7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 31 January 2012, 18:36:27
hepsi iftira bir maç ordu maçında vipteydim onda da işte bedava bilet ile girdik...Cumartesi gecelerine girersek.Evden çıktığımız yok artık  :)

bedavacı taraftar istemiyoruz.  :evet: :evet:
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  :x(( :x(( :x((

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 31 January 2012, 18:40:56
Erdinç herkesten beklerdim ama senden beklemezdim kardeşim...

demek benden de beklerdin ha.. sende bitin olm.  :evet: :evet:
görürsün sen perşembe günü  :x(( :x(( :x((

Sercan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 January 2012, 18:42:18
demek benden de beklerdin ha.. sende bitin olm.  :evet: :evet:
görürsün sen perşembe günü  :x(( :x(( :x((

abi sen herkes misin? hem sen bırak beni, babayiğit'im büyüsün öyle alsın intikamını :) :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 31 January 2012, 18:45:15
abi sen herkes misin? hem sen bırak beni, babayiğit'im büyüsün öyle alsın intikamını :) :)

yurt dışına kaçcan dimi geçen zmana zarfında..
yemezler.yarın çatıdan atacam seni.
direnme kaderine razı ol..  :suslen: :suslen:

Sercan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 January 2012, 18:46:07
yurt dışına kaçcan dimi geçen zmana zarfında..
yemezler.yarın çatıdan atacam seni.
direnme kaderine razı ol..  :suslen: :suslen:

napalım abi bari karabük deplasmanına gideyim, ondan sonra atarsın ... :( :(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 31 January 2012, 18:46:49
napalım abi bari karabük deplasmanına gideyim, ondan sonra atarsın ... :( :(

söz konusu maça gitmekse gidilir.. maç dedin derinden girdin mevzuya..
git gelde sonra bakarız.
arada antepe kaçacağını bilmiyorum sanma :)

##kdc##

Kamuoyuna duyuru:
Üyelerimizden Sercan BaRYam isimli Cingen kardeşimize yapılacak herhangi bir saldırıda,
Cingenler olarak hesap sorulacağını ve gereğinin yapılacağının bilinmesini isteriz.

Samsunlu Cingenler Yönetim Kurulu Üyesi
                                                                           ve Aynı Zamanda Kurucu Başkanı

samuray

yay bundan bi cacık olmaz bu kadar uzun süreden beri sakatlıktan çıkamayan adamdan ne bekliyoruzki aldı parayı yatıyor biraz gayretli olsa bu kadar uzamazdı bilemiyorum ne kadar ciddi sakatlık olduğunu ama insanın icçine bi kurt düşüyor genede

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ##kdc## - 31 January 2012, 19:01:28
Kamuoyuna duyuru:
Üyelerimizden Sercan BaRYam isimli Cingen kardeşimize yapılacak herhangi bir saldırıda,
Cingenler olarak hesap sorulacağını ve gereğinin yapılacağının bilinmesini isteriz.

Samsunlu Cingenler Yönetim Kurulu Üyesi
                                                                           ve Aynı Zamanda Kurucu Başkanı

Laaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyytttttt... :x((
Başkanlık makamınızı yıkarım uleyn.  :x(( :x((
halısahaya adımı yazdırıp önüme gelene faullü hareket yaparım ulen.   al_sana al_sana
sercan ve diğerleri babasamsunlu ve hışmından çekeceğiniz var.  al_sana al_sana
ben tek siz  hepniz ulee  :ok :ok

brigand

Cingenler grubu İstanbul Temsilciliği olarak hiçbir provakasyona gelmeyeciğimizi yineler, üyelerimize yönelik olan her türlü girişimde bir bütün olarak dimdik duracığımızı belirtiriz.
                                                                               Samsun'lu Cingenler İstanbul Temsilciliği

babasamsunlu

Alıntı yapılan: brigand - 01 February 2012, 11:35:23
Cingenler grubu İstanbul Temsilciliği olarak hiçbir provakasyona gelmeyeciğimizi yineler, üyelerimize yönelik olan her türlü girişimde bir bütün olarak dimdik duracığımızı belirtiriz.
                                                                               Samsun'lu Cingenler İstanbul Temsilciliği

la temsilciğinizi yirim sizin.  ;D ;D
dediğim gibi siz hepiniz ben tek.  :evet: :evet:
alayınıza gider.  :x(( :x((
bide dimdik duracaklarmış. :suslen: :suslen:
pis cinganlar sizi. al_sana al_sana

brigand

Bir sonraki açıklamamızı yönetim kurulu toplantımızdan sonra bildireceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
                                                                                        Samsun'lu Cingenler

babasamsunlu

Alıntı yapılan: brigand - 01 February 2012, 12:06:42
Bir sonraki açıklamamızı yönetim kurulu toplantımızdan sonra bildireceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
                                                                                        Samsun'lu Cingenler

Toplanın toplanın.
bütün kızlar toplandık şarkısı eşliğinde miting yapın.
sizi gidi eyyamcılar sizii.

Ajan

Engin abiye özenmiş sakal falan  :)

GökhanÇağlar

1 aya ancak kendine gelir bu,Fink in yerine bu adamı tercih ederim.