bilen var mý? o kadar saha kapama cezasý falan yiyenler var
Tarkan Demirhab 120 gun hak mahrumiyeti ile cezalandirildigi icin sonlardayiz..